NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Celovški dvori

Ljubljana - Šiška

Celovški dvori – dom v središču mestne infrastrukture

Soseska Celovški dvori v Šiški, eni najznamenitejših četrtnih skupnosti v Ljubljani, izkorišča vse prednosti razvite infrastrukture. Dovolj blizu je najožjemu mestnemu jedru, hkrati pa ima hiter dostop do narave, zato izpolnjuje pričakovanja tako ljubiteljev urbanega kot narave.

Neposredna bližina obvoznice in odlične prometne povezave zagotavljajo hiter dostop do vseh koncev mesta in okolice – kamorkoli vas vodijo vsakdanje obveznosti.

Soseska je že pritegnila številne družine, kmalu pa se bodo stanovanja napolnila z novimi stanovalci. Veliko povpraševanja po stanovanjih v Celovških dvorih potrjuje, da soseska s svojo lokacijo in infrastrukturo izpolnjuje vse zahteve sodobnega kupca.

Daljše ali krajše poti so preproste. Lokacija in odlične prometne povezave so značilnost soseske Celovški dvori.

Soseska se nahaja le 4 km od najožjega centra Ljubljane ter nedaleč stran od avtocestnega priključka Ljubljana-sever. Z javnim prevozom je odlično povezana z mestnim jedrom in tudi s širšo Slovenijo, saj je na njenem robu več linij Ljubljanskega potniškega prometa, blizu pa je tudi železniška postaja Litostroj. Tisti, ki svoje poti najraje opravljajo s kolesom, se lahko zanesejo na urejene kolesarske steze.

Hitro po vsakdanjih opravkih

Celovški dvori imajo v svoji bližini na razpolago vso potrebno infrastrukturo, ki omogoča  prijetno bivanje: v neposredni bližini je veliko trgovin, tržnica Koseze, poslovalnice vseh večjih bank  in pošta. V bližini soseske so številni vrtci, osnovne in srednje šole, kar ponuja široko paleto možnosti izobraževanja. Proste površine med stanovanjskimi objekti so namenjene stanovalcem. Opremljene so s parkovno in urbano opremo ter otroškimi igrali.

Poslovni prostori v živahni soseski Celovški dvori

V soseski Celovški dvori sta na voljo le še 2 poslovna prostora v 3. gradbeni fazi, ki se lahko pohvalita z velikimi izložbenimi okni, ki jih kupec lahko izrabi za lastno marketinško promocijo. Nakup poslovnega prostora v soseski je naložba v prihodnost.

V soseski Celovških dvorih je 833 stanovanj in stanovalci soseske predstavljajo veliko ciljno publiko za različne dejavnosti, ki jih ponujajo poslovni prostori v soseski. Poleg soseske pa se bo razvijala tudi sama mikrolokacija in okolica soseske.


Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije, razvijajoča se okoliška infrastruktura zagotavljajo, da je je nakup poslovnega prostora v soseski naložba v prihodnost. V poslovne prostore so pripeljani inštalacijski priključki za ogrevano in hladno vodo, ogrevanje poslovnih prostorov, kanalizacijo ter električni dovodni kabel. Parkirna mesta, ki pripadajo polovnim prostorom so v podzemnih garažah, kjer so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce. Poslovni prostori v treh etažah omogočajo udoben dostop, saj imajo neposreden vhod iz garaž v kletni del poslovnega prostora, ki je povezan s pritličjem poslovnega prostora.Odprte možnosti za različne poslovne dejavnosti:
Poslovni prostori so zanimivi za različne dejavnosti, ponuja se tudi možnost ureditve vrtca, saj ima soseska otroško igrišče, ki ga lahko uporablja tudi vrtec. V soseski so naprodaj trije tipi poslovnih prostorov:

- poslovni prostori, predvsem primerni za storitvene ali pisarniške dejavnosti (so brez terase),
- poslovni prostori z velikimi terasami, primerni za gostinske dejavnosti (v 3. lameli)
- poslovni prostori z manjšimi terasami, primerni za različne dejavnosti (v 6. lameli).

Prodaja stanovanj (1) in poslovnih prostorov (2) bo potekala do prodaje zalog. Ogledi, ki potekajo vsak delovnik med 9. in 17. uro, so možni možni po vnaprejšnji rezervaciji termina pri agenciji Stoja na naslovu info@celovskidvori.eu ali po telefonu 01 2800 863.

KONTAKTI:
TELEFONSKA ŠTEVILKA: 01/280-08-63
ELEKTRONSKI NASLOV: info@celovskidvori.eu
SPLETNA STRAN PROJEKTA: http://www.celovskidvori.eu

PRODAJALEC:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

POSREDNIK:
Stoja trade, d.o.o., Ljubljana
Dolenjska cesta 242c
1000 Ljubljana

Spletna stran projekta: http://www.celovskidvori.eu/

Energ. razred: C (35 - 60 kWh/m2a)

Prodajalec: DUTB, d.d.
Naslov: Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/429-38-77, 01/429-38-70, 01/429-38-95
E-pošta: info@celovskidvori.eu
Spletna stran: http://www.celovskidvori.eu/