170 biofilnih stanovanj v Jurčkovem naselju v Ljubljani, Rudnik
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana 170 biofilnih stanovanj v Jurčkovem naselju v Ljubljani
O investitorju, kontakt

Ponudnik
Jurčkovo naselje d.o.o.

Naslov
Bravničarjeva ulica 13,
1000 Ljubljana

Telefon
01/ 292 65 00

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
www.prvahisa.si/sl/jurckovo-naselje/

Investitor
Jurčkovo naselje d.o.o.


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

170 biofilnih stanovanj v Jurčkovem naselju v Ljubljani

Ljubljana - Rudnik

Najodličnejša stanovanja ta hip.

Jurčkovo naselje je prva resnično zelena soseska pri nas. Soseska je oblikovana biofilno (sonaravno) - gre za tesno in premišljeno povezovanje sodobnega bivalnega okolja z naravo.

Bivanje v biofilni soseski ima mnoge pozitivne učinke na stanovalce. Obilica zelenja in drugih naravnih elementov ni le estetskega značaja, ampak zmanjšuje stres in prispeva k boljšemu duševnemu in fizičnemu počutju. Poleg tega povečuje pozornost, ki pomaga pri boljšem učenju ali večji produktivnosti pri delu od doma ter nenazadnje večji motivaciji za ukvarjanje s hobiji v prostem času.

Soseska se nahaja ob Jurčkovi cesti v Ljubljani, ki povezuje center Ljubljane in nakupovalno središče Rudnik. Lokacija objekta je resnično izjemna, saj sosesko obkroža Pot PST, ki je idealno izhodišče za sprehode in rekreacijo.

Edinstvena priložnost, če iščete novo stanovanje

Stanovanja v Jurčkovem naselju so nova. Kot prvi stanovalci boste imeli možnost zasnovati opremo stanovanja po svojem okusu. Glede na to, da je v Ljubljani pomanjkanje novih stanovanj, velja izkoristiti priložnost. Za piko na i novo stanovanje skozi leta bolje ohranja tržno vrednost kot rabljena stanovanja.

Najodličnejša stanovanja ta hip

Funkcionalno zasnovani tlorisi, izbor vrhunskih notranjih materialov ter panoramska okna, ki segajo od tal do stropa. Posebna pozornost je namenjena temu, da je ločnica med bivanjem v stanovanju in zunaj njega čim manjša. Vse za dobro počutje, tudi pri delu od doma.

Biofilna (sonaravna) zasnova soseske

V ospredju je neposredna povezava sodobne arhitekture z naravo. To prinaša obilo naravne svetlobe, naravno senčenje, svež zrak, zmanjšanje hrupa ter prisotnost rastlinja na stavbah in v okolici. Vse z namenom zagotoviti najvišjo kakovost bivanja.

Mirno in urejeno bivanje znotraj soseske

Naselje sestavljajo nizki objekti in veliko skupnih površin – pravo nasprotje visokim stolpnicam. To omogoča stanovalcem visoko stopnjo zasebnosti, obenem pa ustvarja številne priložnosti za druženje in medsebojno povezovanje. Zato... stanovalcem prijazna soseska.

Aktivno preživljanje prostega časa

Jurčkovo naselje je idealno izhodišče za urbanega človeka, ki je rad v stiku z naravo in rad aktivno preživlja prosti čas. Naj gre za sprostitveni sprehod po naporni službi ali za rekreacijo, vabijo Pot PST, Barje, Golovec ter bližnja igrišča in rekreacijske površine.

Odlična prometna povezanost

Soseska je ravno prav odmaknjena od središča Ljubljane ter prometno odlično dostopna, mestna obvoznica je tik za vogalom. Za zeleno mobilnost je poskrbljeno (BicikeLJ, souporaba avtomobilov Avant2Go in avtobusna postaja LPP pred naseljem).

Vse storitve so na dosegu roke

Nikjer drugje v Ljubljani ne najdete soseske, ki je po eni strani tako vpeta v naravno okolje, po drugi pa so storitve tako blizu. V bližnji okolici so šola, vrtec, lekarna, pošta, restavracije in drugo. Nedaleč stran se nahajata nakupovalno središče Supernova Rudnik in E.Leclerc. Vse v krogu enega kilometra.

Atraktivna naložba v stanovanje v Ljubljani

Kvalitetna, funkcionalna in estetska nepremičnina na odlični lokaciji v vseh časih ohranja svojo vrednost. Zato je varna in likvidna naložba, ki ščiti vaše premoženje. Stanovanje v Jurčkovem naselju lahko prinaša tudi donos, saj je primerno za oddajanje različnim ciljnim skupinam najemnikov.

PREVERI INTERAKTIVNI SPREHOD PO SOSESKI
https://www.prvahisa.si/sl/jurckovo-naselje/galerija/

TRŽENJE STANOVANJ
Prva hiša d.o.o.

Družba za razvoj nepremičninskih projektov
Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI
Telefonska številka:
 01/ 292 65 00
Elektronski naslov: [email protected]
Spletna stran projekta: www.jurckovo-naselje.si

INVESTITOR
Jurčkovo naselje d.o.o.

Galerija - 170 biofilnih stanovanj v Jurčkovem naselju v Ljubljani

170 biofilnih stanovanj v Jurčkovem naselju v Ljubljani

  • Biofilno (sonaravno) oblikovana soseska;
  • Nizki objekti in veliko skupnih površin;
  • Nova stanovanja;
  • Ob Jurčkovi cesti v Ljubljani;
  • Funkcionalno zasnovani tlorisi;
  • Povezava sodobne arhitekture z naravo;
  • Idealno izhodišče za urbanega človeka;
  • Odlična prometna povezanost;
  • Vse storitve so na dosegu roke;