PREDSTAVITEV OGLASA
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Hiša okolica Ljubljane DRENOV GRIČ, SOSESKA DRENOVO
DRENOV GRIČ, SOSESKA DRENOVO
Prodaja | Hiša | 155,11 m2 | 389.000,00 EUR
Ceeref projekt Drenov Grič d.o.o. 01/300-14-16

DRENOV GRIČ, SOSESKA DRENOVO

Prodaja, Hiša - 155,11 m2 Vrstna, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 155,11 m2

parcela: 251,20 m2

tip: Vrstna, novogradnja

zgrajeno leta: 2019

občina: Vrhnika

EI v izdelavi

cena 389.000,00 EUR

DRENOV GRIČ, SOSESKA DRENOVO,

155,11 m2, vrstna, zgrajena l. 2019, 251,2 m2 zemljišča, P+1, hiša je dokončana "na ključ", z vgrajeno toplotno črpalko in urejeno okolico. Pritličje obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, shrambo in WC, kar skupaj obsega 77,97 m2. Iz dnevne sobe je izhod na teraso in zelenico z odprtim razgledom na zeleno okolico. V nadstropju so tri spalnice, ena od njih ima tudi garderobno sobo, in dve kopalnici, ki skupaj obsegajo 77,14 m2. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini, prodamo. Cena: 389.000,00 EUR

Dodaten opis

Soseska Drenovo – sodobno naselje vrstnih hiš na obrobju Ljubljane

Na prostrani ravnici med Ljubljano in Vrhniko lahko na zemljišču velikosti 42.000 m2 izbirate med 78 vrstnimi hišami v več nizih. Tu si lahko poiščete udobno hišo v zavetju narave in v neposrednem stiku s prestolnico.
Gradnja soseske je v polnem teku, potekala pa bo v več sklopih. Hiše bodo popolnoma izgotovljene naprodaj po zaključku posameznega sklopa. V prvem sklopu bo na voljo devet hiš, njihov nakup pa bo mogoč že letos.

Odlična lokacija
Soseska Drenovo je umeščena ob cesti med Ljubljano in Vrhniko, na Drenovem Griču. Drenov Grič je od Ljubljane oddaljen le dobrih 10 kilometrov. Kraj ima dobre povezave z Ljubljano, pa tudi z vsemi strateškimi prometnicami. Je izvrstna izhodiščna lokacija za potovanja v vse smeri Slovenije.
Le 20 minut potrebujete do središča Ljubljane in 20 minut do najbližjega nakupovalnega središča. In le nekaj korakov do miru in narave.
V neposredni bližini nastajajoče soseske so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta, nedaleč so tudi rekreacijske površine.
Tu boste deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta.

Hiše dokončane »na ključ«
Hiše bodo dveh različnih tipov z bivalno površino okrog 150 m2, površina pripadajočega zemljišča pa se razlikuje in bo med 140 in 500 m2.
Hiše bodo dokončane »na ključ« in z urejeno okolico. Odlikujeta jih sodobna arhitektura in energetska varčnost. Dovršeni tehnološki postopki in skriti detajli zagotavljajo optimalne bivanjske pogoje in trajnost objektov. Hiše so požarno, poplavno in potresno varne ter ustrezno toplotno in zvočno izolirane, kar proizvajalec dokazuje s certifikatom zanesljivosti CE (https://www.marles.com/hise/certifikati).
Proizvajalec hiš v soseski Drenovo je Marles (https://www.marles.com/hise/), največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, ki sodi v evropski vrh in je nosilec vseh najpomembnejših certifikatov (https://www.marles.com/hise/certifikati) za montažno gradnjo.

Urejenost, varnost in visoka kakovost bivanja
Drenovo odlikuje sodobna arhitektura in energetsko varčna gradnja montažnih lesenih hiš z velikim poudarkom na zunanji ureditvi. Domišljena razporeditev enot omogoča stanovalcem kar največjo možno zasebnost.
Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, soseska pa prometno razbremenjena, saj drugega prometa v njej ne bo.
Hitra dostopnost ključne infrastrukture in javnih ustanov pa vam vsakodnevno prihrani dragocen čas, ki ga lahko namenite sebi, družini ali sprostitvi v naravi.

Vzorčna hiša
Za vas pripravljamo tudi vzorčno hišo. Obiščite jo in se na svoje oči in otip prepričajte o izgledu, materialih in kakovosti gradnje načrtovanih hiš v soseski DRENovo. Svoj bodoči dom boste tu resnično začutili, saj lesena montažna gradnja omogoča vselitev in zdravo bivanje že takoj ob dokončanju.

Več informacij o soseski, poteku gradnje in tlorise hiš najdete na spletni strani projekta. Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na spodaj navedenih kontaktih.

Spletna stran projekta: https://www.drenovo.si/
Elektronski naslov: info@drenovo.si
Telefonska številka: 01/300 14 16
Mobilna številka: 031 786 316 (Saša Potočnik)

Prodajamo lastne nepremičnine.

Prijazno vabljeni na ogled.

Investitor:
CEEREF PROJEKT DRENOV GRIČ d.o.o.
Dunajska cesta 9
1000 Ljubljana

Referenčna št. oglasa: 6273706

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Ceeref projekt Drenov Grič d.o.o.

01/300-14-16

Prodajalec
Ceeref projekt Drenov Grič d.o.o.

Naslov
Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.drenovo.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter