Prodaja, Stanovanje, 199,65 m2, DOLGI MOST
DOLGI MOST
Prodaja | Stanovanje | 199,65 m2 | 386.000,00 EUR
REVESTUM d.o.o. 040 718 378, Jan Bengez

DOLGI MOST

Prodaja, Stanovanje - 199,65 m2 4-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 199,65 m2

tip: 4-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2024

občina: Ljubljana

EI: Izračun ni mogoč

cena 386.000,00 EUR

DOLGI MOST,

199,65 m2, 4-sobno, novogradnja - zgr. l. 2024, P/2 nad., prodamo. Cena: 386.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Atrij
  • Parkirno mesto
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka
  • Klimatska naprava

Dodaten opis

Na obrobju Ljubljane se gradijo trije novi objekti - ZELENI DOMOVI, ki so namenjeni vsem, ki si želijo bivati v naravi, se radi gibajo na svežem zraku ter imajo vseeno radi bližino mesta.

Objekti so enotno zasnovani in bodo pravokotne oblike. Vsak od njih bo imel po 4 stanovanja velikosti med 102 in 114 kvadratnih metrov stanovanjske površine. 6 od teh stanovanj bo imelo tudi večje atrije, namenjeni sprostitvi in druženju, 6 stanovanj pa bo imelo velike terasaste površine. 

Stanovanja bodo moderno zasnovana in zgrajena na ključ. Iz stanovanj se bodo odpirali čudoviti razgledi na Polhograjsko hribovje, Krim in Kamniško-Savinjske Alpe. Objekti so obkroženi z zelenimi travniki, polji in gozdički ter nudijo obilo možnosti za sprehajanje hišnih ljubljenčkov in rekreacijo na prostem. Cesta ob objektih je lokalna, zato je promet minimalen in hrupa ni.

Lokacija je primerna za ljudi, ki se ukvarjajo s športom, radi uživajo v miru in naravi. V neposredni bližini se nahaja avtocesta, ki pelje proti morju, mestu ali hribovju. Poleg tega so v bližini vsi potrebni objekti in storitve, kot so različne specializirane trgovine, vrtnarstva, restavracije in lokali, vrtec Viški Gaj, osnovna šola Vrhovci, Hofer, Spar, vulkanizerji, GLS paketomat, teniški center Škulj, bike park Radna in fitnes Kvihtarnica.

Za rekreacijo in preživljanje prostega časa v naravi so v bližini Toško čelo in Gradišče z veliko sprehajalnimi potmi ter Polhov gradec s kolesarsko traso. Objekti so zasnovani z mislijo na ljudi, ki si želijo bivati v naravnem okolju in hkrati živeti v bližini mestne infrastrukture ter imeti dostop do različnih aktivnosti v naravi in v urbanih okoljih.

Razporeditev: vsa atrijska stanovanja imajo v pritličju prostorno in svetlo dnevno sobo s kuhinjo ter izhodom na atrij, shrambo in wc, v 1. nadstropju pa se nahajajo 3 spalnice in 2 kopalnici.

Vsakemu stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti, ki sta že vključeni v prodajno ceno. 

V ceno je vključen 9,5% DDV. Kupec ne plača provizije!

Gradnja prvega objekta se je že pričela, vselitev je predvidena konec leta 2024.

 

Za več tehničnih informacij ter možne termine ogleda nas lahko kontaktirate na mail: [email protected] ali [email protected]

Za vse podrobnosti ter spremljanje poteka gradnje vas vabimo, da obiščete spletno stran: Kozarje - Revestum ali nas pokličite: JAN - 040 718 378 ali ARNE - 041 606 931

Referenčna št. oglasa: 6580084

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

REVESTUM d.o.o.

040 718 378, Jan Bengez

Prodajalec
REVESTUM d.o.o.

Naslov
Celovška 160, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.revestum.com

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter