Prodaja, Stanovanje, 48,00 m2, CIPER LONG BEACH ISKELE
CIPER LONG BEACH ISKELE
Prodaja | Stanovanje | 48,00 m2 | 99.180,00 EUR
Lares nepremičninska družba d.o.o. 041/361-314, Romana

CIPER LONG BEACH ISKELE

Prodaja, Stanovanje - 48,00 m2 Garsonjera, novogradnja

šifra: SP813

posredovanje: Prodaja

velikost: 48,00 m2

tip: Garsonjera, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2024

občina: --- VSE - Tujina

cena 99.180,00 EUR

CIPER LONG BEACH ISKELE,

48 m2, garsonjera, novogradnja - zgr. l. 2024, pritličje, Na S. Cipru prodajamo ekskluzivna stanovanja v 5 * turističnem resortu Courtyard Platinum, ki je od morja oddaljen okoli 600 m . Resort je trenutno v gradnji. Ugodne cene, prodamo. Cena: 99.180,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Klimatska naprava

Dodaten opis

Prodajamo garsonjere v izmeri 48 m2. Vsaka garsonjera oz. studio ima tudi pripadajočo teraso. Studii za to ceno so orientirani na  naravo - na zunanjo stran kompleksa. Nekoliko dražji so studii z orientacijo in pogledom na bazen. V ceni je tudi oprema - kuhinja, omare in vsi leseni deli, kopalnica in predsoba. Doplačati je potrebno le posteljo - kavč, TV, opremo za balkon, zavese. Studii se nahajajo v pritličju nizkih blokcev, imajo teraso, so svetli in prostorni. 

Celotni resort bo imel skupaj okoli 940 enot z različnimi studii - garsonjerami, 2 sobnimi stanovanji 1+1, 2+1, in 3+1. Pri enotah 1+1, 2+1, in 3+1 lahko izbirate med pritlično enoetažno izvedbo z vrtom, ali z možnostjo penthouse duplex izvedbe. Tako imate možnost izbirati med 7 različnih tipov apartmajev, kar lahko zadovolji potrebe vseh  kupcev.

Kompleks bo grajen v visokem 5 * standardu, kar bo nudilo visoko kakovost bivanja. Ob bazenskih kompleksih so tudi drugi spa prostori, kot so savne, masaže, frizerski saloni, fitness, več restavracij, tenis in druga igrišča, dvorišča z igrali...

Projekt Courtyard Platinum se nahaja le 600 metrov od čudovitih peščenih plaž Boğaz, Yarköy območje. Zajema površino okoli 20.000 m2 z bazeni, vrtovioin parki ter z vsemi spremljajočimi objekti za različne dejavnosti. Notranji bazen, telovadnica, spa in drugi osrednji objekti se nahajajo v kleti znotraj dvorišča, organizirani okoli bazenov, vrtov in odprtega amfiteatra. Glavna restavracija in niz trgovin so predvideni ob robu kompleksa, kjer se bo razvil pravi interni  mini nakupovalni center. Odprti športni prostori, kot so tenis, košarka, nogometna igrišča in prostori za piknik BBQ, se nahajajo na zelenem območju na severnem delu kompleksa.

Investitor Dovec Construction je tako z razvojem in gradnjo novih življenjskih prostorov, ki so varni, udobni in povezani z naravo, postal eno vodilnih podjetij v svojem sektorju na Severnem Cipru. O tem priča zadovoljstvo strank, ki je v vseh projektih več kot 95%. Teh projektov je več kot 2000.  Dovec se trudi, da ne ustvarja le stavb oz. objektov, ampak prijetne bivalne prostore. Zaradi kvalitetne gradnje nadstandardnih projektov, cene apartmajev v njihovih resortih nenehno rastejo. Projekti so tako zelo zanimivi kot investicijski nakup. Ob rasti cen same nepremičnine, si lahko zagotovite tudi reden pritok denarja od oddaje apartmajev v najem. 

V povprečju je na Cipru kar 340 sončnih dni. Kljub temu se povprečne temperature poleti gibljejo okoli 32 stopinj celzija, zimske temperature pa so višje kot kjerkoli drugje na področju Evrope, saj se gibajo okoli 15 stopinj celzija v najhladnejših mesecih. Turistična sezona traja najmanj od začetka marca do konca novembra. Povprečna temperatura morja je 22 stopinj celzija, kar je najvišja povprečna temperatura v Sredozemskem morju.

Na severu in vzhodu otoka so najlepše dolge peščene plaže, ki jih obliva toplo sredozemsko morje. Vzdolž celotne obale se nahajajo plaže in zalivi, kjer so sončenje, plavanje in ostali športni oz. rekreacija v vodi ali na prostrem, aktualni praktično skozi celo leto. Lahko pa uživate in se prepuščate užitkom tudi na druge različne načine: zelo bogata kulturna zgodovina, v casinojih, na golf igrišču, v razvajanju najrazličnejše hrane s celega sveta,....

Forbes je leta 2021 uvrstil Severni Ciper v najbolj perspektivno regijo za rast vrednosti investicij in samega življenja. Predvidena donosnost za naložbe v nepremičnine za naslednjih 5 let je med min. 10 in 20 odstotki na letni ravni.

Nakup nepremičnine v Severnem Cipru omogoča, da postanete lastnik nepremičnine vrhunske kakovosti na izjemni lokaciji za razmeroma nizko ceno ob zelo ugodnih plačilnih pogojih. V primeru lastne uporabe nepremičnine boste lahko tako uživali v sredozemskem raju, na nadvse ugodnem podnebju, z dolgo sezono in visoko kvaliteto bivanja. Ciper je dostopen iz vseh koncev Evrope preko letalskih povezav, saj se na otoku nahajajo kar tri mednarodna letališča.

Nepremičnino lahko kupite zase, ali kot investicijo. Z nakupom pred začetkom gradnje ali med gradnjo plačate nižjo ceno in si zagotovljeno rast vrednosti, saj so dokončani objekti vredni najmanj 50-60% več. Tudi sicer cene nepremičninam na Severnem Cipru stabilno rastejo.

Vsa dokumentacija je urejena in pri pri urejanju nakupa zagotavljamo popolno podporo investitorja in lokalnega pooblaščenca.

  • Plačilni pogoji:
    • Depozit v višini 5.000 EUR - zagotovie si rezervacijo točno določenga apartmaja
    • Prvi obrok = 35 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine, v katerega se všteje depozit. Ob vplačilu se prične postopen za vpis lastništva v zemljiško knjigo na Vaše ime.
    • Drugi obrok = 45 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine do primopredajo nepremičnine
    • Preostanek = 20 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine, v roku enega leta po primopredaji nepremičnine.
  • Davki ob nakupu nepremičnine:
    • Taksa = 0,5% nakupne vrednosti nepremičnine, ki se plača ob podpisu prodajne pogodbe
    • davek ob nakupu nepremičnine ni vključen v ceno. Rok plačila je pred pridobitvijo posesti – pred  prevzemom stanovanja.
    • Letni davek na nepremičnine (pri nam davek na stavbno zemljišče) = cca. 0,15 EUR / m
  • Projekt bo zaključen leta 2025, del projekta pa junij 2026
  • Kupec nima obveznosti do posrednika.

Podarite si priložnost, da obiščete Severni Ciper in začutite utrip otoka in luksuz projektov, ki jih gradi naš investitor Dovec Consrtruction.

 

Referenčna št. oglasa: 6563542

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Lares nepremičninska družba d.o.o.

041/361-314, Romana 01/231-12-10

Prodajalec
Lares nepremičninska družba d.o.o.

Naslov
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.lares.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter