Prodaja, Hiša, 373,00 m2, UMAG
UMAG
Prodaja | Hiša | 373,00 m2 | 947.000,00 EUR
Market center Omnis d.o.o., PE... 040 503 179, Gregor Kuralt Niedermayer

UMAG

Prodaja, Hiša - 373,00 m2 Samostojna, novogradnja

šifra: PH1132GK

posredovanje: Prodaja

velikost: 373,00 m2

parcela: 714,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2021

občina: Umag

cena 947.000,00 EUR

UMAG,

373 m2, samostojna, zgrajena l. 2021, 714 m2 zemljišča, 2 km od plaže in kampa Stella Maris v Umagu, v slepi ulici prodamo leta 2021 zgrajeno luksuzno samostojno hišo z bazenom, bivalne površine 365 m2 na parceli veliki 714 m2, prodamo. Cena: 947.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 4
  • Balkon
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka
  • Klimatska naprava

Dodaten opis

Le streljaj od mesta Umag in 2km od urejenih plaž, skoraj na koncu slepe ulice, se nahaja ta čudovita novo grajena enostanovanjska hiša primerna za luksuzno družinsko življenje. Nepremičnina ima tudi veliko potenciala za razvoj turistično-poslovnih dejavnosti. 

Ta nepremičnina je bila zasnovana in zgrajena kot enostanovanjska družinska hiša, ki nudi funkcionalen, bivalen in udoben prostor štiri članski družini in družini oziroma prijateljem, ki bi prišli na obisk. Lastnik je zaposlen na visoki poziciji v velikem podjetju s sedežem v Silicon Valley v Kaliforniji in zato potrebuje tudi povsem funkcionalno pisarno za delo od doma. Ta nepremičnina je bila koncepirana za dolgoročno rešitev, a so poslovne in izobraževalne potrebe zahtevale selitev iz Hrvaške na Nizozemsko.

V pritličju se nahaja velik, odprt in svetel prostor s kuhinjo povezana z jedilnico in dnevno bivalnimi prostori, ki vodijo v zunanjo pokrito letno kuhinjo in veliko urejeno teraso z bazenom.
V hodniku pritličja se nahaja velika vgradna omara, ki poskrbi da so vsi čevlji, zimska oblačila ter stvari, ki se jih le občasno potrebuje vedno dostopni, a ne vedno na očeh. »Full body« ogledalo pa bo poskrbelo, da boste dom vedno zapustili šik.
V pritličju se prav tako nahaja »en-suit« soba, ki trenutno služi kot pisarna (z izhodom na vrt in k bazenu), ki bi se po potrebi samo z menjavo opreme spremenila v dodatno spalnico. Ločen WC pri vhodu in utility prostor s pralnim in sušilnim strojem ter prostorom za shranjevanje pripomočkov za čiščenje so prav tako razporejeni v pritličju hiše.

V kletnih prostorih se nahaja 45m2 velik prostor urejen kot studio s kuhinjo, zasebno kopalnico in WC-jem, s kavčem, ki se raztegne v ležišče ter z ločenim vhodom.

Po notranjem stopnišču, oblečenem v čudovit, svetel kamen in kovano ograjo se povzpnemo v prvo nadstropje s štirimi spalnicami. Master spalnica ima lastno kopalnico s tušem in »walk-in« garderobo. V nadstropju se nahaja še dodatna kopalnica z WC-jem ter manjša pisarna.

V 2.nadstropju se nahaja za zdaj nedokončan prostor – podstrešje velikosti 100m2, kjer pa je v planu izgraditi master suito ali ločen apartma z veliko panoramsko teraso s pogledom na morje in razgledom na velik del SZ Istrske obale od Savudrije, Zambratije, Umaga in še dlje.
Električne in vodovodne napeljave so že pripravljene. Vgrajeni sta že 2 Velux strešni okni in dve okrogli okni na vsaki od sten.
 

Energetska učinkovitost:

Že v osnovni dizajn hiše je bil dan velik poudarek na energetsko učinkovitost.

Za hlajenje in ogrevanje je poskrbljeno s toplotno črpalko zrak/zrak (Viesmann/Siemens).
Ta inštalacija skrbi za talno gretje po vsem pritličju in v prvem nadstropju kot primarni način gretja, ki ga dopolnjujejo vgradne stenske enote za ogrevanje.

 

V bivalnem prostoru se nahaja Piazetta kamin na pelete, ki zagotavlja toploto in romantiko v zimskem času in seveda predstavlja dodaten vir ogrevanja

Preko hladnejših mesecev ti viri z nizko porabo ohranjajo nepremičnino prijetno toplo, v poletnih mesecih pa te enote složno skrbijo za hlajenje vseh bivalnih prostorov.

Za dodatno energijsko učinkovitost skrbi vrhunska zunanja izolacijska obloga, prekrita s nevtralno fasadno barvo.

Vrata in okna:
Notranje stavbno pohištvo je leseno, zunanja vrata in okna pa so aluminijasta z aluminijastimi polkni, ki so vsa opremljena z varnostnimi zapirali.

Napeljave:
Pri dovodni hišni cevi pitne vode je nameščen vodni filter, ki vodo prečiščuje in znižuje precej visoke stopnje vodnega kamna v lokalnem vodovodu.

Kuhinja je opremljena z vrhunskim štedilnikom s kar šestimi plinskimi šobami in električno pečico. Plin se zaenkrat še dovaja preko plinske jeklenke, a bo nepremičnina v kratkem priklopljena na javni plinovod.  

Drugi štedilnik v hiši je vgrajen v kuhinji v kletnem studiu.

Povezave:
Hitra internetna povezava je zaenkrat v Istri lahko problem. Hiša ima odlično rešitev in sicer z brezžično povezavo »line of sight« podjetja Technoline s sedežem v Puli. Strešna antena in po en router v vsakem nadstropju zagotavljajo vrhunsko internetno povezavo maksimalnih prenosnih hitrosti, ki več kot zadostujejo potrebam več odjemalcev v hiši (telefoni, tablice, računalniki, TV)

Bazen in zunanji bivalni del:
Zunanji bazen meri 36m2 z globino do 1.8m in dostopnostjo preko šestih stopnic. Okrog bazena se nahaja sončna terasa, ki je deloma pokrita, kar v vročih poletnih dnevih zagotavlja obilico sence. V pokritem delu se nahaja velika letna kuhinja z žarom in veliko prostora za obedovanje in uživanje v poletnih piknikih z družino in prijatelji. Celotno zemljišče je ograjeno, kar omogoča visoko stopnjo privatnosti.

Parkiranje:
Nepremičnina ima dve parkirni mesti na zemljišču ter možnost več parkirnih prostorov pred hišo ob cesti.

Varovanje:
Za varnost skrbita dva video-nadzorna sistema, glavni s štirimi kamerami nameščenimi na višini štirih metrov pokriva zunanjost nepremičnine, drugi sistem s tremi obročnimi kamerami pa pokrivajo sprednji in zadnji vhod. Oba sistema dovoljujeta upravljanje preko mobilne aplikacije.

Vzdrževanje:
Za čiščenje bazena, košnjo trave, obrezovanje drevja in grmičevja in za čiščenje nepremičnine preko celega leta skrbi najeto podjetje.

Lokacija:
Nepremičnina se nahaja v mirnem naselju Murine s kvalitetno novo grajenimi stanovanjskimi hišami in vilami. Le 2km vas loči do najbližje plaže v Stella Marisu pri Umagu in kilometer več do centra Umaga, kjer se nahaja vsa potrebna infrastruktura.


Za več informacij in za ogled nas kontaktirajte.

 

Referenčna št. oglasa: 6615910

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Market center Omnis d.o.o., PE...

040 503 179, Gregor Kuralt Niedermayer

Prodajalec
Market center Omnis d.o.o., PE Nepremičninski center Koper

Naslov
Pristaniška ulica 41, 6000 Koper - Capodistria

Spletna stran
https://www.kwslovenia.com

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter