Bežigrajska petka - Vaša izbrana soseska, Ljubljana, Bežigrad
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Bežigrajska petka - Vaša izbrana soseska
O investitorju, kontakt

Ponudnik
Sindrom d.o.o.

Naslov
Dunajska cesta 227,
1000 Ljubljana

Telefon
040 235 053

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
www.bezigrajskapetka.si

Investitor
Sindrom d.o.o.


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Bežigrajska petka - Vaša izbrana soseska

Ljubljana - Ljubljana, Bežigrad

Zelena oaza v harmoniji prestižnega bivanja in zasebnosti.

Zelena oaza v harmoniji prestižnega bivanja in zasebnosti.

Bežigrajska petka, nova stanovanjska soseska zasebnega tipa, se v objemu zelenih površin razprostira nedaleč od mestnega jedra, na severnem delu Ljubljane, za Bežigradom. Družina petih, med seboj povezanih, prestižnih vila blokov je oblikovana za visokokakovostno in udobno bivanje, zagotavlja pa tudi visoko raven zasebnosti.

Življenje v Bežigrajski petki ponuja povezanost z naravo in nabiranje pozitivne energije na bližnjih rekreacijskih površinah v naravi. Bogato zasajene skupne zelene površine med objekti, ki so osrčje soseske in so namenjene le stanovalcem, naravo pripeljejo do vhodnih vrat. Odlične povezave z mestnim jedrom in medmestno infrastrukturo omogočajo izkoristek vseh priložnosti, ki jih ponuja življenje v Ljubljani.

Umaknjena od mestnega vrveža, Bežigrajska petka ponuja vse potrebno na dosegu nekaj korakov: od trgovin, vrtcev in mednarodnih osnovnih šol, do lokalov in gostišč za druženje ob kavi, pijači ali dobri hrani.

Družina petih med seboj povezanih vila blokov stoji v ritmičnem zaporedju s skrbno zasnovanimi zelenimi prostori med njimi, ki stanovalcem dajejo občutek povezanosti in skupnosti. Kot temelj družino devetih objektov povezuje kletna garaža v treh etažah, kjer je na voljo nadpovprečno število parkirnih mest.

Osnovna konstrukcija objektov v soseski je predvidena kot zidana gradnja s številnimi steklenimi površinami, ki dajejo poleg stika z naravo tudi veliko naravne osvetljenosti. Fasada je zasnovana v nevtralnih barvah z različnimi površinskimi obdelavami in v barvnem sozvočju s hortikulturno urejeno okolico. Strehe so ponekod ozelenjene in tako na svojevrsten način zaključujejo zelen objem naselja.

Arhitekturno zasnovana povezanost soseske Bežigrajska petka se prepleta z občutkom zasebnosti. Zato je v njej zasnovanih le 96 od dvo- do štirisobnih stanovanj, kar prispeva tudi k visoki kakovosti bivanja. Izjemno majhno število stanovanj na posamičen vhod, etažo in dvigalo, iz katerih je v terasnih etažah mogoč neposreden dostop v stanovanja, raven zasebnosti in udobja dvigajo še stopnico višje.

Raznovrstnost stanovanj v Bežigrajski petki omogoča, da vsakdo najde svoj idealni dom. Stanovanja so funkcionalno oblikovana z mislijo na doživetje visokokakovostnega bivanja.

Bivalni prostori, osrčje vsakega stanovanja, so svetli in odprti ter vabijo k uživanju v družbi družine in prijateljev. Spalni prostori so premišljeno umaknjeni za dodatni in cenjeni občutek zasebnosti. Uporabljeni materiali in oprema so skrbno premišljeni in visoke kakovosti, da vsak element doma pripomore k estetskemu videzu, udobju in trajnosti.

Iz vseh stanovanj se pogled razteza najmanj v dve smeri neba (zahod–vzhod), stanovanja v višjih etažah pa omogočajo čudovit razgled na okoliške hribe in gore.

Vsa stanovanja imajo lastne površine za popolni užitek na prostem: pritlična stanovanja imajo atrije, stanovanja v nadstropjih lože z zunanjimi senčili, v zadnjih dveh etažah pa se stanovalci lahko prepustijo luksuznemu uživanju na terasah.

 

Ponudnik:
Sindrom d. o. o.

Dunajska cesta 227
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Mobilna številka:
+386 (0)40 235 053
Elektronski naslov: [email protected] 
Spletna stran: www.bezigrajskapetka.si 

Galerija - Bežigrajska petka - Vaša izbrana soseska

Bežigrajska petka - Vaša izbrana soseska

  • Pet prestižnih vila blokov
  • Visokokakovostno in udobno bivanje
  • Visoka raven zasebnosti
  • Povezanost z naravo
  • Zelene površine med objekti
  • Odlične povezave z mestnim jedrom
  • Velike steklene površine
  • Delno ozelenjene strehe
  • 96 od dvo- do štirisobnih stanovanj