Oddaja, Poslovni prostor, 400,00 m2, LJ. MOSTE, - STROŠKI VKLJUČ
LJ. MOSTE, - STROŠKI VKLJUČ
Oddaja | Poslovni prostor | 400,00 m2 | 31,00 EUR/m2
Lares nepremičninska družba d.o.o. 041/361-314, Romana

LJ. MOSTE, - STROŠKI VKLJUČ

Oddaja, Poslovni prostor - 400,00 m2 Ordinacija, novogradnja

šifra: PPO928

posredovanje: Oddaja

velikost: 400,00 m2

tip: Ordinacija, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2024

občina: Ljubljana

cena 31,00 EUR/m2

LJ. MOSTE, - STROŠKI VKLJUČ,

400 m2, ordinacija, novogradnja - zgr. l. 2024, 2. nad., V novozgrajeni stavbi, kjer se bo izvajala v celoti zdravstvena dejavnost, oddajamo sklop ordinacij, ki so lahko različnih velikosti, za sklop pa je možna izdelava tudi lastnih sanitarij in drugih prilagoditev po potrebah najemnika. Ker je objekt v gradnji je še možno prilagoditi tloris in zapirati prostore po večjih ali manjših sklopih, oddamo. Cena: 31,00 EUR/m2/mes

Dodaten opis

Oddamo več ordinacij ali sklopov ordinacij, ki se nahajajo v objektu, kjer se bo v celoti opravljala oziroma izvajala zdravstvena dejavnost. Objekt bo zgrajen do marca 2025, ko je predvidena tudi pridobitev uporabnega dovoljenja. Na voljo je več individualnih ordinacij velikosti 15-20 m2, velikost teh je možno prilagajati, predvsem pa jih je možno povezati v smiselne samostojne sklope po potrebah najemnika. Na voljo je celotno 1. nadstropje stavbe v izmeri cca 750 m2 in dodatno še cca 400 m2 prostorov za izvajanje medicinske dejavnosti v 2. nadstropju stavbe. 

Poslovna stavba bo imela ustrezno uporabno dovoljenje. Vsa infrastruktura v stavbi bo izrecno prilagojena potrebam izvajanja zdravstvene dejavnosti. V kletni etaži stavbe se bo nahajala tudi operacijska soba tipa B (za manjše, dnevne posege), ki jo bo možno občasno najemati. Predvidena bosta dva vhoda v stavbo, kar pomeni, da boločen vhod za bolne paciente. V stavbi je predvideno večje dvigalo, ki bo primerno tudi za prevoz pacientov na bolniški postelji.

V stavbi so še posebno zaželjene naslednje dejavnosti:  ginekologija, ortopedija, dermatologija, zobozdravstvo, splošna medicina. V sklopu kompleksa se že nahaja laboratorij, sodoben rentgen in CT, zato lahko vsi najemniki na isti lokaciji koristijo storitve navedenih izvajalcev medicinskih storitev. Na kompleksu je predvidena tudi postavitev polnilnic za električne avtomobile. V okolici stavbe je predvideno dovolj parkirnih mest.

Pogoji najema: najemnina skupaj s stroški znaša 31 eur/m2 mesečno. Vključeni so stroški varovanja, recepcije, porabe vode, čiščenja skupnih prostorov in ordinacij, snage  in  stroški ogrevanja. Električna energija ni vključena v ceni. Večji porabniki električne energije bodo imeli svoje odštevalne števce. Vključen ni odvoz medicinskih odpadkov - najemniki, ki potrebujejo tak odvoz se bodo lahko tudi povezovali in odpadke oddajali skupaj in si tako zmanjšali te stroške. Prevzem prostorov okvirno do 31.3.2025. Najemnik plača del stroškov pri najemu nepremičnine, kar vključuje strošek priprave pogodbe, strošek primopredaje, usklajevaja, arhiv slik. gradiva in drugo v višini ene mesečne najemnine in ddv.

 

Referenčna št. oglasa: 6766775

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

Lares nepremičninska družba d.o.o.

041/361-314, Romana 01/231-12-10

Ponudnik
Lares nepremičninska družba d.o.o.

Naslov
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.lares.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter