Prodaja, Hiša, 193,94 m2, PTUJ
PTUJ
Prodaja | Hiša | 193,94 m2 | 325.000,00 EUR
SM nepremičnine, Aleksandra Bezjak s.p. 041/645-586, Sandra

PTUJ

Prodaja, Hiša - 193,94 m2 Samostojna, novogradnja

šifra: PH01385AB

posredovanje: Prodaja

velikost: 193,94 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2022

občina: Ptuj

EI: Izračun ni mogoč

cena 325.000,00 EUR

PTUJ,

193,94 m2, samostojna, zgrajena l. 2022, prodamo. Cena: 325.000,00 EUR

Dodaten opis

V naselju, primestje Ptuja, se ob asfaltirani ulici nahajajo štiri samostojne hiše, ena je še na razpolago, dokončana do pete faze, do položitve talnih oblog ( keramika, parket ), notranjih podbojev in vrat. Po želji kupca se lahko objekt dokonča na ključ, do pohištva. Velikost parcele je 508 m2. 

Hiše so grajene klasično (P+M)- AB gradnja z zidaki Goriških opekarn z ravno streho z prodcem, membrana Preplasti EPDM ( izvedeno 2x dodatno varovanje, parna zapora z AL zavarjena na naklonsko AB ploščo z dodatnim iztokom ). Hidroizolacija je izvedena s sistemom kristalizacije betona - Xypex Crystalization z dodatno horizontalno in vertikalno bitumensko hidroizolacijo. Pod talno ploščo je 8cm izolacije XPS pod talno ploščo.

Vgrajena so okna v PVC izvedbi s troslojno zasteklitvijo 0,5W/m2K, tri tesnila, zunaj antracit, znotraj bele barve. Imajo vgrajene zunanje elektro žaluzije z Z profilom z dodatnimi tesnili, vhodna vrata antracit barve znamke Pirnar. Izhodi na terase imajo vgrajena drsna vrata.

Fasada je 20 cm z 18 cm toplotno izolacijo ( Rofix sistem ). Talno ogrevanje je izvedeno na toplotno črpalko zrak-voda, urejeno je centralno prezračevanje z rekuperacijo zraka v vseh prostorih, predpriprava za sončno elektrarno, predpriprava za dve električni polnilnici za električni avtomobil v nadstrešku. Na terasi in nadstrešnici bo tudi zunanja pipa za vodo. 

Vhod v stanovanjsko hišo je projektiran iz pokritega nadstreška za dva avtomobila, preko vhodnega podesta. Iz nadstreška se vstopa v shrambo, prav tako zidano, namenjeno shranjevanju vrtnega orodja. Vstopa se v predprostor, iz katerega je vhod v kopalnico, tehnični prostor, kabinet, čudovito dnevno sobo z kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso.

Stopnišče nas vodi v zgornje prostore, kjer se nahaja hodnik, kopalnica, dve otroški sobi z izhodom na balkon, spalnica z garderobno sobo in kopalnico ter izhodom na veliko zunanjo teraso. 

Ker je objekt trenutno v četrti podaljšani gradbeni fazi, je idealna priložnost za možnost prilagoditve notranje razporeditve predvsem v zgornjih prostorih in sodelovanje pri izbiri talnih in stenskih oblog ( kopalnice, parketi, stopnišča ) in notranjih vrat, če se odločite za nakup na ključ. Cena na ključ je po dogovoru.

 

Urejeni bodo priključki na vodovodno, električno, telefonsko, internetno omrežje, ogrevanje urejeno talno z toplotno črpalko zrak - voda.

 

Kvalitetno grajeni moderno zasnovan samostojni objekt z možnostjo sodelovanja pri izbiri materialov, možnostjo nakupa v četrti ali peti gradbeni fazi - na ključ, v prijetni ulici, vabi družine, katere želijo mesto Ptuj, le slabe tri km iz centra!

Nudimo pomoč pri financiranju!

Kupec prost plačila za posredovanje!

Šifra oglasa: PH01385AB

  

Referenčna št. oglasa: 6677592

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

SM nepremičnine, Aleksandra...

041/645-586, Sandra 02/798-07-80

Prodajalec
SM nepremičnine, Aleksandra Bezjak s.p.

Naslov
Trstenjakova ulica 7, 2250 Ptuj

Spletna stran
https://www.sm-nepremicnine.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter