NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Naselje Zlata Ribica

Središče Ribnice

Sodobno naselje v centru Ribnice

Moderno stanovanjsko naselje nudi udobno bivanje, sončno lego objektov in prijetno ureditev okolice.Locirano je v neposredni bližini infrastrukture in le 5 minut peš oddaljena od centra Ribnice. Naselje se nahaja na robu mestnega ruralnega področja, zato stanovalcem omogoča stik z naravo ter vsakodnevne sprehode po bližnjih poteh.

Izleti in športne dejavnostiOkolica mesta je zanimiva za raziskovanje in poleg kraških pojavov ponuja tudi skok na okoliške vzpetine ter pohode po kraških planotah, ki se dvigajo preko 1000 m visoko.

Svetla stanovanja z uporabnimi tlorisi

Prijetna 2,5 sobna stanovanja v velikosti med 31 m2 in 82 m2 z dvema ložama, ki skupaj s funkcionalno razporeditvijo prostorov, nudijo moderen dom.Stanovanje odlikuje premišljen in razgiban tloris, ki obsega dnevno bivalni del, povezan s kuhinjo in jedilnico, moderno opremljeno kopalnico s tušem, spalnico z izhodom v ložo in dodatno sobo, ki ravno tako nudi dostop do lože. Stanovanje omogoča zasebnost, hkrati pa velika okna zajamejo naravno svetlobo in nudijo prijeten razgled na okolico. Je neizdelano stanovanje, v katerega je potrebno vgraditi vsa notranja vrata in parket. Na voljo je več enot 2,5 sobnega stanovanja in sami lahko izbirate želeno lego in nadstropje.

Funkcionalno zasnovano 3 sobno stanovanje s prijetno ložo, pa bo popolna izbira za družine, ljubitelje narave in vse, ki iščejo bližino centra mesta.Prav tako je tloris premišljen in razgiban. Obsega predsobo, dnevno bivalni del povezan s kuhinjo in jedilnico, moderno opremljeno kopalnico s kadjo, spalnico in dodatno sobo. Dnevno bivalni del je povezan z izhodom v ložo. Stanovanja so neizdelana, potrebno je vgraditi vsa notranja vrata in parket. Na voljo je več enot 3 sobnega stanovanja, zato je možna izbira lege in nadstropja.

Prav tako so na voljo 3,5 in 4 sobna stanovanja za družine, ljubitelje narave in vse, ki iščejo bližino centra mesta. Zaradi funkcionalnega tlorisa so stanovanja v stanovanjski soseski primerna za vse generacije.

Vsem stanovanjem pripada tudi shramba v kleti objekta in je že vključena v ceno ter zajema DDV. Vsi kupci stanovanj, imajo možnost nakupa parkirnega prostora v garaži. Cena enega mesta znaša 8.000 EUR z vključenim DDV.

Spletna stran projekta: http://zlata-ribica.com/

Elektronski naslov: info@rocco-nepremicnine.si

Telefonska številka: 040/616-114, matic@rocco-nepremicnine.si
Telefonska številka: 040/868-368, blaz@rocco-nepremicnine.si
Telefonska številka: 040/840-554, polona@rocco-nepremicnine.si

PRODAJALEC:
Rocco nepremičnine d.o.o.
Slovenska cesta 8
1000 Ljubljana

Spletna stran projekta: http://zlata-ribica.com/

Prodajalec: Rocco nepremičnine d.o.o.
Naslov: Slovenska cesta 8, 1000 Ljubljana
Telefon: 051/611-558
E-pošta: info@rocco-nepremicnine.si