Prodaja, Stanovanje, 145,15 m2, IG, OB ROBU NASELJA
IG, OB ROBU NASELJA
Prodaja | Stanovanje | 145,15 m2 | 450.000,00 EUR

IG, OB ROBU NASELJA

Prodaja, Stanovanje - 145,15 m2 4-sobno, novogradnja

šifra: SP4991

posredovanje: Prodaja

velikost: 145,15 m2

tip: 4-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2025

občina: Ig

EI: Izračun ni mogoč

cena 450.000,00 EUR

IG, OB ROBU NASELJA,

145,15 m2, 4-sobno, novogradnja - zgr. l. 2025, VP/1 nad., V bodoči dvostanovanjski hiši posredujemo pri prodaji zemljišča za izgradnjo dveh stanovanj: eno levo, drugo desno. Objekt je sodoben, nizkoenergijska gradnja, ravne linije v skladu z današnjimi trendi. K stanovanju pripada nadstrešek za dve parkirni mesti v izmeri 30,21 m2, loža v izmeri 10,42 m2 in vetrolov v izmeri 2,52 m2, prodamo. Cena: 450.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 3
  • Št. kopalnic: 2
  • Balkon
  • Atrij
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka

Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji zemljišča z izgradnjo stanovanja v dvostanovanjski stavbi v izmeri 119,47 m2 uporabne stanovanjske površine. K vsakemu stanovanju pripada pokrito parkirno mesto za dva avtomobila, zemljišče za vrt oz. atrij, manipulativni prostor za dovoz in obračanje vozil, loža in vetrolov.

Temeljenje je predvideno iz armiranobetonske plošče. Pritličje in zgornja etaža, vključno s strešno konstrukcijo bo izvedena v leseni konstrukciji. Večnamenski nadstrešek bo vpet oz. del nosilne konsrukcije. Streha objekta bo v različnih nivojih. Nadstrešek prekrit s PVC membransko kritino v svetlo sivi barvi.

Cokel objekta bo obložen s kamnom oz. keramiko v imitaciji kamna, fasada pritličja bo lesena, fasada nadstropja pa obložena s fasadnimi ploščami v belem odtenku. Vse fasadne stene bodo zasnovane v pasivnem standardu.

V pritličju so predvideni denvni oz. bivalni prostori ter zunanji spremljevalni prostori, v nadstropni etaži pa spalni  in spremljajoči prostori. Vsaka enota ima znotraj predvideno lastno stopnišče ter lastni vhod z vetrolovom. Zaradi poplavne ogroženosti je predvideno visoko pritličje.

Pritličja in nadstropja bodo v kombinaciji lesenih in keramičnih podov.

Ogrevanje obeh stanovanjskih enot je predvideno s sistemom talnega gretja, priprava tople sanitarne in ogrevalne vode je predvidena s pomočjo toplotne črpalke zrak - voda.

Priključki: voda, elektrika, kanalizacija, meteorne vode, površinske vode, prezračevanje, pohlajevanje, ogrevanje - sistem talnega gretja, telekomunikacije,

Gradbeno dovoljenje je v pridobivanju, izgotovljeno bo čez slaba dva meseca.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

PETO - jubilejno leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

 

Referenčna št. oglasa: 6786132

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Real Go d.o.o.

041/610-419, Zoran Stojmenović 01/320-42-00, [email protected]

Prodajalec
Real Go d.o.o.

Naslov
Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.real-go.eu

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter