Prodaja, Stanovanje, 60,00 m2, CIPER 1 ALPHA MARINE
CIPER 1 ALPHA MARINE
Prodaja | Stanovanje | 60,00 m2 | 163.380,00 EUR
Studio 68 d.o.o. 070/556-554, Miha Novak

CIPER 1 ALPHA MARINE

Prodaja, Stanovanje - 60,00 m2 1-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 60,00 m2

tip: 1-sobno, novogradnja

novogradnja, začetek gradnje leta: 2023

občina: --- VSE - Tujina

cena 163.380,00 EUR

CIPER 1 ALPHA MARINE,

60 m2, 1-sobno, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, P/1 nad., STUDIO68 vam predstavlja APLPHA MARINE projekt tik ob morju. Na voljo vam je še nekaj 1 sobnih in dvosobnih stanovanj. V družbi ene najboljših lokacij na severni mediteranski obali. S pogledom proti morju ali hribom. Pokličite še danes za vašo novo počitniško rezidenco ob bazenu, prodamo. Cena: 163.380,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 60,00 m2
  • Nadstropje: P/1
  • Št. spalnic: 1
  • Št. kopalnic: 1
  • Balkon
  • Parkirno mesto
  • Bazen
  • Do obale: 300 m
  • Ogrevanje s klimo
  • Protivlomna vrata
  • Prodaja brez provizije

Dodaten opis

APLHA MARINE predstavlja ta trenutek eno izmed redkih lokacij z bodočo največjo marino v bližini. Na voljo je le še nekaj zadnjih stanovanj!  Zagotovite si vašo rezidenco tik ob morju in s pogledom na bazen ali hribe že danes!

Studio68: http://studio68.si/properties/severni-ciper-alpha-marine/ 

Naše stranke in mi vam lahko iz osebnih izkušenj  povemo, da je Severni Ciper res #1 lokacija na svetu za uspešne naložbe!

SEVERNI CIPER

Sredi Mediterana in s svojo izjemno naravno lepoto, spektakularno obalo in čudovitim podnebjem je Severni Ciper še vedno eno bolj neodkritih območij v Evropi. S sproščenim, varnim in prijetnim občutkom je zelo priporočljivo raziskovanje tega neokrnjenega otoka v prostem času. Vabljeni na novo doživetje v življenju!

Dodane vrednosti in prednosti Severnega Cipra je revija FORBES leta 2021 postavila za #1 za nakup nepremičnine na svetu. Za varen in zanesljiv potek nakupa ter upravljanja z vašo novo nepremičnino predstavljamo ključne prednosti:

– prvo plačilo samo v višini 35% , možnost obročnega odplačevanja do 5ih let. 

– cca 10% letna rast vrednosti nepremičnin, povrnitev investicije v cca 10ih letih z oddajanjem.

- 19 mednarodno priznanih univerz; 20 lokalnih, univerzitetnih in privatnih bolnic – nekatere za medicinski turizem; 3 letališča: Ercan, Larnaca, Pafos.

- mednarodno PGA priznano golf igrišče, drugo v izgradnji; smučišče, kolesarske in pešpoti po gorah, mediteranske plaže ter dolge peščene plaže; idealne razmere za navtični turizem ter surfanje in kajtanje.

- največja marina v izgradnji na severni strani otoka, casino igralnice, klubi, promenada ob Long Beach plaži.

- možnost 100% upravljanje nepremičnine ter možnost delitve načina upravljanja po vaši izbiri; možnost izbora paketa notranje opreme.

trajanje sezone skozi skoraj celo leto; varna naložba za vaš kapitalski presežek, zagotovitev dobre penzije ter zastonj počitnic.

- brez provizije za kupca!

STANOVANJA

Za vas so pripravljene dve vrsti stanovanj: 2 sobna od 50m2 in teraso 10m2 naprej in 3 sobna stanovanja od 75m2 in teraso 10m2 naprej.

ALPHA MARINE projekt na Severnem Cipru že danes pričakuje vaše povpraševanje po še samo nekaj razpoložljivih stanovanjih! Pohitite in si zagotovite vašo počitniško rezidenco že danes, saj se že med gradnjo proda več kot 80% vseh stanovanj!

NAŠA INFRASTRUKTURA

- SPA Center

- Plaža in Bar ob bazenu

- Recepcija

- Wellness Center

OPREMA

V prodajni ceni so vključeni osnovni tlaki in keramične ploščice, sanitarna oprema ter kuhinja brez bele tehnike. Na voljo so dizajnerski paketi opreme. 

Za vaš varen in udoben nakup smo vam z veseljem na voljo ter vam nudimo organizacijo za nastanitev s transferjem do letališča in vam ponujamo vse potrebne dodatne informacije. Na vaš klic se z veseljem oglasimo, tudi če smo na plaži.

Vse pravice pridržane. Vsi opisi in slike so informativne narave. Cene so brez DDV, priključnih stroškov ter taks. 

Referenčna št. oglasa: 6537728

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Studio 68 d.o.o.

070/556-554, Miha Novak

Prodajalec
Studio 68 d.o.o.

Naslov
Trg komandanta Staneta 8, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter