Pomoč
Dodatno Pomoč

Pomoč

Vnos oglasa
Kako vpisati svoj oglas?

Na portalu novogradnje.si je predstavljena ponudba slovenskih nepremičninskih agencij in investitorjev, ki sodelujejo v mediju Nepremicnine.net.

Za oglaševanje vaših novogradenj pošljite povpraševanje na [email protected]t in poslali Vam bomo ponudbo za oglaševanje.

Iskanje
Kako iščem po oglasih?

Za iskanje po oglasih imate na izbiro sestavljeno iskanje v obliki forme. Sestavljeno iskanje je zelo natančno in vas vedno pripelje do vseh oglasov v ponudbi. Pri sestavljenem iskanju enostavno izberete za vas pomembne kriterije in na tak način dobite oglase, ki vas zanimajo.

Spletni servisi
Kako shranim oglas?

Oglas lahko shranite s klikom na ikono za priljubljeno – srček , ki se nahaja pri izpisih oglasov (na zgornji desni strani oglasa), ali v podrobnostih oglasa, s klikom na gumb »Shrani oglas« (gumb takoj pod kontaktnimi podatki prodajalca).

Vaši shranjeni oglasi se nahajajo pod ikono za priljubljeno – srček (desno na vrhu spletne strani), oz. pod povezavo »Priljubljeno« (na dnu spletne strani).

 

Kako shranim iskanje?

Iskanje lahko shranite s klikom na ikono >Shrani to iskanje<, ki se nahaja pri izpisih oglasov (takoj nad zadetki iskanja). Vaša iskanja se nahajajo pod ikono za priljubljeno – srček (desno na vrhu spletne strani), oz. pod povezavo »Priljubljeno« (desno na dnu spletne strani). Z enim klikom na shranjeno se vam nato prikažejo oglasi, ki vas zanimajo.
Shranjeno iskanje zbrišete s seznama shranjenih iskanj s klikom na ikono minus (nahaja se desno pri shranjenemu iskanju).