Prodaja, Stanovanje, 85,40 m2, SEVERNI CIPER - ISKELE
SEVERNI CIPER - ISKELE
Prodaja | Stanovanje | 85,40 m2 | 220.000,00 EUR
Lares nepremičninska družba d.o.o. 041/361-314, Romana

SEVERNI CIPER - ISKELE

Prodaja, Stanovanje - 85,40 m2 2-sobno, novogradnja

šifra: SP797

posredovanje: Prodaja

velikost: 85,40 m2

tip: 2-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2025

občina: --- VSE - Tujina

cena 220.000,00 EUR

SEVERNI CIPER - ISKELE,

85,4 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2025, Apartmaji se nahajajo v novih turističnih rezortih, ki se gradijo na Severnem Cipru, pokrajina Iskele, cca 20 km od kraja Famagusta, prodamo. Cena: 220.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodajamo več stanovanj, ki se nahajajo v turističnih kompleksih, ki jih gradi investitor na Severnem Cipru. Turistični kompleksi so nadstandarden gradnje, z luksuzno infrastrukturo, ki pripada stanovalcem v brezplačno uporabo - kompleksi bazenov, wellnes storitve finessi.... Znotraj kompleksov je več mednarodnih restavracij, butičnih trgovin in druge storitve.... Stanovanja so skoraj v celoti opremljena: kuhinja, vse vgradne omare v spalnici in dnevnem rostoru ter kopalnica. Doplača se le postelja, sedežna garnitura, jedilnica in TV. K vsakemu stanovanju pripada tudi parkirno mesto. 

Apartmaji, ki se prodajajo v turističnih kompleksih, se lahko uporabljajo za lastne potrebe ali se oddajajo – po primopredaji jih prevzame v upravljanje kar investitor (ima za to posebno booking podjetje), vrednosti tem nepremičninam letno rastejo. Prednost je tudi hitro razvijajoč se trg, Ciper ima sezono skoraj preko celega leta in ima skoraj 340 sončnih dni. Projekte, ki jih prodajamo gradi močan in kvaliteten investitor.  

V povprečju je na Cipru kar 340 sončnih dni. Kljub temu se povprečne temperature poleti gibajo okoli 32 stopinj celzija, zimske temperature pa so višje kot kjerkoli drugje na področju Evrope, saj se gibajo okoli 15 stopinj celzija v najhladnejših mesecih. Turistična sezona traja najmanj od začetka marca do konca novembra. Povprečna temperatura morja je 22 stopinj celzija, kar je najvišja povprečna temperatura v Sredozemskem morju.

Na severu in vzhodu otoka so najlepše dolge peščene plaže, ki jih obliva toplo sredozemsko morje. Vzdolž celotne obale se nahajajo plaže in zalivi, kjer so sončenje, plavanje in ostali športni oz. rekreacija v vodi ali na prostrem, aktualni praktično skozi celo leto. Lahko pa uživate in se prepuščate užitkom tudi na druge različne načine: zelo bogata kulturna zgodovina, v casinojih, na golf igrišču, v razvajanju najrazličnejše hrane s celega sveta,....

Forbes je leta 2021 uvrstil Severni Ciper v najbolj perspektivno regijo za rast vrednosti investicij in samega življenja. Predvidena donosnost za naložbe v nepremičnine za naslednjih 5 let je med 10 in 20 odstotki na letni ravni.

Nakup nepremičnine v Severnem Cipru omogoča, da postanete lastnik nepremičnine vrhunske kakovosti na izjemni lokaciji za razmeroma nizko ceno ob zelo ugodnih plačilnih pogojih. V primeru lastne uporabe nepremičnine boste lahko tako uživali v sredozemskem raju, na nadvse ugodnem podnebju, z dolgo sezono in visoko kvaliteto bivanja. Ciper je dostopen iz vseh koncev Evrope preko letalskih povezav, saj se na otoku nahajajo kar tri mednarodna letališča.

Nepremičnino lahko prav tako kupite za investicijo. Z nakupom pred začetkom gradnje ali med gradnjo, si zagotovite rast vrednosti, saj so dokončani objekti vredni najmanj 50-60% več. Prav tako cene nepremičnin na Severnem Cipru stabilno rastejo.

Vsa dokumentacija je urejena in pri pridobitvi vse dokumentacije imamo max lokalno podp

  • Plačilni pogoji:
    • Depozit v višini 5.000 EUR
    • Prvi obrok = 35 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine, v katerega se všteje depozit. Ob vplačilu se prične postopen za vpis lastništva v zemljiško knjigo na Vaše ime.
    • Drugi obrok = 35 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine do primopredajo nepremičnine
    • Preostanek = 30 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine, v roku enega leta po primopredaji nepremičnine.
  • Davki ob nakupu nepremičnine:
    • Taksa = 0,5% nakupne vrednosti nepremičnine, ki se plača ob podpisu prodajne pogodbe
    • DDV = 5% nakupne vrednosti nepremičnine. Rok plačila je pred pridobitvijo posesti – predajo stanovanja.
    • Letni davek na nepremičnine (pri nam davek na stavbno zemljišče) = cca. 0,15 EUR / m2

Referenčna št. oglasa: 6562626

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Lares nepremičninska družba d.o.o.

041/361-314, Romana 01/231-12-10

Prodajalec
Lares nepremičninska družba d.o.o.

Naslov
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.lares.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter