Prodaja, Stanovanje, 67,90 m2, LJ. BEŽIGRAD
LJ. BEŽIGRAD
Prodaja | Stanovanje | 67,90 m2 | 365.000,00 EUR
BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p. 051 649 475, Aleš Žiger

LJ. BEŽIGRAD

Prodaja, Stanovanje - 67,90 m2 3-sobno, novogradnja

šifra: B-04-1N

posredovanje: Prodaja

velikost: 67,90 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2025

občina: Ljubljana

cena 365.000,00 EUR

LJ. BEŽIGRAD,

67,9 m2, 3-sobno, novogradnja - zgr. l. 2025, 1/5 nad., Luksuzno trisobno stanovanje B-04-1N, ki skupaj z ložo meri 67,9 m2, prodamo. Cena: 365.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Shramba
  • Balkon
  • Talno gretje
  • Klimatska naprava

Dodaten opis

V našem skrbno načrtovanem objektu (v objektu bodo tako navadna kot tudi oskrbovana stanovanja), omogočamo vsem generacijam, da najdejo prostor zase. Velike, steklene površine bodo omogočale stanovalcem vsakodnevno komunikacijo z okoljem. Bivalni prostori stanovanj se z udobnimi ložami podaljšujejo v zunanji prostor, ki pa so oblikovani tako, da omogočajo intimo.  

Stanovanjski kompleks bo s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom in kakovostnimi materiali, ter s popolno zasnovanimi stanovanji lahko ponudil odličen, varen in prijazen dom.

V objektu bo 44 sodobno zasnovanih oskrbovanih stanovanj in 47 stanovanj za ostale generacije, ki bodo prepoznale prednosti bivanja v tem urbanem okolju, zasnovanem s strani priznanega arhitekturnega biroja SONO arhitekti.

Objekt A objema zeleni atrij, zraven njega pa je umeščen tudi manjši objekt B. Skupaj z obstoječim objektom tvorijo kare okoli središčnega parka in ustvarjajo manjši otok znotraj obstoječega bežigrajskega naselja. Osnovni gabarit objekta A je v obliki črke U, sestavljen iz treh pravokotnikov med seboj smiselno zamaknjenih z notranjim atrijem, postavljen vzporedno s Topniško in Peričevo ulico. Del objekta A ob Topniški ulici je nižji (2K+P+2), v pritlični etaži se nahajajo poslovni prostori.

Objekt B je pravokoten, postavljen v osrednjem delu zemljiških parcel. V  objektu so previdena samo stanovanja za običajno rabo. Dostop do glavnega vhoda, ki je lociran na južnem delu objekta je predviden s peš navezavo s  pločnika ob Topniški ulici, vzdolž objekta A.

V neposredni bližini vhoda je predvidena kolesarnica. Do glavnega vhoda vodi tlakovana pot prilagojena za uporabo gibalno oviranim osebam. V kletnih prostorih so shrambe in tehnični prostori. Za oba objekta je zagotovljenih skupaj 123 parkirnih mest v garaži in 13 zunanjih parkirnih mest, ki so namenjena kupcem poslovnih prostorov.

Zagotovljena so tudi parkirna mesta za kolesa.

Udobno trosobno stanovanje B-04-1N z ložo skupno meri 67,9 m2. Notranji del stanovanja obsega predsobo, bivalni del, kopalnico, spalnico ter kabinet. Vhodni prostor ponuja mnogo garderobnih površin, kopalnica pa vključuje tudi prostor za utility. Bivalni del in spalnica se odpirata na skupno ložo velikosti 4,1 m2. Stanovanje ima dvostransko orientacijo. V objektu B, kjer je locirano v prvem nadstropju, se pogledi iz stanovanja odpirajo proti vzhodu  in zahodu. Stanovanju pripada tudi ločena shramba.

 

Pod objektom v parkirni hiši bodo parkirna mesta, ki so na voljo za nakup po ceni 25.000 eur in torej niso vključena v ceno stanovanja. Stanovanju pripada prostor v skupni kolesarnici.

Parkirno mesto ni vključeno v ceno stanovanja.

V ceno je vključen 9,5% DDV. Kupec ne plača provizije.

Več informacij je dostopnih na uradni spletni strani projekta: https://rezidenca-bezigrad.si
 

Kontaktni podatki:
Prodaja: 041 420 156 - Bojan
Prodaja: 051 649 475 - Aleš
Elektronski naslov: [email protected]
Investitor: 
Brilosa Topniška d.o.o., Ljubljana
040 66 22 55 - Romana

Prostori: Predsoba, Dnevni prostor s kuhinjo/jedilnico, Kabinet, Loža, Shramba

Referenčna št. oglasa: 6718929

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

BRN nepremičnine, Bojan...

051 649 475, Aleš Žiger

Prodajalec
BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.

Naslov
Prušnikova ulica 126, 1210 Ljubljana - Šentvid

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter