Na voljo dodatnih 100 stanovanj, Lagom Črnuški Bajer
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Na voljo dodatnih 100 stanovanj
O investitirju, kontakt

Ponudnik
ZL Living d.o.o.

Naslov
Kržičeva ulica 3,
1000 Ljubljana

Telefon
041748709 041838107 041278198

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
http://www.crnuski-bajer.si/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Na voljo dodatnih 100 stanovanj

Ljubljana - Lagom Črnuški Bajer

V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja, projektna družba ZL Living pričenja z gradnjo drugega dela stanovanjskega kompleksa.

V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja, projektna družba ZL Living pričenja z gradnjo drugega dela stanovanjskega kompleksa. Lagom Črnuški bajer bo, s 150 stanovanji v šestih objektih v prvi fazi in dodatnimi 100 stanovanji v štirih objektih v drugi fazi, ponudil nov dom mladim parom, družinam in starejšim.

Nastajajoči Lagom Črnuški bajer bo urbana stanovanjska soseska, sestavljena iz 6 objektov s 150 stanovanji in 4mi objekti s 100 stanovanji. Objekti bodo imeli štiri nadstropja, skupaj pa sedem etaž — ob štirih nadstropjih še dve kletni etaži in pritličje. Tako se bo stanovanjski kompleks zlil z okolico in zelenim robom gozda, v katerega je vpet.

Stanovanja bodo na voljo v različnih velikostih — od 30m² pa vse do 135m², z različnimi tlorisi in z različnim številom sob. Med njimi bodo tako manjša, enosobna stanovanja, kot tudi prostorna štirisobna stanovanja v enoetažni ali dupleks izvedbi. Nekaj prtitličnih enot bo imelo zelen atrij, medtem ko bodo imela ostala stanovanja lože ali prostorne terase z odprtim pogledom na okolico.