Prodaja, Stanovanje, 56,30 m2, POBREŽJE, ZELENA SOSESKA
POBREŽJE, ZELENA SOSESKA
Prodaja | Stanovanje | 56,30 m2 | 229.000,00 EUR
Biro nepremičnin, Darko Fir s.p. 031/745-585

POBREŽJE, ZELENA SOSESKA

Prodaja, Stanovanje - 56,30 m2 3-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 56,30 m2

parcela: 190,00 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2023

občina: Maribor

energetski razred: A2
(od 10 do 15kWh/m2a)

cena 229.000,00 EUR

POBREŽJE, ZELENA SOSESKA,

56,3 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2023, 190 m2 zemljišča, VP/3 nad., v novem naselju Zelena soseska prodamo čudovito trosobno stanovanje s funkcionalnim razporedom, ki obsega 53,2 m2 bivalnih površin, odprto teraso in ograjen atrij (190 m2) ter kletno shrambo (3,1 m2), vgrajen sistem lastne toplotne črpalke in talnega gretja ter lastni števci omogočajo optimizacijo stroškov, vgrajena inverterska klimatska naprava, prevzem možen takoj, stavba in njena okolica sta v celoti urejena, možen dokup parkirnega mesta v kletni etaži, prodamo. Cena: 229.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 56,30 m2
  • Nadstropje: VP/3
  • Zemljišče: 190,00 m2
  • A2 (10 - 15 kWh/m2a)

Dodaten opis

V Mariboru v novem naselju prodamo čudovito trosobno stanovanje s teraso, atrijem in kletno shrambo ter parkirno mesto v kletni etaži. Odlikuje ga gradnja višje kakovosti, arhitekturna dovršenost in čudovita zelena okolica.

Novo naselje Zelena soseska na obrobju Stražunskega gozda predstavljala najnovejšo, sodobno zasnovano ter arhitekturno dovršeno sosesko z visoko kvaliteto bivanja v urbanem okolju mesta na eni strani ter mestnega gozda na drugi strani. Lokacija na obronku gozda, daje soseski dodano vrednost, saj je le ta umeščena ne daleč od centra mesta hkrati pa v zeleni okolici. Zaključena celota soseske nudi visoko kvaliteto življenja ter veliko možnosti preživljanja prostega časa. V naselju je izvedenih pet stolpičev, ki skupaj tvorijo zaključeno arhitekturno celoto. Dostop do soseske je urejen z dovozno cesto in pešpotmi, preko katerih so izvedeni dostopi do posameznih objektov. V sklopu novega naselja je urejeno otroško igrišče in dodatne zelene površine. Lokacija je le nekaj minut oddaljena od vse potrebne infrastrukture.

Stavba v kateri se nahaja stanovanje in ostali prostori je štiri etažna, izvedena v masivni konstrukciji. Streha stavbe je ravna z minimalnim naklonom. Garaža je umeščena v kletni etaži in povezuje vse stolpiče v naselju.

Stanovanje, ki se nahaja v nivojsko dvignjenem visokem pritličju, ima funkcionalno razporeditev in obsega 53,2 m² bivalnih površin, ki jih sestavljajo predsoba, dnevni prostor povezan z jedilnico in kuhinjo ter urejenimi izhodi na teraso in atrij, spalnica, otroška soba, iz katerih je prav tako mogoč dostop do atrija in terase ter kopalnica. Iz stanovanja je urejen dostop na odprto teraso ter ograjen atrij skupne velikosti 190 m². V kletni etaži objekta se nahaja kletna shramba velikosti 3,1 m². Kletna shramba ter parkirno mesto se nahajata eden ob drugem. Dostop do kletne shrambe v kletni etaži stavbe je možen z dvigalom oz. stopniščem iz notranjega hodnika stavbe.Zaradi velikih steklenih površin so bivalni prostori zelo svetli. Atrij je v celoti ograjen z panelno ograjo. Večstanovanjska stavba in njena okolica sta v celoti urejena. V bloku je dvigalo, zato je dostop omogočen tudi gibalno oviranim osebam. ožen dokup parkirnega mesta velikosti 12,7 m² v kletni etaži objekta.

Stanovanje v novozgrajeni večstanovanjski stavbi odlikujejo materiali višje kakovosti. Vgrajeno je PVC stavbno pohištvo zastekljeno z izolacijskim troslojnim izolativnim steklom, zunaj antracit, znotraj bele barve. Vgrajene so zunanje ALU žaluzije z električnim pogonom. Notranje stavbno pohištvo je leseno, vhodna vrata so varnostna in protivlomna ter zvočno izolativna.Stanovanje ima vgrajeno invertersko klimatsko napravo. Vgrajena je sanitarna oprema blagovne znamke Villeroy & Boch ter armature blagovne znamke Hansgrohe.

Ogrevanje in priprava tople sanitarne vode je samostojno, izvedeno s pomočjo individualne toplotne črpalke zrak voda. Vgrajen je nizkotemperaturni ogrevalni sistem talnega gretja. Temperatura prostorov je krmiljena s pomočjo sobnega termostata. Vgrajena je lokalna rekuperacija ter ventilator v kopalnici. Stanovanje ima svoje števce porabe električne energije in vode, kar omogoča optimizacijo stroškov.

V vseh notranjih stanovanjskih prostorih so izvedeni tlaki v parketu, razen v kopalnici kjer je izvedena keramika. Na terasi so izvedene pohodne betonske plošče, na pohodnih zunanjih površinah so izvedene pohodne betonske plošče v kombinaciji s prodcem..

Stanovanje je možno prevzeti takoj.

ZA OGLED IN OSTALE INFORMACIJE NAS POKLIČITE!

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam nudimo kakovostno in celovito storitev nepremičninskega POSREDOVANJA. Poskrbimo za celovito izvedbo nepremičninskega posla ter zagotavljamo kvalitetno, strokovno in varno storitev vsem udeležencem. Pomagamo vam pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

Pripravimo vam lahko tudi CENITEV OZ. OCENO VREDNOSTI za vse vrste nepremičnin in različne namene, kot so prodaja ali nakup, za davčne namene, za potrebe kreditiranja, računovodskega poročanja, idr. Oceno vrednosti izdela pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin, ki ima pridobljeno dovoljenje Slovenskega inštituta za revizijo v skladu z Mednarodnimi standardi ocenjevanja vrednosti (MSOV).

Nudimo tudi PRAVNO SVETOVANJE na področju nepremičninskega prava in vam glede na vaše potrebe in želje sestavimo pogodbe in ostalo dokumentacijo.

Referenčna št. oglasa: 6782604

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Biro nepremičnin, Darko Fir s.p.

031/745-585

Prodajalec
Biro nepremičnin, Darko Fir s.p.

Naslov
Savinova ulica 7, 3000 Celje

Spletna stran
http://www.bironepremicnin.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter