Prodaja, Stanovanje, 52,50 m2, ŠKOFLJICA, NASELJE LANOVO
ŠKOFLJICA, NASELJE LANOVO
Prodaja | Stanovanje | 52,50 m2 | 194.442,22 EUR
TA-BU nepremičnine d.o.o. 01/320-80-23

ŠKOFLJICA, NASELJE LANOVO

Prodaja, Stanovanje - 52,50 m2 3-sobno, novogradnja

šifra: L3-A2-3

posredovanje: Prodaja

velikost: 52,50 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2018

občina: Škofljica

energetski razred: A2
(od 10 do 15kWh/m2a)

cena 194.442,22 EUR

ŠKOFLJICA, NASELJE LANOVO,

52,5 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2018, 2. nad., prodamo. Cena: 194.442,22 EUR

Dodaten opis

NE SPREGLEJTE!! VIDEO OGLED NA YOUTUBE-u! https://www.youtube.com/watch?v=r55eFd9IAZw (Posebej prilagojeni opis, ki sledi poteku videa najdete na dnu tega oglasa, zaradi Youtube omejitve dolžine opisa svetujemo, da uporabite tega na tem oglasu, ki je bolj podroben)

Odlično zasnovano stanovanje z racionalno razporejenim tlorisom, se nahaja v kompleksu novih treh NIZKO ENERGETSKIH (razred A2, poraba energije od 10 do 15 kWh/m2) večstanovanjskih stavb v mirnem zelenem naselju LANOVO na Škofljici (od konca leta 2017 tudi z avtocestnim priključkom).

Stanovanje je NOVO, zgrajeno v letu 2018 z že pridobljenim uporabnim dovoljenjem. Vseljivo takoj!

V oglasu je objavljena NETO tlorisna površina bivalnih prostorov, v to površino niso vključeni balkon/atrij, shramba ter parkirna mesta.

V neposredni bližini je osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, občina, gostilne, zavarovalnica, avtobusna postaja mestnega potniškega prometa, dom starejših občanov (npr. dostava kosila, ipd.)...

Večstanovanjska stavba je zasnovana tako, da je vsako stanovanje avtonomno (svoj sistem ogrevanja, hlajenja in rekuperacijskega prezračevanja), vsi stroški so merljivi. Stroški ogrevanja in hlajenja so zaradi dobre izolacije in rekuperacijskega zračenja izjemno nizki. 10 let vam ni potrebno plačevati rezervnega sklada, v primeru prijave stalnega bivališča pa ste še oproščeni plačila NUSZ za obdobje 5 let. Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode je z mestnim plinom.

Pri gradnji so bili uporabljeni kvalitetni materiali priznanih izdelovalcev. Tudi oprema je priznanih blagovnih znamk (centralni rekuperatorji Brink, sanitarna keramika Ceramica Dolomite, sistem talnega gretja Uponor, radiatorji Vogel&Noot z ventili Danfoss, Vhodna vrata Dierre, plinske peči De Dietrich, PVC stavbno pohištvo AJM, kadi in banje Kolpasan, armature Grohe, dvigala Kone, ...). Večini stanovanj je možno tudi spreminjati postavitev predelnih sten, kar lahko izvedemo še pred polaganjem parketa.

Objavljena cena poleg stanovanja z balkonom/atrijem vključuje še shrambo z električno vtičnico vezano na stanovanje, pripadajoče lastniško parkirno mesto ter DDV! Posredniške provizije NI.

Pomagamo vam tudi pri pridobivanju izjemno ugodnih stanovanjskih kreditov pri kateri izmed naših partnerskih bank, pod znatno boljšimi pogoji!

Ne kupujete tlorisa, pač pa že dokončano stanovanje, kjer lahko že pred nakupom vidite, kako vam ustreza. Brez tveganja, da bi plačali aro za stanovanje, ki na koncu ne bi bilo zgrajeno in bi ostali brez are ter brez stanovanja!

Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe stanovanj na http://www.lanovo.si/sl/Cenik_stanovanj/

Za več informacij pokličite: 01/320 80 21

 

VIDEO OGLED STANOVANJA

Povezava: https://www.youtube.com/watch?v=r55eFd9IAZw

Opis:

V duhu omejitve gibanja smo vam pripravili video sprehod skozi stanovanje s priloženim komentarjem, ki sledi poteku videa.

Stanovanje se nahaja v objektu Lamela 3, katerega smo pričeli graditi sredi leta 2017 in ga dokončali ob koncu leta 2018. Objekt ima 2 fizično ločena vhoda (lahko bi mu rekli blok dvojček), v vsakem vhodu pa se nahaja po 17 stanovanj.

Ob vstopu v objekt pridemo do predprostora, kjer se nahajajo poštni nabiralniki, zvonci za video domofon, električni števci ter vhodi v stanovanjski del, shrambe in kolesarnico. Vsi ti vhodi so dostopni z istim, sistemskim ključem, ki odpira tudi pripadajočo shrambo.

Pripadajoča shramba je pravokotne oblike in meri 3,7m2, je aktivno zračena ter ima vgrajen električni priključek vezan na električni števec stanovanja, kar omogoča uporabo zamrzovalne skrinje in drugih podobnih naprav, da ne zasedajo prostora v stanovanju.

V vsakem vhodu je vgrajeno prostorno dvigalo Kone, ki spada med tišja. Dvigalo je zaenkrat še oblečeno v zaščitno leseno prevleko z namenom preprečevanja poškodb pri selitvah, katero bo po koncu selitev upravnik umaknil. Spodaj se skriva kabina iz nerjavečega jekla, z ogledalom.

V 2. nadstropju pridemo do vrat stanovanja priznanega italijanskega proizvajalca Dierre, ki so protivlomna, protihrupna in protipožarna. Vsebujejo tudi kukalo in sistem za varnostno delno odpiranje.

Za vrati se skriva hodnik v izmeri 6,5m2. Med popolnoma odprtimi vrati in zidom je približno 57cm prostora, z le malenkost manj odprtimi pa nad 60cm, kar je več kot dovolj za neko večjo omaro.

Prvi prostor, v katerega lahko stopimo je spalnica v izmeri 11,4m2. V njej je predvidena dvojna postelja, postavljena med električnimi vtičnicami ob steno. Na eni strani postelje je večje okno s pogledom med blokoma na hrib (zeleni pas).

Vsa okna so AJM s 3-slojno zasteklitvijo in opremljena z zunanjimi žaluzijami (»krpankami«). Do vsakega okna je tudi že napeljana elektroinštalacijska cev z vlečno žico za možnost montaže električnega upravljanja z žaluzijami, bodisi samostojnega sistema bodisi v primeru dodelave v pametno stanovanje.

Na drugi strani postelje najdemo prostor za večjo garderobno omaro, pred posteljo pa se na steni nahaja električna vtičnica z dodatnim mestom za morebitno montažo dodatnega ethernet (UTP) ali koaksialnega (kabelska TV) priključka.

Nad vrati najdemo tudi dovod svežega zraka, a več o tem kasneje.

Naslednja je otroška soba v izmeri 9m2. Za vrati je predvidena postelja, pri oknu pa pisalna miza. Nasproti postelje je predvidena omara.

Nadaljujemo v dnevni prostor s kuhinjo v izmeri 21m2. Levo, ob oknu in steni je predvidena sedežna garnitura v L obliki, na nasprotni steni TV z že izvedenim UTP priključkom in dodatnim mestom za UTP/koaksialni kabel. Nad prostorom za sedežno garnituro je že nameščena inverterska klimatska naprava. Na notranji strani sobe je predvidena kuhinja ob steni, katero se lahko podaljša v L ali s kuhinjskim otokom (oz. »polotokom«) pri vratih. Vsi priključki so že izvedeni, vključno s 3-faznim priklopom za štedilnik. Nad vrati se nahaja filtrirani odvod zraka, vendar kljub temu iz higienskih razlogov priporočamo uporabo kondenzacijske nape, zaradi vse maščobe, ki se sicer lahko nabira na stenah in odvodu.

Ta prostor ima, zaradi lože pred njim, izrazito usmerjen pogled na hrib, kar zagotavlja dodatno mero zasebnosti, saj prebivalci ostalih blokov ne morejo videti notri. Loža je v izmeri 8,4m2, zaščitena iz 3 strani, kar omogoča zavetje in predstavlja idealni prostor za postavitev mize in stolov, katere večina prebivalcev podobnih stanovanj v naselju pušča zunaj skozi celo leto, saj jim zavetje to omogoča. Usmerjena je proti jugo-vzhodu, kar pomeni da jo (in nasploh stanovanje) obsije dopoldansko sonce in je tudi čez zimo precej osvetljena, medtem ko je poleti v najhujši vročini v senci. Loža je zaščitena z ograjo iz nerjavečega jekla, nameščena pa je tudi električna vtičnica za potrebe novoletne jelke, kuhanja, ipd.

Ob zapuščanju dnevnega prostora vidimo termostat za ogrevanje (več o tem kasneje), elektro omarico ter omarico za internetnega ponudnika. V njo je že pripeljana lastna optična napeljava treh ponudnikov, Telemach (omogoča tudi kabelski koaksialni izvod), T-2 in Telekom (preko Telekoma je mogoča izbira tudi katerega drugega ponudnika, npr. A1, ipd.). Iz nje pa je razpeljana UTP napeljava v vsak bivalni prostor, s po dvema vtičnicama. Dodatno sta še 2 elektroinštalacijski cevi, ena v spalnico in druga v dnevno sobo, za koaksialni kabel ali dodatne UTP priključke. Notri pa je vgrajena tudi vtičnica, da lahko operater samo prinese modem in je dostop vzpostavljen, hkrati pa brez visečih kablov – vse je skrito. Zraven vidimo še upravljalnik prezračevanja (več o tem kasneje).

Iz hodnika vstopimo v kopalnico. Najprej zagledamo umivalnik in stranišče Dolomite, s pipo Grohe. Nad nima je večji prostor na steni za poljubno kombinacijo ogledala in omar(e). Na drugi strani se nahaja pohodni tuš ter prostor za pralni in sušilni stroj.

Ostane nam le še »strojnica« stanovanja, kjer je poleg plinske peči vgrajen centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo. Ta sistem na fasadi bloka zajema svež zrak, katerega potem vpihuje v vse bivalne prostore, na drugi strani pa slab zrak iz kuhinje in kopalnice odvaja skozi streho bloka. Na poti se pa vhodni in izhodni zrak »srečata« (a brez mešanja) v toplotnem izmenjevalcu, kjer si izmenjata toploto, torej pozimi izhodni zrak ogreje vhodnega in poleti obratno, kar pomeni velike prihranke pri energiji potrebni za ogrevanje in hlajenje. Tako je stanovanje vedno konstantno prezračeno (in ne v valovih), a z minimalnimi izgubami energije. Skupaj z ostalimi ukrepi vsa stanovanja sodijo v energetski razred A2. Dodatni učinek takega sistema je še, da se zrak vedno pomika proti odvodom, kar v veliki meri onemogoča, da bi vonj iz kuhinje ali kopalnice prišel do spalnice ali otroške sobe. Hkrati pa gre tudi ves zrak skozi filter, kar bistveno zmanjša količino prahu v stanovanju in s tem tudi alergenov, kot tudi preprečuje vstop mrčesu in žuželkam.

Pod rekuperatorjem se nahaja še pretočna plinska peč za ogrevanje stanovanja in sanitarne vode. Plinski števec je lastni in se nahaja v skupnem hodniku, kar pomeni da vsak stanovalec sam odloča kdaj prične s kurilno sezono, sama peč pa tako ali tako zaradi ogrevanja sanitarne vode deluje skozi celo leto.

S tem zaključimo sprehod po stanovanju in stopimo v skupni hodnik, kjer nas pozdravi avtomatična osvetlitev. Zunaj pa lahko v peš dosegu (do največ cca. 900m, v večini bistveno manj) najdemo osnovno šolo (dostop skozi naselje, brez hoje po cesti), vrtec, zdravstveni dom, lekarno, dom starejših, postajo mestne proge LPP 3B, železniško postajo, picerijo, bar, gostilno, trgovino, pošto,…

Dostop do naselja iz Ljubljane je mogoč po regionalni cesti preko Lavrice ali pa preko novega (2017) avtocestnega priključka Šmarje-Sap / Škofljica.

Prevzem stanovanja lahko zagotovimo najkasneje v 3 delovnih dneh po plačilu celotne kupnine (običajno naslednji dan), pogodbo pa sestavimo najkasneje v 2 delovnih dneh po prejemu podatkov (običajno že isti dan).

Referenčna št. oglasa: 6242140

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

TA-BU nepremičnine d.o.o.

01/320-80-23

Prodajalec
TA-BU nepremičnine d.o.o.

Naslov
Pod hribom 78, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.ta-bu.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter