Prodaja, Stanovanje, 67,37 m2, ŠENTJUR, CELJE
ŠENTJUR, CELJE
Prodaja | Stanovanje | 67,37 m2 | 189.800,00 EUR

ŠENTJUR, CELJE

Prodaja, Stanovanje - 67,37 m2 2-sobno, novogradnja

šifra: MAB-76

posredovanje: Prodaja

velikost: 67,37 m2

tip: 2-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2023

občina: Šentjur

EI: Izračun ni mogoč

cena 189.800,00 EUR

ŠENTJUR, CELJE,

67,37 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2023, 1/5 nad., prodamo. Cena: 189.800,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 67,37 m2
  • Nadstropje: 1/5
  • Dvigalo
  • Št. spalnic: 1
  • Št. kopalnic: 1
  • Shramba
  • Balkon
  • Primerno za invalide
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka
  •  EI: Izračun ni mogoč
  • Protivlomna vrata
  • Domofon
  • Polnilna postaja

Dodaten opis

Z veseljem vam predstavljamo nov stanovanjski objekt »Blok B«, ki je v fazi gradnje v Šentjurju.

Spoznajte nadstandardna stanovanja, ki se nahajajo na odlični lokaciji. Moderna zasnova stanovanj se prepleta z energetsko gradnjo in odličnim okoljem.

Investitor stavbe je podjetje Domgrad d.o.o., ki je družinsko podjetje in se z gradbeno dejavnostjo ukvarja že 30 let. Skozi obdobje treh desetletij so pridobili odlične izkušnje na področju gradbeništva. Podjetje je prepoznalo veliko potrebo po stanovanjih v Šentjurju in se je odločilo za investicijo novih stanovanj, na odlični lokaciji. Na trgu so prepoznani kot zanesljiv, kakovosten in fleksibilen ponudnik.

Lokacija bloka je v mestu Šentjur, ki je prijazno srednjeveško podeželsko mesto, ki se lahko pohvali s hitro razvijajočo se obrtjo in podjetništvom, predelovalno panogo, trgovino in raznimi poslovnimi dejavnostmi, tako v obrtni in industrijski coni v Šentjurju, kot v drugih krajih na območju občine. Naravno okolje nudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa (kolesarjenje, pohodništvo, konjeništvo, lov, ribolov …). Stanovanjski objekt se nahaja na Ulici Dušana Kvedra. V neposredni bližini kakovost bivanja nudijo institucije kot so vrtec, Osnovna Šola Frana Malgaja, letni bazen Šentjur, stadion, tenis igrišča, knjižnica, Glasbena šola Šentjur, lekarna, zdravstveni dom, Kulturni dom, restavracije in kavarne.
Do avtocestnega priključka so stanovanja oddaljena le 6 km.
V pritličju objekta se nahaja garažna hiša, ostala parkirišča pa so zunaj pred objekti. V stavbi je predvidenih 21 stanovanjskih enot ter 11 pokritih lastniških parkirnih mest ter 17 zunanjih parkirnih mest.

Posamezna stanovanja so zasnovana v tlorisih, ki omogočajo maksimalno funkcijsko izrabo površin, hkrati pa omogočajo ugodno bivanje. Stanovanja so zasnovana kot enote z enim ali tremi ležišči.

Prosta stanovanja lahko preverite na naslovu: www.geopronep.si

KVADRATURE STANOVANJ SO MED 55,81 m² – 122,03 m².

STANOVANJE:
Stanovanje 1 (I. nadstropje) obsega skupaj 67,37 m² površine. Tloris stanovanja zajema bivalni prostor (kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor), spalnico, kopalnico, predprostor, balkon in shrambo. Podroben tloris s kvadraturo je v priloženi pdf datoteki.
Vsako stanovanje bo imelo vgrajeno individualno enoto toplotne črpalke, nemškega proizvajalca Vaillant. V kopalnicah je predvidena postavitev notranje enote toplotne črpalke, katera bo ogrevala stanovanja, sanitarno vodo, v poletnih mesecih pa nudila tudi možnost pohlajevanja (pasivno hlajenje). Prostori bodo ogrevani preko talnega gretja. Za odlično svetlobo bodo vgrajena visoko kakovostno PVC stavbno pohištvo proizvajalca MIK s troslojna zasteklitvijo. Zunanje alu žaluzije bodo na električni pomik. Idividulano prezračevanje bo urejeno s prezračevalnimi sistemi mikrovent (MIK). Vhodna vrata v stanovanja so protivlomna, zvočno izolativna, in z ustrezno požarno zaščito. Notranja vrata so v leseni izvedbi. V kopalnicah bodo vgrajene tuš kadi iz litega marmorja -kot npr. Kolpasan), ostala oprema in svetila niso vključena v ceno. V stanovanjih je finalni tlak v stanovanju parket in keramika. Še ena prednost moderne gradnje je, da se shrambe nahajajo v isti etaži kot so stanovanja. Stropovi stanovanj bodo na višini 270 cm.
Vhodna vrata v objekt so aluminij proizvajalca Pirnar. Vsa parkirna mesta bodo imela predpripravo za električno polnilnico. Stavba bo imela dvigalo Schindler. Stanovanja so zaradi svoje prostorske zasnove primerna tudi za invalide oz. gibalno ovirane osebe. Zunanjost stavbe ima visoko izolativni fasadni ovoj, kar pomeni da gre za nizkoenergetski objekt in kar predstavlja cenejše ogrevanje / hlajenje.
Stavba bo imela upravnika.
Novozgrajena stavba bo priključena na javne komunalne vode, in sicer na vodovod, kanalizacijo in električno omrežje. Posamezna stanovanjska enota se bo lahko priključila tudi na optično omrežje. Ob javni cesti na južni strani objekta bo izvedena tudi javna razsvetljava.

PREDNOSTI:
- Moderna zasnova stanovanj
- Nizkoenergetska stavba
- individualna toplotna črpalka in prezračevalni sistem (izredno nizki mesečni stroški)
- Svetli, prostorni tlorisi, veliko steklenih površin, etažna višina 270cm
- Odlična lokacija
- shrambe v isti etaži kot stanovanje
- prostorni balkoni, lože oz. terase
- predpriprava za el. polnilnico.
- Bližina avtocestnega priključka
- Primerno tudi za gibalno ovirane osebe

Energetska izkaznica po 334. členu EZ-1 ni potrebna in bo pridobljena pred pridobitvijo uporabnega dovoljenja.

Blok bo vseljiv predvidoma konec poletja 2024.
Za vse dodatne informacije smo na voljo Manca 070/792-606 in [email protected]

Referenčna št. oglasa: 6634364

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Geopro d.o.o.

070/792-606, Manca Bohte

Prodajalec
Geopro d.o.o.

Naslov
Udarniška ulica 3, 3220 Štore

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter