Prodaja, Stanovanje, 128,00 m2, RAJSKI S. CIPER
RAJSKI S. CIPER
Prodaja | Stanovanje | 128,00 m2 | 140.208,00 EUR
BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p. 040 381 288, Matej Brezinščak

RAJSKI S. CIPER

Prodaja, Stanovanje - 128,00 m2 1-sobno, novogradnja

šifra: SP36

posredovanje: Prodaja

velikost: 128,00 m2

tip: 1-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2022

občina: --- VSE - Tujina

cena 140.208,00 EUR

RAJSKI S. CIPER,

128 m2, 1-sobno, novogradnja - zgr. l. 2022, 1/1 nad., Severni Ciper, Stanovanje, 1-sobno, dupleks. Površina: 128 m2. Leto izgradnje: 2025. Prodaja, cena: 140.208,33 EUR, prodamo. Cena: 140.208,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Balkon
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Klimatska naprava
  • Ogrevanje na elektriko
  • Ogrevanje s klimo

Dodaten opis

ELYSIUM - Prestižno 1-sobno dupleks stanovanje, skupne površine 128 m2, že od 140.000 EUR! 

V okviru luksuznega stanovanjskega projekta „Elysium“, ki se bo razprostiral na več kot 33.000 m2, so na prodaj nove enote stanovanj. 
Predstavljamo vam prestižno 1-sobno dupleks stanovanje, ki nudi skupno površine kar 128 m2. Skupna površina je razdeljena na 67 m2 bivalne površine, 16 m2 balkona in 45 m2 strešne terase. Zunanje površine omogočajo izjemno kvalitetno preživljanja bivanja ter omogočajo dodaten potencial za rast vrednosti nepremičnine in potencialno oddajanje. Bivalna površina obsega spalnico v nadstropju, kopalnico ter dnevno bivalni prostor, ki vključuje kuhinjo, jedilni kot ter dnevni prostor z izhodom na ložo. 

Stanovanjski projekt se bo nahajal v izredno priljubljenem predelu Severnega Cipra, kjer je visoka stopnja kratkoročnega oddajanja. Prav tako je blizu kar dveh urbanih središč, v bližini peščenih plaž in prometne infrastrukture. Lokacija je izjemna, zato se pričakuje, da bo rast vrednosti te nepremičnine nadpovprečna. 

Infrastruktura, ki bo na voljo v projektu zajema vse kar potrebujete za življenje kot trgovine, kavarna, restavracije in bari, savne, notranji in zunanji bazeni, fitnes in prostori za rekreacijo, prostori za žar in piknike, otroška igrala, parki in mnogo več. 

Primopredaja nepremičnin je predvidena za leto 2025. 

Prodaja enot je zelo aktivna saj so trenutne cene najnižje. Cene se glede na število prodanih enot višajo, zato pohitite!


O SEVERNEM CIPRU:

Vrhunska kvaliteta življenja
Neokrnjena narava, več kot 300. sončnih dni, peščene plaže, toplo sredozemsko morje, nizki stroški življenja, mednarodna letališča ter bogata kultura, zgodovina in kulinarika.

Izjemen potencial
Novo žarišče mediterana za investicije v nepremičnine in središče mednarodnega turizma.

Enkratna priložnost
Postanite lastnik nepremičnine vrhunske kakovosti na izjemni lokaciji za razmeroma nizko ceno.


TRG NEPREMIČNIN

Primerjalno nižje cene nepremičnin kot v drugih mediteranskih regijah (Turčija, Grčija, Italija, Hrvaška., Južni Ciper...).

Stabilen trg nepremičnin - financiranje projektov z privatnim kapitalom.

Stabilna 10 % rast vrednosti nepremičnin.


INVESTICIJSKI POTENCIAL

Ponovna prodaja:
Zagotovite si največji donos z investicijo ob objavi projekta ob najnižjih cenah. Vrednost projekta se od začetka do zaključka gradnje podvoji tako kot cene enot in razlika v cenah je vaš čisti donos.

Sistem oddajanja in upravljanja:
Upravitelj destinacije zagotovi vse storitve oddaje, vaš čisti donos znaša 70% prihodkov oz. letno več kot 10% vrednosti nepremičnine.Tako si vašo investicijo povrnete v okvirno 10ih letih.  

ZANESLJIV IN VAREN POTEK NAKUPA

Naši strokovnjaki vas vodijo skozi celoten potek nakupa. Ob izbiri potencialne nepremičnine se uskladimo za obisk Severnega Cipra za več kot 3 dni, kjer si ogledate obstoječe projekte, projekte v gradnji in lokacije projektov v nastajanju, spoznate življenje na Severnem Cipru in vam predstavimo vse dodatne informacije. Za vas je stošek potovanja le vaša letalska vozovnica. Nakup je potrjen z prvim plačilom v višini 35 – 40 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine in hkrati postanete lastnik nepremičnine z vpisom v zemljiško knjigo. 

Brez provizije za kupca.
Cene so brez 5 % DDV, taks in ostalih stroškov (odvetnik na lokaciji, strošek priklopa ipd.). Predstavljen promocijski material in vsebina opisov so informativne narave. Vse pravice pridržane.


Ne odlašajte in si zagotovitve vašo sanjsko nepremičnino že danes! Za vaša dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Referenčna št. oglasa: 6527121

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

BRN nepremičnine, Bojan...

040 381 288, Matej Brezinščak

Prodajalec
BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.

Naslov
Prušnikova ulica 126, 1210 Ljubljana - Šentvid

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter