Prodaja, Stanovanje, 255,00 m2, TRNOVO
TRNOVO
Prodaja | Stanovanje | 255,00 m2 | 969.000,00 EUR
REVESTUM d.o.o. 031 245 137

TRNOVO

Prodaja, Stanovanje - 255,00 m2 5 in večsobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 255,00 m2

tip: 5 in večsobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2022

občina: Ljubljana

cena 969.000,00 EUR

TRNOVO,

255 m2, 5 in večsobno, novogradnja - zgr. l. 2022, 255 m2, 5 in večsobno, zgrajeno l. 2022, 2 prestižni stanovanjski 2A in 2B - Trnovo, prodamo. Cena: 989.000,00 EUR, prodamo. Cena: 969.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 4
  • Atrij
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Klimatska naprava

Dodaten opis

NAPRODAJ: STANOVANJSKI OBJEKT S 4 PRESTIŽNIMI STANOVANJSKIMI ENOTAMI - TRNOVO

Cena: 969.000  - 989.000 EUR

Na eni izmed najbolj zaželjenih lokacij v Ljubljani, v Trnovskem predmestju, se bo letos začela gradnja 4 prestižnih stanovanjskih enot, ki se bodo nahajale v dveh ločenih objektih.

Osnovne značilnosti:

Dve samostoječi stavbi bosta vsebovali skupno štiri duplex stanovanja z razkošnim bivalnim prostorom približno med 169.6 in 182.5 m². Poleg tega bo vsako stanovanje imelo 2 terasi, s skupno površino približno 50m². Pritlični enoti bosta imeli tudi svojo zelenico. Objekt bo zasnovan moderno z velikimi odprtimi prostori, z velikimi steklenimi površinami, ki dajejo občutek stika z okoljem. 

Objekta sta zasnovana kot dva dvostanovanjska objekta enakih gabaritov. Funkcionalna zasnova objekta je taka, da sta v posameznem objektu (A in B) po dve stanovanji (1A, 2A, 1B, 2B - tlorisi v pdf priponki). 

Stanovanji bosta ločeni po horizontali, kar pomeni da bo prvo stanovanje v pritličju in deloma v 1. nadstropju, drugo stanovanje pa v 1. nadstropju in terasi. V objektu bo skupni le vhod s stopniščem. V pritličju obeh objektov bo skupni vhod, na severni strani, ki meji na cesto pa tehnični prostori in kolesarnici. S skupnega vhoda bo dostop do stanovanja, ki je v pritličju in 1. nadstropju, prav tako pa bo preko stopnišča zagotovljen dostop do stanovanja 2A(B), ki leži v 1. nadstropju in terasi. Pritlični enoti sta 4,5-sobni z neto tlorisno površino 169.6 m2, nadstropni enoti pa 5+ sobni z neto tlorisno površino 182.5 m2.

Razporeditev:

Vsaka enota ima velik dnevni prostor (58-60m²), glavno spalnico z veliko prostora, 2 ali 3 dodatne sobe s poljubno uporabo, delovni prostor, stranišča za vsakodnevno uporabo in goste, večnamenski prostor in shrambo. Vsi prostori bodo zelo svetli in zračni.

Vsaka enota ima svojo ločeno kolesarnico v pritličju objekta.

Lokacija in infrastruktura:

Objekta se bosta nahajala v mirnem predelu Ceste na Loko, v slepi ulici, umaknjena od prometnih ulic, a kljub temu v neposredni bližini mestnega jedra, infrastrukture (osnovna šola, vrtec), rekreacijskih površin in uvoza na avtocesto. Poleg tega pa bosta nudila odlično izhodišče za uživanje v naravi.

Obravnavano zemljišče leži v delu Trnovega, kjer so pretežno eno in dvostanovanjski objekti. Zemljišče je kvadratne oblike. Obliki zemljišča sledi zasnova nove pozidave, pri čemer se obstoječe zemljišče deli na dva dela, ki tvorita novo zemljišče za predvideno gradnjo. Med novima objektoma in javno cesto Cesta na Loko 37c, je prostor namenjen parkiranju osebnih avtomobilov in manipulacijskim površinam. Objekta sta v vseh smereh od meja sosednjih zemljišč odmaknjena najmanj za 4,0 m, kar je skladno z OPN. Dovoz je iz javne lokalne ceste po pacelni številki 1696/28 k.o Trnovsko predmestje, preko nekategorizirane ceste po parcelni št. 250/373 k.o. Trnovsko predmestje do predmetnega zemljišča na severni strani. 

Parcelo, namenjeno gradnji, sestavlja zemljišče s parcelnimi številkami 250/485 k.o. 1722 Trnovsko predmestje, v skupni velikosti 1089 m² . Zemljišče je ravno in kvadratne oblike. S treh strani meji na druga pozidana zemljišča, na severni strani pa meji na javno cesto z imenom Cesta na Loko37c.

Oprema:

Stanovanja »MIVKA« so projektirana moderno, z izborom najboljših tehnološko naprednih materialov in upoštevanjem najnovejših smernic v projektiranju in gradnji za osveščenega uporabnika.

Objekta bosta montažna, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč. Križno lepljene lesene plošče (CLT - cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so: hitra in kvalitetna gradnja, omogočajo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti, konstrukcija je lahka in kompaktna, energijsko visoko učinkovit material pa zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja.

Prezračevanje, ogrevanje, hlajenje:

V stanovanjskem delu se predvidi kontroliran način prezračevanja / mehansko prezračevanje z lokalnimi stenskimi rekuperatorji v bivalnih prostorih, kateri imajo dovodne elemente za sveži/odpadni zrak v fasadi v posameznih bivalnih prostorih. Ločeno se izvedejo odvodi iz kuhinj, sanitarij in kopalnic, v slednjih kontrolirano glede na vlago.

Objekt A in objekt B se bosta ogrevala s pomočjo plina.

 V obeh enotah objektov (enota A in enota B) je predvideno hlajenje bivalnih prostorov, spalnic in sob v pritličju, 1. nadstropju in terasi. V ta namen so predvidene notranje stenske hladilne enote za vsak prostor, ter ena skupna zunanja enota. Za hlajenje je izveden multi split sistem z eno zunanjo enoto in tremi do petimi notranjimi stenskimi enotami. Vsako stanovanje ima svoj lasten multi split sistem za hlajenje.

Parkirišče:

Parkirna mesta bodo lastniška pred objektom (2 parkirni mesti na stanovanje).

Dodatno:

Za objekt so že sprejeti Splošni pogoji prodaje, zato je nakup že možen.

Več na: https://revestum.com/mivka/ 

Referenčna št. oglasa: 6735498

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

REVESTUM d.o.o.

031 245 137

Prodajalec
REVESTUM d.o.o.

Naslov
Celovška 160, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.revestum.com

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter