Prodaja, Hiša, 93,94 m2, RADENCI
RADENCI
Prodaja | Hiša | 93,94 m2 | 186.007,68 EUR
Agencija i3 d.o.o. 040 858 454, Marko Kralj

RADENCI

Prodaja, Hiša - 93,94 m2 Dvojček, novogradnja

šifra: 109235-39

posredovanje: Prodaja

velikost: 93,94 m2

parcela: 387,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

novogradnja, začetek gradnje leta: 2023

občina: Radenci

EI: Izračun ni mogoč

cena 186.007,68 EUR

RADENCI,

93,94 m2, dvojček, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 387 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 186.007,68 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 93,94 m2
  • Št. spalnic: 3
  • Št. kopalnic: 1
  • Shramba
  • Ločen WC
  • Zemljišče: 387,00 m2
  • Primerno za invalide
  • Terasa
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka
  •  EI: Izračun ni mogoč

Dodaten opis

Radenci, čudovito, mirno naselje. Prodamo tri nove družinske hiše, ki bodo arhitekturno odlično vpete v okolico. Na voljo je ena samostojna enota ter dve enoti dvojčka enoti v velikosti ca. 94m2.

Hiše so primerne za družine, starejše ali invalide, saj so pritlične, moderno zasnovane s sodobno razporeditvijo prostorov ter premišljeno orientacijo, ki nudi obilo zasebnosti.

Dnevni prostori in terasa so orientirani na jug ali jugozahod, kar poleg energetskega prihranka, v prostore prinaša obilico svetlobe. Hiše bodo stale na ravnih parcelah, vsaka s svojim dovozom in parkiriščem. V prodaji so do IV. gradbene faze oziroma na »delni ključ«, kar pomeni da si hišo znotraj personalizirate in opremite po svojem okusu z zaključnimi materiali, kot so parket, keramika, notranja vrata, sanitarna oprema, svetila, barva sten...

V bližini je vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, terme, avtobusna postaja… Prevzem v 2024!

---

Radenci so čudovit zdraviliški in počitniški kraj v vzhodni Sloveniji, ki nudi prijetno in mirno bivanje z vso potrebno infrastrukturo. Le deset minut vstran od avtoceste, se znajdemo v tem prelepem kraju, ki je znan po svojem zdraviliškem turizmu in vrelcih istoimenske pijače Radenske. Okoliš je miren, obdan z naravo in zelenjem ter v bližini reke Mure.

Naselje hiš je locirano nedaleč vstran od centra Radenc, kjer dostopamo do celotne infrastrukture; vrtca, osnovne šole, srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, bencinske postaje , term Radenci, nogometnega igrišča in rekreacijskega centra; peš (dobrih 10minut) ali z avtom (dobri 2 minuti)

---

Dvojček – Objekt E1

Cena z DDV: 186.007,65 € (do IV. gradbene faze)

Zasnova hiše:

Zunanjost:

Hiša stoji na parceli 387m2 in je pravokotne oblike velikosti 13,6m x 9m, je pritlična in ima dvokapno streho. Dovoz je gramoziran, položeni so robniki za hišo in zasuti s frakcijo 16/32. Tlakovan je sprednji del pred vhodom. Parcela je izravnana, trava ni posejana. Severno od stanovanjskega objekta je predvidena nadstrešnica za dva avtomobila, zahodno od stanovanjskega objekta je manjša lopa, na zahodni strani objekta pred dnevnim prostorom je predvidena zunanja pokrita terasa. Nadstrešek, lopa in terasa so predvideni kovinski in niso vključeni v ceno. Za doplačilo je možna tudi izgradnja dimnika.

Notranjost:

Iz severne strani, kjer je parkirišče ali nadstrešek za avto (ni vključen v ceno), vstopimo skozi glavni vhod v vhodni prostor z garderobo. Ob vhodnem prostoru je »utility« soba in dnevni WC. Zahodni del objekta je predviden kot odprt bivalni prostor, kjer so kuhinja, jedilnica in dnevna soba, s prehodom na zunanjo teraso. V sredini objekta je hodnik, ki vodi do spalnice in dveh mladinskih sob ter kopalnice.

Tehnični opis:

Hiša ni podkletena in stoji na temeljni plošči, ki je armiranobetonska debeline 25cm. Temeljna plošča je toplotno izolirana z izolacijo XPS 500l debeline 8cm ter stoji na gramozni blazini.

Nosilni zidovi bodo grajeni z opečnimi zidaki debeline 25cm in se izvedejo kot opečne stene z horizontalnimi in vertikalnimi vezmi, opečne so tudi notranje nosilne in predelne stene. Estrihi so plavajoči s toplotno in zvočno izolacijo

STREHA se izvede iz lesenih elementov. Ostrešje se izvede iz lesa – palična konstrukcija. Kritina bo opečna.

 Toplotna izolacija

Debelina fasade oziroma izolativnega materiala je 18 cm EPS in XPS izolacijskih plošč v delu podstavka z vodoodbojnim zaključnim slojem v beli oz. sivi barvi.

Opis stavnega pohištva

Zunanja okna in vrata, so predvidena v PVC izvedbi in trislojno zasteklitvijo. Za vsa okna in balkonska vrata so predvidena zunanja senčila, ALU zunanje žaluzije. Vhodna vrata so predvidena v ALU izvedbi, enake barve kot so okna.

IV. gradbena faza oziroma izvedba na delni ključ vam omogoča notranjo finalizacijo hiše po vašem okusu.

Objekt je priključen na javno električno in telekomunikacijsko omrežje, na javni vodovod z lastnim vodomerom ter na kanalizacijo.

Električne inštalacije so dokončane. V lastni režiji si dokončate le vtičnice, stikala in svetila, ki niso vključena v ceno.

Pripravljene so tudi inštalacije za klimo, domofon z videonadzorom ter alarm.

V kopalnicah bodo vgrajeni priključki za WC školjke viseče izvedbe ostale sanitarne opreme ni. Prostor za pralni in sušilni stroj je predviden v zato namenjeni shrambi oz. sobi za tehniko; za priključitev pralnega stroja sta izvedena stenski sifon in izpustni ventil s priključkom. Ogrevanje s toplotno črpalko.

Hiša se prodaja v notranjosti z ometi in estrihi., stene ter strop niso kitane in beljene Talne obloge, keramiko in notranja vrata si vgradite v lastni režiji po lastnem okusu.

Referenčna št. oglasa: 6526336

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Agencija i3 d.o.o.

040 858 454, Marko Kralj

Prodajalec
Agencija i3 d.o.o.

Naslov
Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter