PREDSTAVITEV NOVOGRADNJE
O investitirju, kontakt

Prodajalec
SGP Graditelj d.d.

Naslov
Maistrova ulica 7,
1241 Kamnik

Telefon
01/831-88-00 01/831-88-29 031/777-507

E-pošta
prodaja@sgp-graditelj.si

Spletna stran
http://www.gajpreserje.si

Investitor
SGP Graditelj d.d.


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Soseska Gaj Preserje

okolica Ljubljane - Preserje pri Domžalah

Novo nastajajoča stanovanjska soseska Gaj Preserje leži na atraktivni lokaciji obrobja Domžal, v mirnem naravnem zelenem okolju, blizu arboretuma Volčji potok s prekrasnimi pogledi na Kamniške planine.

Stanovanjska soseska Gaj Preserje leži v jugovzhodnem delu naselja Preserje pri Radomljah, v urbanističnem območju urejanja Preserje ob Bistrici – jug, v mirnem naravnem zelenem okolju, s čudovitim pogledom na Kamniške planine.

Na zemljiščih soseske, je predvidenih deset večstanovanjskih objektov, štirje nizi vrstnih hiš, trije stanovanjski dvojčki in dvanajst prostostoječih stanovanjskih hiš, na skrajno južnem delu soseske pa še štiri poslovno stanovanjske hiše in dva poslovno stanovanjska dvojčka.

Sosesko zaznamujejo stavbe nizke gradnje (maksimalni vertikalni gabarit je K+P+3N+M), ki so v soseski smiselno razvrščene glede na najboljšo osončenost stavb, in sicer od najvišjih na severu do najnižjih na osrednjem delu in na jugu.

V območju soseske so predvidene dovozne in pešpoti, ostale površine pa so zasnovane kot parkovna ureditev, kjer se bodo prepletale tlakovane pešpoti, delno zasajene zelene površine ter športna in otroška igrišča. Velika pestrost zasnov stanovanjskih stavb in enot lahko zadovolji različne potrebe in želje posameznika, tako da v soseski Gaj Preserje vsakdo lahko najde kotiček zase. Namembnost soseske je v celoti stanovanjska, razen štirih poslovno stanovanjskih hiš ter dveh poslovno stanovanjskih dvojčkov na skrajnem jugu soseske, v katerih bo v pritličju možna mirna poslovno-storitvena dejavnost. Prav tako je v soseski že zgrajen in odprt nov otroški vrtec. Na vzhodu soseska Gaj Preserje meji na urejeno rekreacijsko sprehajalno pot ob Kamniški Bistrici, ki sosesko s pešpotjo povezuje z Domžalami.

Severno od območja urejanja, je skladno z državnim lokacijskim načrtom, predvidena izgradnja povezovalne ceste Želodnik Vodice.

Objekt A3

V severnem delu soseske Gaj Preserje bo v nizu A šest večstanovanjskih objektov. Objekt A3 je tretji objekt z zahodne strani tega niza. Objekt je bil zgrajen konec leta 2016. V njem je 34 stanovanjskih enot v šestih etažah (K+P+3N+T). Z ostalimi objekti v nizu A, objekti B in objektom L ima skupno kletno garažo, v kateri so lastniška parkirna mesta. Skupna kletna garaža je na zahodni strani dostopna neposredno z Igriške ulice prek uvozne in izvozne rampe. Pritlične stanovanjske enote so zasnovane z ograjenimi atriji, enote v etažah od prvega do tretjega nadstropja imajo zastekljene lože, enote v terasni etaži pa pokrite terase.

Poleg ustrezne toplotne izolativnosti objekta je za učinkovito rabo energije v stavbi izvedeno tudi prezračevanje z vračanjem odpadne toplote, in sicer ločeno po posamezni stanovanjski enoti, kar zagotavlja visoko raven ugodja bivanja. Vsaka stanovanjska enota je prek ustreznih merilnikov (števcev) individualno priključena na javne komunalne vode (električno omrežje, vodovod, plinovod).

Zunanja ureditev okoli objekta je delno tlakovana, delno pa je ozelenjena. Vhod v objekt A3, vhod v podzemno garažo in prehodi v posamezne večstanovanjske objekte so izvedeni s kontrolo pristopa in opremljeni z videonadzornim sistemom.

Za zgrajeni objekt je bila pridobljena energetska izkaznica. Objekt spada v razred A2 - povprečna letna poraba za ogrevanje znaša 13 kWh/m2a.

Objekt A4

Objekt A4 je peti objekt z zahodne strani tega niza (predzadnji objekt v severnem nizu). Objekt je bil zgrajen konec leta 2018. V njem je 34 stanovanjskih enot v šestih etažah (K+P+3N+T). Z ostalimi objekti v nizu A, objekti B in objektom L ima skupno kletno garažo, v kateri so lastniška parkirna mesta. Skupna kletna garaža je na zahodni strani dostopna neposredno z Igriške ulice prek uvozne in izvozne rampe. Zunanja ureditev okoli objekta je delno tlakovana, delno pa je ozelenjena.

Vhod v objekt A4, vhod v podzemno garažo in prehodi v posamezne večstanovanjske objekte so izvedeni s kontrolo pristopa in opremljeni z videonadzornim sistemom.

Za zgrajeni objekt je bila pridobljena energetska izkaznica. Objekt spada v razred A2 - povprečna letna poraba za ogrevanje znaša 13 kWh/m2a.

V zgrajenem objektuje na voljo le še eno takoj vseljivo
5 sobno stanovanje v terasni etaži.

Objekt A6

Objekt A6 je šesti, zadnji objekt z zahodne strani tega niza. V njem je 34 stanovanjskih enot v šestih etažah (K+P+3N+T). Z ostalimi objekti v nizu A, objekti B in objektom L ima skupno kletno garažo, v kateri so lastniška parkirna mesta. Skupna kletna garaža je na zahodni strani dostopna neposredno z Igriške ulice prek uvozne in izvozne rampe.

V kleti objekta A6 bodo skupni prostori in za vsako stanovanje po ena kletna shramba z masivnimi zidanimi ali armiranobetonskimi stenami in varnostnimi vrati. V pritličju, treh tipičnih etažah in terasni etaži so predvidene stanovanjske enote velikosti od dveh do petih ležišč. Tlorisi stanovanj so zasnovani tako, da omogočajo maksimalno funkcijsko izrabo površin.

Pritlične stanovanjske enote so zasnovane z ograjenimi atriji, enote v etažah od prvega do tretjega nadstropja imajo zastekljene lože, enote v terasni etaži pa pokrite terase.

Poleg ustrezne toplotne izolativnosti objekta je za učinkovito rabo energije v stavbi izvedeno tudi prezračevanje z vračanjem odpadne toplote, in sicer ločeno po posamezni stanovanjski enoti, kar zagotavlja visoko raven ugodja bivanja. Vsaka stanovanjska enota bo prek ustreznih merilnikov (števcev) priključena na javne komunalne vode (električno omrežje, vodovod, plinovod). Zunanja ureditev okoli objekta je delno tlakovana, delno pa je ozelenjena.

Vhod v objekt A6, vhod v podzemno garažo in prehodi v posamezne večstanovanjske objekte so izvedeni s kontrolo pristopa in opremljeni z videonadzornim sistemom.

V objektu, ki bo vseljiv decembra 2019 je neprodanih še nekaj 4 in 5 sobnih stanovanj – razpoložljivost je vidna v ceniku.

PONUDNIK:
SGP Graditelj d.d.
Maistrova ulica 7,
1241 KAMNIK

KONTAKTNA ŠTEVILKA: 01/831-88-00
KONTAKTNA ŠTEVILKA: 01/831-88-29
MOBILNA ŠTEVILKA: 031/777-507
Spletna stran projekta: http://www.gajpreserje.si
Elektronski naslov: prodaja@sgp-graditelj.si

Galerija - Soseska Gaj Preserje

Soseska Gaj Preserje

  • Gradnja objekta
  • energetski razred: B1
    (od 15 do 25kWh/m2a)
  • Mirna in atraktivna lokacija;
  • Stavbe nizke gradnje;
  • Namembnost soseske v celoti stanovanjska;