Palais & Villa Schellenburg, Center Ljubljane, bivši Kolizej
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Palais & Villa Schellenburg
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Tivoli d.o.o.

Naslov
Železna cesta 18,
1000 Ljubljana

Telefon
040 505 081

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
www.schellenburg-living.com


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Palais & Villa Schellenburg

Ljubljana - Center Ljubljane, bivši Kolizej

V osrčju Ljubljane, na mestu nekdanjega Kolizeja, se nadaljuje gradnja prestižnega kompleksa Palais & Villa Schellenburg.

»Vaš najlepši novi dom«.

Nedaleč od zgodovinskega središča Ljubljane se razvija stanovanjski objekt Palais & Villa Schellenburg.


Palais Schellenburg vsebuje 110 moderno zasnovanih stanovanjskih enot, od katerih je šest penthousov, ki so v najvišjem, sedmem nadstropju. Samostoječa Villa Schellenburg ima 15 zavidljivih stanovanjskih enot v petih nadstropjih, med katerimi so tudi tri atrijska stanovanja. Dodatno bo ob Gosposvetski cesti stal poslovni objekt s šestimi nadstropji.

Elegantna, svetla zgradba s harmonično dovršeno fasado in velikimi okni na novo določa kvaliteto življenja in udobje bivanja v Ljubljani. Projekt obsega dve ločeni stavbi, Villo Schellenburg in Palais Schellenburg, s skupno bruto površino 52.720 m2.V duhu Jakoba pl. Schellenburga, še danes cenjenega mecena Ljubljane, bodo na tem mestu nastala stanovanja, ki bodo izpolnila najvišja pričakovanja glede bivanjske kulture in kvalitete življenja. Oba objekta, Palais & Villa, simbolično predstavljata veličino, ki jo je predstavljal Jakob pl. Schellenburg. Zasnovana sta v stilu modernega sloga bivanja, obdana z zelenimi površinami, ki jih krasijo parki.

Visok nivo bivanja predstavljajo tudi vrhunski notranji interier, udobno zasnovane bivalne površine, ki nudijo kar se da veliko naravne svetlobe, dotok svežega zraka, hiter dostop v naravo in na drugi strani mestno dogajanje. Poleg odlične lokacije se projekt lahko pohvali s 24-urno recepcijo, umeščeno v reprezentativno avlo, videonadzorom objekta, visoko višino etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, neposrednim dostopom od parkirnih mest do stanovanj ter dodatnimi dvigali za kolesa.

Palais Schellenburg

Zgradba Palais s šestimi nadstropji je okronana z dodatno, rahlo zamaknjeno sedmo terasno etažo, tako imenovanim penthousom. 110 stanovanj z 2 do 6 sobami se razprostirajo v etažah in nudijo od 62 m2 do razkošnih 345 m2 stanovanjskih površin ter zunanjih površin v obliki balkonov, teras in lož.

Penthouse s svojimi razkošnimi površinami teras poklanja stanovalcem zares slikovite razglede na park Tivoli, Ljubljanski grad in na mesto.

V pritličju je umeščenih 6 stanovanj s pogledom na vrt ter poslovne površine namenjene gastronomiji - bistroju in drugim dejavnostim, ki bodo stanovalcem nudile dodatno udobje. Premium stanovanja vaš čakajo v Palais Schellenburg.

Villa Schellenburg


V Ljubljani ni moč najti ničesar, kar bi bilo arhitektonsko primerljivo z zgradbo Villa Schellenburg. 14 prostornih stanovanj s površino med 119 m2 in 225 m2 ter razkošno stanovanje s 335 m2 v penthousu so razred zase. Očarajo tako s premišljeno razporeditvijo kot z vrhunskim interjerjem in skrbno izbranimi materiali.

Posebnost Ville je njena jugozahodna fasada, kjer  se razprostirajo odprte, skoraj popolnoma zastekljene lože, ki podarjajo stanovanjem veliko naravne svetlobe, edinstven pogled na mesto pa v dom prinese čarobno mestno vzdušje.

Sodobna zgradba Villa Schellenburg
s petimi etažami je okronana z rahlo v notranjost pomaknjeno terasno etažo. Za fasado peščene barve in ozkimi okni se razprostira 15 ekskluzivnih stanovanj, ki izpolnjujejo najvišja pričakovanja za udoben in kvaliteten način življenja.

Minimalna kvadratura trenutno še prostih stanovanj je 62 m2 ( bivalne površine ) do 333 m2 ( bivalne površine ).

Gradnja kompleksa se je začela maja 2020 z izkopom gradbene jame, in sicer na podlagi gradbenega dovoljenja, prejetega 13. 12. 2019, in se nadaljuje z grobimi gradbenimi deli, ki se bodo zaključila predvidoma konec leta 2021. Sama gradnja se bo zaključila predvidoma do decembra 2022. Prevzem stanovanj pa bo možen najkasneje do junija 2023.

Prvi kupci so si nova stanovanja že izbrali, in pri investitorju že nekaj časa nemoteno potekajo podpisi prodajnih pogodb. Prodaja poteka nemoteno, prodajne pogodbe se podpisujejo.

Celotno zbirko fotografij je posnel fotograf Miran Kambič.

PONUDNIK:
Tivoli d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 40 505 081
Spletna stran: www.schellenburg-living.com
Elektronski naslov: [email protected]

Galerija - Palais & Villa Schellenburg

Palais & Villa Schellenburg

  • Izdelano na ključ
  • Elegantna, svetla zgradba;
  • Harmonična in dovršena fasada;
  • Velika okna;
  • Udobno bivanje v Ljubljani;
  • Vrhunski notranji interier;
  • Udobno zasnovane bivalne površine;
  • 24-urna recepcija;
  • Videonadzor objekta;