Soseska DRENovo, Drenov Grič, Vrhnika
O investitirju, kontakt

Prodajalec
Ceeref projekt Drenov Grič d.o.o.

Naslov
Dunajska cesta 9,
1000 Ljubljana

Telefon
01/300-14-16

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
www.drenovo.si/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Soseska DRENovo

okolica Ljubljane - Drenov Grič, Vrhnika

Udobne vrstne hiše v zavetju narave in v neposrednem stiku s prestolnico. Sodobna arhitektura in energetska varčnost.

Soseska Drenovo – sodobno naselje vrstnih hiš na obrobju Ljubljane

Na prostrani ravnici med Ljubljano in Vrhniko lahko na zemljišču velikosti 42.000 m2 izbirate med 78 vrstnimi hišami v več nizih. Tu si lahko poiščete udobno hišo v zavetju narave in v neposrednem stiku s prestolnico.
Gradnja soseske bo potekala v več sklopih. Hiše bodo popolnoma izgotovljene naprodaj po zaključku posameznega sklopa.

V prvem sklopu je na voljo devet hiš in so že v prodaji. Hiše so dokončane na ključ in z urejeno okolico – postavljeni so nadstreški za avtomobile, ograje, urejeno je tlakovanje in ozelenitev okolice vsake hiše.


Lokacija

Soseska Drenovo je umeščena ob cesti med Ljubljano in Vrhniko, na Drenovem Griču. Drenov Grič je od Ljubljane oddaljen le dobrih 10 kilometrov. Kraj ima dobre povezave z Ljubljano in z vsemi strateškimi prometnicami. Je izvrstna izhodiščna lokacija za potovanja v vse smeri Slovenije.
Le 20 minut potrebujete do središča Ljubljane in 20 minut do najbližjega nakupovalnega središča. In le nekaj korakov do miru in narave.
V bližini nastajajoče soseske so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta ter rekreacijske površine. Tu boste deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta.

Hiše dokončane na ključ in z urejeno okolico

Hiše so dveh različnih tipov z bivalno površino okrog 150 m2, površina pripadajočega zemljišča pa se razlikuje in je med 140 in 500 m2.
Hiše so energetsko varčne, dokončane na ključ in z urejeno okolico. So požarno, poplavno in potresno varne ter ustrezno toplotno in zvočno izolirane, kar proizvajalec dokazuje s certifikatom zanesljivosti CE.

Proizvajalec hiš v soseski Drenovo je Marles, največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, ki sodi v evropski vrh in je nosilec vseh najpomembnejših certifikatov za montažno gradnjo.

Urejenost, varnost in visoka kakovost bivanja

Sosesko Drenovo odlikuje sodobna arhitektura in energetsko varčna gradnja montažnih lesenih hiš z velikim poudarkom na zunanji ureditvi. Dovršeni tehnološki postopki in skriti detajli zagotavljajo optimalne bivanjske pogoje in trajnost objektov, domišljena razporeditev enot pa omogoča stanovalcem kar največjo možno zasebnost.
Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, soseska pa prometno razbremenjena, saj drugega prometa v njej ne bo.

Vzorčna hiša

Za vas smo pripravili tudi vzorčno hišo. Obiščite jo in se na svoje oči in otip prepričajte o izgledu, materialih in kakovosti gradnje načrtovanih hiš v soseski Drenovo. Svoj bodoči dom boste tu resnično začutili, saj lesena montažna gradnja omogoča vselitev in zdravo bivanje že takoj ob dokončanju.

Prijazno vabljeni na ogled.

Več informacij o soseski, poteku gradnje in tlorise hiš najdete na spletni strani projekta, kjer se lahko tudi naročite za ogled. Za dodatne informacije smo vam na voljo na spodaj navedenih kontaktih.

Cene posameznih enot so od 335.000 EUR in veljajo za hiše dokončane na ključ z urejeno okolico.

KONTAKTNI PODATKI:
Elektronski naslov:
[email protected]
Telefonska številka: 01/300-14-16
Mobilna številka: 031/786-316

Investitor:
CEEREF PROJEKT DRENOV GRIČ d.o.o.
Dunajska cesta 9
1000 Ljubljana

Galerija - Soseska DRENovo

Soseska DRENovo

  • Izdelano na ključ
  • Sodobno naselje vrstnih hiš;
  • Udobne hiše v zavetju narave;
  • Hiše dokončane na ključ;
  • Urejena okolica;
  • Dobre povezave z Ljubljano;
  • V bližini so vrtec, šola, knjižnica,rekreacijske površine;

od 335.000 eur dalje