Prodaja, Hiša, 189,00 m2, ŠENČUR
ŠENČUR
Prodaja | Hiša | 189,00 m2 | 490.000,00 EUR
Nepremičninsko posredništvo, Anže... 031 821 819

ŠENČUR

Prodaja, Hiša - 189,00 m2 Vrstna, novogradnja

šifra: šenčur 4

posredovanje: Prodaja

velikost: 189,00 m2

parcela: 210,00 m2

tip: Vrstna, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2023

občina: Šenčur

EI: Izračun ni mogoč

cena 490.000,00 EUR

ŠENČUR,

189 m2, vrstna, novogradnja - zgr. l. 2023, 210 m2 zemljišča, P+1, 189 m2, vrstna, novogradnja - zgr. l. 2023,210 m2 zemljišča, P+1, Sodobna lesena novogradnja petih vrstnih hiš na lepi lokaciji v Šenčurju nudi visoko kvaliteto bivanja in funkcionalno zasnovo. Izbor kvalitetne masivne lesene gradnje omogoča, da se narava približa vse do bivalnih prostorov. Alfa Natura je uveljavljen proizvajalec sodobnih lesenih objektov, katerih gradnja temelji na križno lepljenih lesenih ploščah, prevzeto iz angleške kratice CLT (cross laminated timber), pr, prodamo. Cena: 490.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 3
  • Shramba
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka

Dodaten opis

Moderna soseska v Šenčurju je sodobna lesena novogradnja, ki nudi vrhunsko bivanje in jo odlikujeta kvalitetna izvedba, moderna arhitektura in gradnja po najnovejših nizko energetskih standardih.

Hiša se prodaja v 5.gradbeni fazi, torej t.i. "na ključ", z vgrajenimi kvalitetnimi notranjimi tlaki (parket, keramika) in skrbno urejeno okolico.

Sodobna lesena novogradnja petih vrstnih hiš na lepi lokaciji v Šenčurju nudi visoko kvaliteto bivanja in funkcionalno zasnovo. Izbor kvalitetne masivne lesene gradnje omogoča, da se narava približa vse do bivalnih prostorov. Alfa Natura je uveljavljen proizvajalec sodobnih lesenih objektov, katerih gradnja temelji na križno lepljenih lesenih ploščah, prevzeto iz angleške kratice CLT (cross laminated timber).

Šenčur je prijetna vas, ki je skoraj malo mesto in je ena bolj zaželenih lokacij zaradi urejenosti občine, ki nudi vrhunsko infrastrukturo, lepo navezavo z zeleno okolico, dobro šolo in odlično gospodarsko cono ob avtocestnem priključku. Lokacija je razpeta med lepimi okoliškimi rekreacijskimi površinami, ki nudijo oddih za vse generacije, ter hkrati omogočajo dobro povezavo z Ljubljano, Kranjem in širšo Gorenjsko.

Hiša ima lep tloris in na 140,58 m² nudi sledeč razpored prostorov:

Pritlična etaža obsega lep in svetel dnevno bivalni del z izhodom na pokrito teraso in vrt, večnamenski prostor s servisnim delom, ter dnevno toaleto.

V nadstropju so tri lepe spalnice in kopalnica.

Hiša ima na dvoriščnem delu lepo urejeno shrambo in nadstrešek za dva avtomobila.

Nosilna konstrukcija hiš bo izvedena v montažni leseni gradnji z uporabo prefabriciranih lesenih masivnih križno lepljenih panelov. Posamezni segmenti hiš bodo izvedeni v leseni skeletni gradnji. Pripadajoči nadstreški bodo grajeni kot prefabricirane jeklene konstrukcije.

Vsi objekti bodo nadkriti z ravno, sodobno oblikovano streho z minimalnim naklonom, ki omogoča nemoteno odvodnjavanje meteornih voda. Kot strešna kritina bo uporabljena vrhunska tehnologija, torej najboljše kar ponuja trg: polno lepljena EPDM guma, na primer proizvajalca Firestone. Deli streh objektov Hiša 1, 3 in 5 bodo izvedeni kot pohodne terase, preostale strehe bodo pohodne le za namen vzdrževanja.

Fasada objektov bo izvedena v tankoslojnem fasadnem ometu bele oziroma svetlo-sive barve. Posamezni segmenti fasad ob vhodu v objekt ter na podobno izpostavljenih mestih bodo obdani v leseno oblogo. Jeklena konstrukcija nadstreškov bo vidna, posamezni zaprti segmenti nadstreškov pa bodo zaključeni s perforirano pločevino.

Predvidena je vgradnja lesenih visokokvalitetnih oken s troslojno zasteklitvijo ustrezne toplotne prevodnosti. Okenski okvirji bodo naravne barve. Zasteklitve bodo opremljene z zunanjimi žaluzijami, ki bodo v poletnem času preprečevale prekomerno segrevanje bivalnih prostorov.

Notranji prostori in stopnice bodo tlakovani z masivnim parketom v naravnem barvnem tonu. Tla mokrih prostorov bodo izvedena s keramično oblogo.

CLT je kratica za gradbeni material oz. leseni polizdelek – križno lepljeno ploščo.

Izvedba objektov v CLT tehnologiji predstavlja trenutno najvišji standard lesene montažne gradnje. Vsi nosilni konstrukcijski elementi so izrisani v 3D tehniki in vnaprej izdelani v tovarni. Potresna in požarna varnost sta bistveno večji kot pri klasičnih skeletnih ali okvirnih sistemih lesene montažne gradnje.

Poleg tega CLT tehnologija omogoča bistveno višje objekte, kar je tudi glavni razlog za porast uporabe CLT tehnologije po svetu. Več informacij o leseni gradnji najdete na spletni www.alfanatura.si.

Sodobna novogradnja bo prepričala vse, ki cenite bivanje v mirnem zelenem okolju, lepe razglede in urejeno sosesko z bližino vse infrastrukture. Naselje je obkroženo s čudovito in razgibano pokrajino ter neokrnjeno naravo, v kateri bodo svoje zatočišče in izzive našli ljubitelji športa, od teka, cestnega in gorskega kolesarjenja, do smučanja, jadralnega padalstva ali zgolj ljubitelji dolgih sprehodov po gozdnih poteh in makadamskih cestah med prostranimi polji.

Vljudno vabljeni na ogled!

Prostori: Soba - spalnica, Soba - spalnica, Soba - spalnica, Shramba

Referenčna št. oglasa: 6766873

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Nepremičninsko posredništvo,...

031 821 819

Prodajalec
Nepremičninsko posredništvo, Anže Lenče s.p.

Naslov
Podmolniška cesta 45A, 1261 Ljubljana - Dobrunje

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter