PREDSTAVITEV NOVOGRADNJE
O investitirju, kontakt

Prodajalec
SGP Graditelj d.d.

Naslov
Maistrova ulica 7,
1241 Kamnik

Telefon
01/831-88-00 01/831-88-29 031/777-507

E-pošta
prodaja@sgp-graditelj.si

Spletna stran
http://www.gajpreserje.si

Investitor
SGP Graditelj d.d.


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Soseska Gaj Preserje

okolica Ljubljane - Preserje pri Domžalah

Novo nastajajoča stanovanjska soseska Gaj Preserje leži na atraktivni lokaciji obrobja Domžal, v mirnem naravnem zelenem okolju, blizu arboretuma Volčji potok s prekrasnimi pogledi na Kamniške planine.

Novo nastajajoča stanovanjska soseska Gaj Preserje leži na mirni in atraktivni lokaciji čudovito urejenega obrobja mesta Domžale, v jugovzhodnem delu naselja Preserje pri Radomljah, v mirnem naravnem zelenem okolju, blizu arboretuma Volčji potok s prekrasnimi pogledi na Kamniške planine.

Sosesko zaznamujejo stavbe nizke gradnje (maksimalni vertikalni gabarit je K+P+3N+M), ki so v soseski smiselno razvrščene glede na najboljšo osončenost stavb, in sicer od najvišjih na severu do najnižjih na osrednjem delu in na jugu.

Namembnost soseske je v celoti stanovanjska, razen štirih poslovno stanovanjskih hiš ter dveh poslovno stanovanjskih dvojčkov na skrajnem jugu soseske, v katerih bo v pritličju možna mirna poslovno-storitvena dejavnost. V soseski je že zgrajen in odprt nov otroški vrtec, prav tako se soseska nahaja v neposredni bližini ene najboljših osnovnih šol v Sloveniji - Glasserjevi kakovostni šoli. Na vzhodu soseska Gaj Preserje meji na urejeno rekreacijsko sprehajalno pot ob Kamniški Bistrici, ki sosesko s pešpotjo povezuje z Domžalami in arboretumom Volčji potok.

Velika pestrost zasnov stanovanjskih stavb in enot lahko zadovolji različne potrebe in želje posameznika, tako da v soseski Gaj Preserje vsakdo lahko najde kotiček zase.

Poleg ustrezne toplotne izolativnosti objekta (trda kamena volna, troslojna termopan zasteklitev, uporaba termokošar za preprečitev toplotnih mostov), ter lastne kvalitetne plinske peči De Dietrich v vsakem stanovanju, je za učinkovito rabo energije v stavbi izvedeno tudi prezračevanje z vračanjem odpadne toplote, in sicer ločeno po posamezni stanovanjski enoti, kar zagotavlja visoko raven ugodja bivanja, ter nizke stroške ogrevanja.

Vsaka stanovanjska enota je prek ustreznih merilnikov (števcev) individualno priključena na javne komunalne vode (električno omrežje, vodovod, plinovod).

Zunanja ureditev okoli objekta je delno tlakovana, delno pa je ozelenjena.

Vhod v objekt A3, vhod v podzemno garažo in prehodi v posamezne večstanovanjske objekte so izvedeni s kontrolo pristopa in opremljeni z videonadzornim sistemom.

Objekti z oznakami A1, A2 in L so že dokončani, ter predani v uporabo. Na voljo je še nekaj takoj vseljivih štiri in pet sobnih stanovanj. Energetski razred: B1 (15 - 25 kWh/m2a).

Trenutno se izvaja gradnja in prodaja objekta A3, ki bo vseljiv v novembru 2016. Energetski razred bo A2 (10 - 15 kWh/m2a).

Več informacij, tlorise in cenike lahko najdete tudi na spletni strani projekta
http://www.gajpreserje.si

PONUDNIK:
SGP Graditelj d.d.
Maistrova ulica 7,
1241 KAMNIK

KONTAKTNA ŠTEVILKA: 01/831-88-00
KONTAKTNA ŠTEVILKA: 01/831-88-29
MOBILNA ŠTEVILKA: 031/777-507
Spletna stran projekta: http://www.gajpreserje.si
Elektronski naslov: prodaja@sgp-graditelj.si

Galerija - Soseska Gaj Preserje

Soseska Gaj Preserje

  • Gradnja objekta
  • energetski razred: B1
    (od 15 do 25kWh/m2a)