Prodaja, Stanovanje, 62,00 m2, SOLINE
SOLINE
Prodaja | Stanovanje | 62,00 m2 | 290.500,00 EUR
NO.1- NEKRETNINE ltd +385957129727, Gordana Grgat

SOLINE

Prodaja, Stanovanje - 62,00 m2 2-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 62,00 m2

tip: 2-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2020

občina:

cena 290.500,00 EUR

SOLINE,

62 m2, 2-sobno, novogradnja - zgr. l. 2020, prodamo. Cena: 290.500,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 62 m2
  • Št. spalnic: 2
  • Balkon
  • Klimatska naprava
  • Ogrevanje na elektriko

Dodaten opis

Ponujamo vam edinstveno priložnost, da postanete lastnik čudovitega apartmaja, ki se nahaja na čudovitem otoku Krku, v idiličnem mestu Soline. To stanovanje, ki se nahaja v novi stavbi iz leta 2020, vam ponuja popolno kombinacijo udobja, modernosti in neverjetnega pogleda na morje.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju te stanovanjske stavbe in obsega dve prostorni spalnici, dnevno sobo, elegantno kopalnico in praktično shrambo. Vsaka podrobnost v apartmaju je skrbno zasnovana, da vam zagotovi prijetno bivanje in sproščujoče vzdušje. Uživajte v svetlem in zračnem prostoru, ki je napolnjen z naravno svetlobo in ponuja čudovit pogled na morje.

Poleg notranjega prostora vam ta apartma nudi tudi lastno parkirno mesto, kar je izjemno ugodno, še posebej v turistični sezoni. Poleg tega vam električno talno ogrevanje zagotavlja toploto in udobje v hladnejših mesecih.

Lokacija tega apartmaja je izredna, saj je od morja in plaže oddaljen le 250 metrov. Uživajte v sprehodih ob obali, osvežilnem plavanju ali preprosto sproščanju na plaži. Otok Krk ponuja čudovite plaže, bogato kulturo in odlično gastronomsko ponudbo in vse to boste imeli na dosegu roke.

Stanovanje je opremljeno s klimatsko napravo zadnje generacije in pametnim upravljanjem, ki vam omogoča popoln nadzor nad temperaturo in energetsko učinkovitostjo. Dodatna prednost je, da se stanovanje prodaja direktno, brez posrednikov, kar olajša nakupni proces.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nakup čudovitega apartmaja na otoku Krku, v mestu Soline.

Izkoristite vse, kar ponuja ta rajski otok, in uživajte v vsakem trenutku, preživetem v vašem novem domu s čudovitim pogledom na morje. Pišite nam še danes, če želite izvedeti več o tej neverjetni ponudbi.

Agencijska provizija se obračunava v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja, objavljenimi na spletni strani www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Ogled nepremičnine je možen samo s podpisano pogodbo o posredovanju, ki je podlaga za nadaljnja dejanja v zvezi s prodajo in provizijo, vse v skladu z Zakonom o posredovanju v prometu z nepremičninami.

ID CODE: 771

Gordana Grgat
Agent
Mob: 0957129727
E-mail: [email protected]
www.no1-nekretnine.hr

Referenčna št. oglasa: 6658877

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

NO.1- NEKRETNINE ltd

+385957129727, Gordana Grgat

Prodajalec
NO.1- NEKRETNINE ltd

Naslov
Riva 4 , Rijeka, 51000, Rijeka - HRVAŠKA / CROATIA

Spletna stran
https://no1-nekretnine.hr

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter