NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Čudovito naselje Reteče le streljaj od Ljubljane

Reteče

Oglejte si sanjsko naselje na videu: VIDEO PREDSTAVITEV NASELJA!

NOVO NASELJE MODERNIH STANOVANJSKIH HIŠ - PRODAJAMO LASTNE NEPREMIČNINE

NA VOLJO SAMO ŠE DVE HIŠI tipa D!

V Retečah, nedaleč od Ljubljane, smo se odločili za gradnjo novega stanovanjskega naselja modernih nizko energetskih hiš. Hiše z umeščenostjo na obrobje gorenjske pokrajine, združujejo značilnosti tradicionalnega okolja s sodobnim načinom bivanja in oddaljenostjo od mestnega vrveža.

HIŠA PO ŽELJAH KUPCA
Na voljo sta hiši v velikosti 200m2, ter različne velikosti parcel. Vsaka hiša je dokončana "na ključ" po željah kupca. Kupec ima tudi možnost sam predlagati tloris notranje razporeditve prostorov, za to mu je na voljo brezplačna pomoč vrhunskega tima hišnih arhitektov. Z njihovo pomočjo ima kupec tudi možnost izbirati med veliko izbiro notranjih materialov (talne obloge, notranja vrata in kljuke, stikala, kopalniška oprema, keramika ter barve notranjega opleska) in načini tlakovanja v okolici hiše.

OBLIKOVANJE IN ZASNOVA OBJEKTOV
Bivalni prostori imajo veliko odprtih površin, zastekljenih z okni do tal, kar omogoča veliko naravne svetlobe in povezanost bivalnega prostora z vrtom.

Pri gradnji hiše so uporabljeni najbolj kakovostni materiali. Hiše so varčne z energijo in v najmanjši možni meri obremenjujejo okolje. Hiše so zelo dobro izolirane, imajo nizkoenergijsko troslojno zasteklitev, visokokakovostno kritino in fasade v debelini 16,5 cm. Za ogrevanje vode in prostorov (s talnim gretjem) pa so vsem hišam na voljo toplotne črpalke.

NASELJE RETEČE
Mirno naselje v neposredni bližini Ljubljane odlikuje odlična lokacija z enostavnim dostopom do Ljubljane, Kranja in Škofje Loke, sodobna arhitektura hiš z dobro orientacijo in veliko svetlimi površinami ter urejena in poenotena zunanja podoba celotnega naselja.

BLIŽINA INFRASTRUKTURE
Naselje se nahaja v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje (150 m) ter druge, za udobno življenje pomembne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, itd.). Od Ljubljane je oddaljeno le 10 km, od Medvod 4,5 km, od Škofje Loke pa 5 km.

Ogledi po dogovoru, pokličite na 041 300 800 ali 01 360 30 40, oziroma pišite na info@retece.si

Obiščite nas, da skupaj zasnujemo hišo vaših sanj!

Energ. razred: B2 (25 - 35 kWh/m2a)

Prodajalec: BLDG7 d.o.o.
Naslov: Litostrojska cesta 52, 1000 Ljubljana
Telefon: 041/300-800, 01/360-30-40
E-pošta: info@retece.si
Spletna stran: http://www.retece.si