NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Soseska Ljubljanske Primestnice

Ljubljana Rudnik, Trnovsko predmestje

Naselje LJUBLJANSKE PRIMESTNICE ponuja idealno sožitje socialnega, urbanega, poslovnega okolja mestnih središč in poslovno - nakupovalnih centrov, s pristnim objemom narave, hkrati pa omogoča hiter dostop v mestno središče ali na drugi konec Ljubljane, saj se nahaja v neposredni bližini priključka na avtocestni obroč Ljubljane.

Sosesko Ljubljanske primestnice sestavlja 15 stanovanjskih enot, ki so zasnovane so na tri načine in zadostijo različnim potrebam sodobnega načina življenjskega sloga, in sicer:

Stanovanjska enota - manjši dvojček,  št. 1,2,3,4,5,6, bruto tlorisna površina cca. 160 m2
Stanovanjska enota - večji dvojček,  št. 7,8,9,10,11,12, bruto tlorisna površina cca.  197 m2
Enostanovanjska individualna hiša,  št. 13,14,15, bruto tlorisna površina cca. 200 m2

Stanovanjske enote so med seboj ločene z malimi trgi, izbirate pa lahko med enotami različnih velikosti objektov in različnih velikosti parcel, kar na koncu pomeni različno ceno.

Komunikacija in povezanost
Soseska je zasnovana s skupnimi površinami med objekti in povezovalnimi potmi. Ravno pravšnje razmerje med travnatimi in tlakovanimi površinami omogoča tako komunikacijo kot mir, kadar ga potrebujete. Vzdolž celotne soseske takoj ob uvozu so parkirišča, ki so nameščena tako, da stanovanjskim enotam omogočajo največjo možno oddaljenost od ceste in s tem posledično večjo tišino in zlitje z naravo, takoj na drugi strani širnih zelenih travnikov, kjer se spočije oko.Hiša po meri - vplivajte na ceno
Zgradite si hišo po svoji meri, glede na vaše potrebe. Izberete si lahko komunalno opremljeno parcelo z zgrajeno talno ploščo in si postavite hišo po vaši meri, seveda v skladu s pridobljenim gradbenim dovoljenjem.Lahko si prilagodite tlorise posameznih etaž, spremenite število in velikost svetlobnih odprtin, izbirate lahko med različnimi materiali za fasado, kritino, stavbno pohištvo, ipd.

Mini soseske kot samozadostne celote
Celotna soseska je zasnovana tako, da se lahko vsaka tretjina gradi posebej in predstavlja zaključeno samozadostno celoto, tj. mini sosesko, ki deluje sama zase kot enovita celota.
- Mini soseska 1 predstavlja št. 5,6,11,12, 15, in vključuje enote zgrajene, do 3. podaljšane gradbene faze in grobo urejeno okolico;
- Mini soseska 2 predstavlja št. 3,4,9,10,14 in vključuje komunalno opremljene parcele s svojimi parcelnimi številkami
- Mini soseska 3 predstavlja št. 1,2,7,8,13 in vključuje komunalno opremljene parcele s svojimi parcelnimi številkami ter zgrajenimi pritličnimi ploščami

Dostopne cene po vaši meri
S pristopom, ki je edini primeren za današnje razmere, smo bodočim lastnikom omogočili, da si sami oblikujejo njim dostopne končne cene z vplivanjem na samo izvedbo.
Cene stanovanjskih enot v posameznih mini soseskah se tako gibajo od približno 140.000,00 EUR pa do približno  225.000,00 EUR brez DDV. Za več informacij nas kontaktirajte.

Več podrobnosti o cenikih in tloris pa si lahko ogledate tukaj.

PONUDNIK:
Premium invest d.o.o.
Črna vas 75,
1000 Ljubljana


KONTAKTNA ŠTEVILKA: 070/551-880
Spletna stran projekta: http://www.primestnice.si
Elektronski naslov: info@primestnice.si

Energ. razred:  EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Prodajalec: Premium invest d.o.o.
Naslov: Črna vas 75, 1000 Ljubljana
Telefon: 070/551-880
E-pošta: info@primestnice.si
Spletna stran: http://www.primestnice.si