Prodaja, Hiša, 135,00 m2, LJ. MOSTE, NOVO POLJE
LJ. MOSTE, NOVO POLJE
Prodaja | Hiša | 135,00 m2 | 600.000,00 EUR
Coinhab, d.o.o. 040/692-660

LJ. MOSTE, NOVO POLJE

Prodaja, Hiša - 135,00 m2 Dvojček, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 135,00 m2

parcela: 316,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

zgrajeno leta: 2023

občina: Ljubljana

EI: Izračun ni mogoč

cena 600.000,00 EUR

LJ. MOSTE, NOVO POLJE,

135 m2, dvojček, zgrajen l. 2023, 316 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 600.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 135,00 m2
  • Št. spalnic: 3
  • Št. kopalnic: 1
  • Shramba
  • Ločen WC
  • Zemljišče: 316,00 m2
  • Atrij
  • Parkirno mesto
  • Lastniško parkirno mesto: 2
  • Terasa
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka
  •  EI: Izračun ni mogoč
  • Možnost polnilne postaje

Dodaten opis

Stanovanjski dvojček v Novem polju

Na mirnem delu Novega polja v Ljubljani se pripravlja gradbišče za gradnjo dveh stanovanjskih dvojčkov. V prodaji bo en dvojček, dve enoti z atrijem in parkirnim prostorom.

Trenutno se zbirajo ustne rezervacije. Do prodaje se lahko cene in drugi pogoji prodaje spremenijo. Objekt bo montažen, kupec bo soodločal pri finalizaciji objekta in izbiri materialov.

Izvedbeni obseg objektov: na vhodu na parcelo z Zadobrovške ceste na  vzhodu je umeščen prvi dvojček 1-2 (z objektoma 1 in 2) ter na koncu parcele lokacija drugega dvojčka 3-4 (objekta 3 in 4). 

Obseg prodaje je prvi dvojček, z dvema gradbenima parcelama: 

·  GP1, z objektom 1, na vzhodni strani in

·  GP2, z objektom 2, na zahodni strani

Opis objektov 1 in 2:

Velikost: bruto 135m2, neto 107m2,  P=53,81m2, 1nad.= 53,28m2,  

· ;Nadstropje: P+1,

· ;Zemljišče: GP1 255 m2 in GP2 316 m2 -  (GP = gradbena parcela),

· ;Parkirišča: 2 mesti za vsako GP;  od tega je eno P mesto pod nadstrešnico,

   ob vhodu v objekt 1 in 2,

· ;Lega: GP1 na vzhodu  ter  GP2 na zahodni strani.

Izvedba objektov:

Moderno zasnovani dvojček; objekt 1 in objekt 2, z enokapno streho, bo zgrajen do faze na ključ in pripadajočo minimalno komunalno oskrbo. Tlorisi posamezne enote so v pdf prilogi.

Odločitev za gradnjo montažnih objektov, ni naključna, ampak zavestna poteza, po tehtnem tehničnem preverjanju ter izstopajočih prednostih tovrstnega načina gradnje. Poleg mnogih tehničnih prednosti izstopajo še ostale, kot so: kontrolirana kvaliteta izgradnje v vseh fazah del, hitrost izvedbe objekta -  izbrana hiša je postavljena  le v nekaj dneh in v nekaj mesecih tudi dokončana, dobra izolativnost objekta (energija in hrup) - prihranki pri ogrevanju, večji izkoristek izrabe neto bivalne površine, občutek ugodne klima bivanja v leseni hiši je nadpovprečen, navsezadnje les je naraven, eko material in zmanjšuje ogljični odtis, glede na beton in opeko ter  trajnost montažnih hiš najvišjih kakovosti trajajo več generacij.

Projekt izgradnje montažnih dvojčkov je v začetni fazi priprave gradbišča. Na ustrezno armirano betonsko ploščo, ki je predhodno hidro in toplotno izolirana, bo postavljena montažna hiša. Izdelavo, dobavo in postavitev dvojčka, izvaja znano slovensko podjetje. To je mednarodno uveljavljen proizvajalec montažnih hiš, s priznano kvaliteto ter z več 10 letno garancijo za izvedena dela.

Celotna konstrukcija bo zgrajena in je tudi projektirana protipotresno, kakor tudi požarno varno. Glavni gradbeni material je les in izolacija iz mineralne volne. Zapiranje sten in stropov je izvedeno z cementno-ivernimi in mavčno kartonskimi ploščami.

Zunanji izolacijski ovoj zgradbe je izveden z mineralno volno, ki zagotavlja dobro toplotno in trajnostno zaščito objekta. Letna poraba energije v povprečju  ≤ 15 kWh/m2, kar uvršča objekt v skupino objektov skoraj nič energetska hiša. Ogrevanje bo na toplotno črpalko.

Stavbno pohištvo je izdelano iz visoko kvalitetnega lesa, zaščiteno s trajnimi premazi. Steklene površine imajo trislojno zasteklitev. Faktor toplotne prehodnosti;  UW=0,86w/m2K.

Strešna kritina: Pred-izoliran trapezni panel iz jeklene pločevine, galvansko zaščiten z aluminij-cink zaščito in barvan.

Lokacija

Dvojčka se nahajata v urejenem, mirnem naselju stanovanjskih hiš. V bližini so osnovna šola, vrtec in trgovina. Za dostop do mesta je na voljo LPP, do priključka na AC je cca. 2,5 km. V bližnji okolici je veliko zelenih rekreativnih površin in gozd, neposredna bližina Zajčje dobrave.

Pogoji nakupa

Rezervacija in nakup enote dvojčka bo možen po pridobitvi gradbenega dovoljenja.  Do takrat so na voljo splošne informacije in okvirne cene. Na voljo smo vam za vsa pojasnila. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, ob nakupu plača kupec del skupne provizije v višini 2% prodajne cene in pripadajoči DDV.

Okvirna cena investicije za enoto dvojčka v navedenem gradbenem stanju in pripadajoče zemljišče z dvema parkirnima prostoroma je 600.000,00 eur. Investitor bo pridobil vsa potrebna soglasja in uredil priključke ter v grobem uredil okolico. Pogoje nakupa bosta prodajalec in kupec sporazumno določila v prodajni pogodbi.

Za dodatne informacije pokličite 040 692 660 ali pošljite mail: janez.coinhab.com

Referenčna št. oglasa: 6551935

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Coinhab, d.o.o.

040/692-660

Prodajalec
Coinhab, d.o.o.

Naslov
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor

Spletna stran
http://www.coinhab.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter