Prodaja, Hiša, 143,00 m2, RODICA, ZAKLJUČEK GRADNJE KONEC APRILA
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Hiša Okolica Ljubljane RODICA, ZAKLJUČEK GRADNJE KONEC APRILA
RODICA, ZAKLJUČEK GRADNJE KONEC APRILA
Prodaja | Hiša | 143,00 m2 | 470.850,00 EUR

RODICA, ZAKLJUČEK GRADNJE KONEC APRILA

Prodaja, Hiša - 143,00 m2 Dvojček, novogradnja

šifra: PH988892821US

posredovanje: Prodaja

velikost: 143,00 m2

parcela: 307,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

zgrajeno leta: 2024

občina: Domžale

cena 470.850,00 EUR

RODICA, ZAKLJUČEK GRADNJE KONEC APRILA,

143 m2, dvojček, zgrajen l. 2024, 307 m2 zemljišča, P+1+M/2 nad., zaključe gradnje dvojčka je predviden z koncem meseca aprila, prodamo. Cena: 470.850,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 4
  • Št. kopalnic: 2

Dodaten opis

Na iskani lokaciji, tik ob središču Domžal, natančneje v naselju Rodica ob Perkovi ulici, se je za vas pričela gradnja dvojčka, ki sledi viziji skoraj nič-energijske hiše z izjemno poudarkom na leseni montažni gradnji. Hitra izvedba, energetska učinkovitost in brezčasno udobje so ključne lastnosti, ki jih prinaša vrhunski koncept podjetja Marles. Dostop do stanovanjskega dvojčka je enostaven preko urejene javne poti, pri čemer vsaka enota ponuja svoj vhod v objekt. Glavni vhod v objekt je iz vzhodnega dela. Gradnja bo zaključena konec meseca aprila! 

Prostorska zasnova (P+N+M) obsega neto bivalno površino 144 m2:

  • S pritličjem: kjer se nahaja hodnik, kopalnica s tušem, utility, kabinet, shramba, kuhinja z jedilnico in dnevno bivalni del, ki se elegantno odpira na teraso velikosti (34 m2) s pergolo. 
  • Nadstropje: se ponaša s hodnikom, dvema otroškima sobama, ločeno kopalnico ter spalnico z garderobno sobo in svojo kopalnico.
  • Mansarda: pa prinaša načrtovan prostor za druženje, preostali del mansarde pa ni izkoriščen. Mansarda se v celoti osvetljuje s strešnimi okni. 
     
  • Zunanje stavbno pohištvo: Kakovostna lesena okna/balkonska vrata so izdelana iz visokokakovostnega večslojnega lepljenega macesnovega lesa, ki je odporen na UV žarke. Gre za troslojna okna s senčili, ALU žaluzije pa so opremljene z elektromotorjem. Poleg tega so prisotna še drsna balkonska vrata z nizkim pragom. Aluminijasta vhodna vrata znamke INOTHERM predstavljajo ekskluziven izbor, opremljena s 5-točkovno varnostno ključavnico in varnostnim cilindrom.
  • Strešna konstrukcija: Dvokapna kritina BRAMAC. Strešna okna so izvedena v naravnem lesu s panoramskim odpiranjem.
  • Ogrevanje je predvideno talno centralno, s sistemom toplotne črpalke zrak-voda in dodatno možnost ogrevanja vseh etaž s kaminom.
  • Dvojček bo popolnoma priključen na elektro, vodovodno in kanalizacijsko omrežje, ter povezan z javno vodovodno infrastrukturo (vodovod, elektrika, kanalizacija), zaključen do 4.gradbene faze, možnost prevzema celotne investicije za dokončanje.
  • Gradbena parcela enote 1 obsega zemljišče v velikosti 307 m2, enota 2 obsega zemljišče v velikosti 302 m2. 

V pritličju bodo tlorisne dimenzije posameznega objekta 7,82 m x 11,00 m, s pergolo Enota 1 na SZ stanovanjskega dvojčka v obliki črke L, Enota 2 s pergolo na JZ strani. 

Samo 7 kilometrov stran od Ljubljane, v tihi in dobro urejeni četrti stanovanjskih hiš na Rodici v Domžalah. Nakupovalno središče Domžale, enostaven dostop do železniške in avtobusne povezave ter priključek na avtocesto so v dosegu roke.

Cena za posamezno enoto znaša 430.000 EUR, na katero se obračuna pripadajoči DDV po 9,5% stopnji. Cena z vključenim 9,5% DDV-jem znaša 470.850 EUR. 

To je priložnost za bivanje na vrhunski ravni, kjer se udobje, estetika in funkcionalnost združujejo v vašem novem domu. Pred objektom bosta na voljo dve lastniški parkirni mesti. 

Za termin ogleda in predstavitev projekta nas pokličite na 041 602 715 ali pišite na naslov [email protected]. Z veseljem vam bomo pri nakupu vašega doma strokovno svetovali. 

Referenčna št. oglasa: 6759722

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

RCN d.o.o.

041/602-715, Urša Svečak

Prodajalec
RCN d.o.o.

Naslov
Galjevica 81, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.rcn.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter