Prodaja, Stanovanje, 135,00 m2, CIPER S. - IZJEMNA PRILOŽNOST
CIPER S. - IZJEMNA PRILOŽNOST
Prodaja | Stanovanje | 135,00 m2 | 228.000,00 EUR
BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p. 040 381 288, Matej Brezinščak

CIPER S. - IZJEMNA PRILOŽNOST

Prodaja, Stanovanje - 135,00 m2 3-sobno, novogradnja

šifra: SP38

posredovanje: Prodaja

velikost: 135,00 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2022

občina: --- VSE - Tujina

cena 228.000,00 EUR

CIPER S. - IZJEMNA PRILOŽNOST,

135 m2, 3-sobno, novogradnja - zgr. l. 2022, 1/1 nad., Severni Ciper, Hawaii Homes: prestižni nepremičninski projekt ob peščeni plaži. Nadstandardno 3-sobno dupleks stanovanje, prodamo. Cena: 228.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Balkon
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Klimatska naprava

Dodaten opis

HAWAII HOME: Nadstandardno 3-sobno stanovanje

Nadstandardno 3-sobno dupleks stanovanje ima značilonsti penthouse tipa stanovanja saj ob 75 m2, v okviru katerih se nahajajo 2 spalnici, 2 kopalnici in dnevno bivalni prostor z dnevnim prostorom, kuhinjo in dostopom na balkon, prav tako nudi 50 m2 strešne "penthouse" terase. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini bazenov ter vse ostale infrastrukture, ki jo nudi stanovanjski projekt. 

Gradnja bo betonska in ponujena bo 5 letna garancija na gradnjo. Stanovanje bo opremljeno s pohištvom v kuhinji in z omarami, kjer bo možnost izbire barv, v notranjosti bodo talne obloge keramične zunanje pa prav tako keramične in protizdrsne.

O PROJEKTU HAWAII HOMES:

Izjemen stanovanjski projekt 300 metrov oddaljen od morja na severni obali Severnega Cipra. Luksuzne vile in apartmaji, ki z umetnimi plažami  in otoki ustvarijo občutek Havajev na Mediteranu. Skupaj 490 enot od tega 22 blokov dvonadstropnih garsonjer, 8 blokov stanovanj in 10 samostojnih luksuznih vil. Stanovanjske enote bodo odbane s čudovitimi parki in vegetacijo ter povezane z umetnimi rekami, jezeri in otoki. Na lokaciji bo zastavljena vsa potrebna infrastruktura kot so notranji ogrevan bazen, spa center, restavracija, bar, telovadnica, igrišče za košarko in tenis, fitnes, otroško igrišče in mnogo več.

Gradnja bo končana leta 2025. Na voljo skupno le še 20. enot.

 

O SEVERNEM CIPRU:

Vrhunska kvaliteta življenja

Neokrnjena narava, več kot 300. sončnih dni, peščene plaže, toplo sredozemsko morje, nizki stroški življenja, mednarodna letališča ter bogata kultura, zgodovina in kulinarika.

Izjemen potencial

Novo žarišče mediterana za investicije v nepremičnine in središče mednarodnega turizma.

Enkratna priložnost

Postanite lastnik nepremičnine vrhunske kakovosti na izjemni lokaciji za razmeroma nizko ceno.

 

TRG NEPREMIČNIN

Primerjalno nižje cene nepremičnin kot v drugih mediteranskih regijah (Turčija, Grčija, Italija, Hrvaška., Južni Ciper...).

Stabilen trg nepremičnin - financiranje projektov z privatnim kapitalom.

Stabilna 10 % rast vrednosti nepremičnin.

 

INVESTICIJSKI POTENCIAL

Ponovna prodaja:

Zagotovite si največji donos z investicijo ob objavi projekta ob najnižjih cenah. Vrednost projekta se od začetka do zaključka gradnje podvoji tako kot cene enot in razlika v cenah je vaš čisti donos.

Sistem oddajanja in upravljanja:

Upravitelj destinacije zagotovi vse storitve oddaje, vaš čisti donos znaša 70% prihodkov oz. letno več kot 10% vrednosti nepremičnine.Tako si vašo investicijo povrnete v okvirno 10ih letih.  

 

ZANESLJIV IN VAREN POTEK NAKUPA

Naši strokovnjaki vas vodijo skozi celoten potek nakupa. Ob izbiri potencialne nepremičnine se uskladimo za obisk Severnega Cipra za več kot 3 dni, kjer si ogledate obstoječe projekte, projekte v gradnji in lokacije projektov v nastajanju, spoznate življenje na Severnem Cipru in vam predstavimo vse dodatne informacije. Za vas je stošek potovanja le vaša letalska vozovnica. Nakup je potrjen z prvim plačilom v višini 35 – 40 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine in hkrati postanete lastnik nepremičnine z vpisom v zemljiško knjigo.

 

Brez provizije za kupca.

Cene so brez 5 % DDV, taks in ostalih stroškov (odvetnik na lokaciji, strošek priklopa ipd.). Predstavljen promocijski material in vsebina opisov so informativne narave. Vse pravice pridržane.

 

Ne odlašajte in si zagotovitve vašo sanjsko nepremičnino že danes!

Za vaša dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Ekipa BRN – 040 381 288

Referenčna št. oglasa: 6527270

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

BRN nepremičnine, Bojan...

040 381 288, Matej Brezinščak

Prodajalec
BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.

Naslov
Prušnikova ulica 126, 1210 Ljubljana - Šentvid

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter