Prodaja, Stanovanje, 95,00 m2, BOVEC
BOVEC
Prodaja | Stanovanje | 95,00 m2 | 275.513,00 EUR
REVESTUM d.o.o. 040 718 378, Jan Bengez

BOVEC

Prodaja, Stanovanje - 95,00 m2 3-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 95,00 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2023

občina: Bovec

cena 275.513,00 EUR

BOVEC,

95 m2, 3-sobno, novogradnja - zgr. l. 2023, 1/2 nad., prodamo. Cena: 275.513,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Parkirno mesto
  • Terasa

Dodaten opis

BISERI SOČE - razkošni apartmaji v objemu gora

Na voljo je redka priložnost v dolini reke Soče ➡️ Kot ekskluzivni prodajalec, začenjamo s prodajo 26-ih apartmajskih enot, ki se nahajajo tik ob vstopu v Bovec.

Prostorni apartmaji s poudarkom na udobju in kakovosti:

Apartmaji so zasnovani tako, da nudijo najvišje udobje tudi najzahtevnejšim strankam. Prav vse enote bodo imele lastno prostorno teraso v velikost med 25m2 in 30m2, z možnostjo postavitve masažne kadi ter vrtne garniture, iz vsake terase pa se bo razprostiral odprt pogled na okoliško hribovje ter dolino Soče. Tloris je bil skrbno zasnovan, poleg tega pa so bili uporabljeni materiali najvišje kakovosti, za vrhunsko udobje novih lastnikov.

Vsak apartma bo vseboval dve etaži. V spodnji etaži se bo poleg kopalnice nahajal odprt in svetel prostor s kuhinjo, jedilnim ter dnevnim prostorom ter z izhodom na razkošno teraso. Zgornja etaža pa bo namenjena spalnemu delu, kjer se bosta nahajali ena ali dve spalnici ter pri večjih apartmajih tudi dodatna toaleta. Apartmaju bo pripadala tudi shramba ter parkirno mesto s ključavnico, ob doplačilu 6.000 eur + ddv.

Edinstvena lokacija v objemu gora:

Apartmaji Biseri Soče se nahajajo v zelenem okolju, takoj ob vstopu v Bovec, tik pod vznožjem Kanina. Od nihalke, ki vas popelje na vrh Kanina, so apartmaji oddaljeni le približno 100m zračne razdalje. Odlična lega ponuja izjemen razgled na okoliške gore in neokrnjeno naravo soške doline, saj imajo prav vsi apartmaji odprt pogled. Čudovita, zelena in mirna okolica bo zadovoljila tudi najzahtevnejše kupce, ki iščejo sproščujoč oddih; počitek na razkošnih terasah apartmajev ali uživanje v eni od številnih  aktivnosti, ki jih ponuja dolina Soče; rafting, kajak, kolesarjenje, planinarjenje, smučanje, tek na smučeh, kulinarične aktivnosti in mnogo drugega.

Apartmaji so del poslovno-apartmajske stavbe, kar jim daje dodatno prednost, saj so vse potrebščine le nekaj korakov stran. V pritlični etaži bo stavba nudila vse potrebno, kot sta živilska ter športna trgovina ter celo drogerija.

Redka (investicijska) priložnost v neokrnjeni naravi soške doline:

Bovec predstavlja enega redkih biserov sobivanja neokrnjene narave s svojimi prebivalci, zato je gradnja novih objektov omejena z vidika varstva narave. Vsako leto Bovec ter s tem dolino Soče, obišče vedno več turistov iz celotnega sveta, s čimer so apartmaji tudi odlična investicijska priložnost, saj sezona v Bovcu poteka praktično skozi celo leto, poleti, v visoki sezoni, pa so kapacitete zasedene med 95% in 100%, kar je celo več kot v sami prestolnici Slovenije.

V kolikor bi želeli pridobiti več informacij, nam pišite ali pa nas pokličite in poslali vam bomo katalog s tlorisi ter tehničnim opisom apartmajev. 

Kvadratni meter stanovanjske površine znaša 3.950 EUR + 22% DDV, cene posameznih apartmajev ter razpoložljivost pa najdete na spodnji spletni strani: https://revestum.com/apartmaji-biseri-soce/

Apartmaji bodo dokončani jeseni 2023.

Rezervacije že sprejemamo.

 

Referenčna št. oglasa: 6535775

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

REVESTUM d.o.o.

040 718 378, Jan Bengez

Prodajalec
REVESTUM d.o.o.

Naslov
Celovška 160, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.revestum.com

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter