Prodaja, Stanovanje, 90,18 m2, MURGLE, LJ.
MURGLE, LJ.
Prodaja | Stanovanje | 90,18 m2 | 450.467,00 EUR
IMI Stil d.o.o. 041/639-125

MURGLE, LJ.

Prodaja, Stanovanje - 90,18 m2 3-sobno, novogradnja

šifra: VILAMURGLE_S3

posredovanje: Prodaja

velikost: 90,18 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2020

občina: Ljubljana

energetski razred: A2
(od 10 do 15kWh/m2a)

cena 450.467,00 EUR

MURGLE, LJ.,

90,18 m2, 3-sobno, novogradnja - zgr. l. 2020, 1. nad., Vila Murgle - Stanovanje 3 z ložo (6,50 m2) se nahaja v 1. nadstropju - pogled: severo-zahod. Stanovanju pripada shramba (3 m2) in 2 parkirni mesti v kletni etaži, kjer je ponujena možnost vgradnje instalacije za električno polnjenje avtomobilov, hkrati pa je ljubiteljem motorjev in koles zato namenjen ločen prostor. Dostop v vsa nadstropja je urejen z dvigalom, ki omogoča energetsko učinkovitost in visok nivo udobja, prodamo. Cena: 450.467,00 EUR

Dodaten opis

Vila Murgle predstavlja brezčasnost udobja in elegance desetih nadstandardnih stanovanj v elitni soseski Murgle. Objekt, ki urbanistično in arhitekturno ohranja skladnost z morfologijo ter arhitekturno tipologijo okolja, sestavljajo kletni prostori, kjer je na voljo 20 parkirnih mest, pritličje z dvemi stanovanji, dve etaži, kjer so v vsaki po tri stanovanja ter terasna etaža, ki zaokrožuje objekt z dvemi stanovanji.

Opremeljenost stanovanj je na najvišji ravni. Poleg izjemno kvalitetnega parketa in keramike, je stanovanje opremljeno z lastno visokokakovostno centralno rekuperacijo, z lastnim plinskim kondenzacijskim kotlom priznanega evropskega proizvajalca za pripravo ogrevalne tople vode ter ogrevanje stanovanja preko talnega ogrevanja z elektronsko regulacijo temperature posameznega prostora ter s klimatsko napravo, ki v letnem času s pohlajevanjem zagotavlja svežino prostoru.

Tehnično dovršenost in kakovost bivanja poleg nadstandardne višine stropov (273 cm) stanovanje dopolnjujejo še protivlomna in protipožarna vhodna vrata ter estetsko izdelana lesena notranja vrata s sistemom vgradnje “inline” in lesena okna priznanih slovenskih proizvajalcev z ALU masko na zunanji strani. 

Sodobne smernice so bile pri snovanju Vile Murgle prisotne od vsega začetka, zato je družinam, parom ali posameznikom, ki si želijo vzpostaviti ali ohraniti stik s tehnološkimi rešitvami, na voljo predpriprava za pametno instalacijo in krmiljenje na daljavo, ki vam z vzpostavitvijo vašega računalnika, pametnega telefona ali tablice omogoča krmiljenje zunanjih žaluzij in notranjih svetil ter krmiljenje ogrevanja, pohlajevanja in prezračevanja po vaši izbiri. Tako vas bo stanovanje po daljši odsotnosti z dopusta ali službene poti pričakalo točno takšno, kot boste sami določili preko oddaljenega dostopa.

Referenčna št. oglasa: 6279039

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

IMI Stil d.o.o.

041/639-125

Prodajalec
IMI Stil d.o.o.

Naslov
Kersnikova ulica 9, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.vilamurgle.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter