Prodaja, Hiša, 299,00 m2, LAHOMNO
LAHOMNO
Prodaja | Hiša | 299,00 m2 | 230.000,00 EUR
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o. 041/741-602, Aljaž Nerad

LAHOMNO

Prodaja, Hiša - 299,00 m2 Samostojna, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 299,00 m2

parcela: 400,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2023

občina: Laško

EI: Izračun ni mogoč

cena 230.000,00 EUR

LAHOMNO,

299 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2023, 400 m2 zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 230.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 299,00 m2
  • Nadstropje: K+P+M
  • Ločen WC
  • Zemljišče: 400,00 m2
  • Balkon
  • Parkirno mesto
  •  EI: Izračun ni mogoč

Dodaten opis

V Lahomnem pri Laškem na mirni sončni lokaciji v objemu narave z razgledom po dolini in okoliškem hribovju, vas poleg lepe narave in prijaznih vaščanov, čaka hiša (novogradnja) v tretji gradbeni fazi z vgrajenimi okni in vrati (zunanje stavbno pohištvo).

Lahomno je cca. 4km oddaljeno od centra Laškega, kjer imate vse potrebne javne ustanove (šola, vrtec, zdravstveni dom, občina), trgovine, banke, , ter cca. 16 km od Celja.

Parcela bo po parcelaciji, ki se bo izvedla v kratkem, obsegala cca. 400 m2, kar vam zagotavlja dovolj prostora poleg hiše za izgradnjo otroškega igrišča, piknik prostora, vrta,... Hiša K+P+M (novogradnja) v tretji gradbeni fazi (z vključenimi okni in vrati) velikosti cca. 300m2 je klasične gradnje. Značilnosti konstrukcije hiše so naslednji:

· Temeljenje objekta je na armiranobetonskih pasovnih temeljih.

· Nosilne stene kleti so pozidane z betonskimi bloki, zaledna stena je armiranobetonska.

· Nosilne stene pritličja in mansarde so pozidane z opečnatimi bloki.

· Medetažno konstrukcijo nad kletjo, pritličjem in mansardo predstavlja masivna armiranobetonska plošča, armirana z mrežno armaturo.

· Preklade, nosilci in protipotresne vezi so armiranobetonske ter armirane z rebrasto armaturo.

Hiša ima opečnato kritino (klasična lesena dvokapnica, preko frčade je izvedena ravna streha), Troslojna PVC okna Termoglas z zunanjimi krpankami (delno električen, delno ročen pogon krpank). Hišo bo možno priklopiti na elektriko (3 fazni tok) in javni vodovod. Hiša že ima vgrajeno čistilno napravo. Ogrevanje je predvideno z toplotno črpalko.

Hiša obsega K+P+M. Klet velikosti cca. 90m2 obsega vhod, stopnišče (betonske notranje stopnice, ki vodijo v pritličje), garažo, kmečko sobo, sobo za orodje, wc in kurilnico. Pritličje (v pritličje se dostopa po notranjih stopnicah iz kleti ali pa po zunanjih stopnicah) velikosti cca.112m2 obsega predprostor s stopniščem, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kabinet, spalnico, kopalnico in balkon (iz pritličja je možen izhod na teraso na zadnji strani hiše). Mansarda velikosti cca. 97 m2 (uporabna površina s poševninami) v katero se pride po stopnicah (betonske notranje stopnice) iz pritličja in obsega: predprostor s stopniščem, spalnico, tri otroške sobe, kabinet, kopalnico in balkon.

Do hiše se pripeljete po asfaltirani cesti. V bližini je nekaj sosedov, vendar so dovolj oddaljeni, tako da je zasebnost zagotovljena.

Skratka za vse, ki bi radi pobegnili od vsakodnevnega vrveža in uživali v neokrnjeni naravi z razgledom je hiša vredna ogleda.

V primeru vprašanj ali ogleda nas pokličite na telefonsko številko 041/ 741- 602 in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, nudili pomoč pri prodaji vaše nepremičnine, svetovali pri postopku financiranja nakupa….

Referenčna št. oglasa: 6537101

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

041/741-602, Aljaž Nerad

Prodajalec
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

Naslov
Podvrh 106 g, 3314 Braslovče; Pisarna Celje: Mariborska cesta 88, 3000 Celje

Spletna stran
http://www.agenti-nep.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter