Prodaja, Hiša, 70,70 m2, VIDEM
VIDEM
Prodaja | Hiša | 70,70 m2 | 175.000,00 EUR

VIDEM

Prodaja, Hiša - 70,70 m2 Dvojček, novogradnja

šifra: H5

posredovanje: Prodaja

velikost: 70,70 m2

parcela: 276,14 m2

tip: Dvojček, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2023

občina: Dobrepolje

cena 175.000,00 EUR

VIDEM,

70,7 m2, dvojček, novogradnja - zgr. l. 2023, 276,14 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 175.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 3
  • Št. kopalnic: 2
  • Balkon
  • Atrij
  • Parkirno mesto

Dodaten opis

Vrhunsko oblikovan in funkcionalno optimalen dvojček na izjemni lokaciji v Vidmu: Odlična priložnost za investicijo v vrhunsko bivanje!

Opis:

Posredujemo pri prodaji izjemnega enote v dvojčku, ki združuje estetsko dovršeno notranjo zasnovo z visoko funkcionalnostjo ter se nahaja v prestižnem naselju Videm, v občini Dobrepolje. Njegova lokacija se odlikuje z optimalnim razmerjem med bližino vitalne infrastrukture in zagotovljenim zasebnim okoljem za kakovostno vsakodnevno življenje.

 

Nepremičnina je načrtovana in izdelana v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi gradnje, kjer so posebna pozornost namenjena energetski rabi, udobju bivanja, funkcionalnosti prostorov, tehnološkim inženirskim rešitvam trajnostnih domov ter zagotavljanju varnosti pred potresnimi in požarnimi tveganji. Gre za leseno montažno hišo, ki v sebi združuje prednosti naravnega okolja s sodobnimi arhitekturnimi rešitvami.

 

Arhitekturna zasnova hiše odraža izredno funkcionalnost prostorov. V pritličju se nahajajo vhod, kopalnica, stopnišče in obsežno dnevno-bivalno območje s kuhinjo ter izhodom na zunanjo teraso, ki omogoča stik z naravo. Posebno pozornost velja nameniti tudi shrambnemu prostoru, ki je diskretno umeščen pod stopnice. V nadstropju se razprostira prostorna spalnica in dve otroški sobi, ter kopalnica, in pralnica kar poudarja premišljeno razporeditev prostorov za optimalno udobje in intimnost prebivalcev.

 

Trenutno se nepremičnina nahaja v tretji podaljšani gradbeni fazi, kar zagotavlja bodočim lastnikom možnost prilagoditve interierja po individualnih željah in potrebah. Poudariti velja, da je pravno stanje nepremičnine urejeno, vpisano v Zemljiško knjigo in brez bremen. Trenutno je vseh šest objektov v izgradnji. Zadnji sloj fasade se bo izdelal ko bodo temu primerni vremenski pogoji.

 

STANOVANJSKA ENOTA H5

Vhod: 5,20m2

Kopalnica 1: 4,70m2

Dnevna soba + kuhinja + jedilnica: 23,70m2

Stopnišče: 4,30m2 

Hodnik: 6,40m2

Kopalnica 2: 3,40m2

Soba 1: 7,50m2

Soba 2: 7,60m2

Spalnica: 7,90m2

Zemljišče (kvadratura zemljišča, se lahko minimalno spremeni z dokončno parcelacijo posameznega dvojčka): 276,14 m2

 

Lokacija nepremičnine ponuja idealno kombinacijo mirnega okolja ter izjemne dostopnosti do osnovne infrastrukture. V neposredni bližini se nahajajo ključne ustanove, kot so vrtec, osnovna šola, trgovine, zdravstveni dom in avtobusna postaja. Mobilnost je optimalno zagotovljena preko dobre cestne povezave ter javnega prevoza (medkrajevni avtobus ter vlak). Videm je slikovito naselje, ki se nahaja v občini Dobrepolje, območju osrednje Slovenije. S svojo idilično lego v osrčju narave privablja prebivalce, ki cenijo umirjen način življenja in stik z naravo. Območje je dostopno in dobro povezano z drugimi deli Slovenije, kar omogoča mobilnost ter lažje izkoristite prednosti bližnjih urbanih središč. Videm se nahaja v okolju, ki je obogateno z zelenimi polji, gozdovi in slikovitimi hribi. To ustvarja očarljivo podeželsko kuliso, ki ponuja priložnosti za različne aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo, kolesarjenje, tek ter uživanje v miru narave. Sprehod po ozkih ulicah naselja omogoča spoznavanje lokalne arhitekture in kulturne dediščine. Naselje. Videm v občini Dobrepolje ponuja umirjen življenjski slog z odlično kombinacijo podeželskega okolja in dostopnosti osnovnih storitev. Prebivalci imajo možnost uživati v naravi, obenem pa imajo blizu vse potrebno za kakovostno vsakodnevno življenje. To naselje predstavlja privlačno destinacijo za tiste, ki iščejo uravnoteženo življenje med naravo in urbano dinamiko.

 

Nakup te nepremičnine je smiseln in atraktiven za resne kupce, ki si želijo investirati v vrhunsko kakovostno bivanje. Priporočamo, da nas čim prej kontaktirate za podrobne informacije in organizacijo ogleda nepremičnine. Izkoristite izjemno priložnost za kakovosten nakup nepremičnine. 

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec krije polovico stroškov za posredovanje.

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293. Ponudbo ostalih nepremičnin si lahko ogledate na naši uradni spletni strani: www.renex.si.

Objavljeni podatki so informativni. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za napake v oglasu ne odgovarjamo.

Referenčna št. oglasa: 6777030

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Renex d.o.o.

031 000 293, Ksenija Mihajlović

Prodajalec
Renex d.o.o.

Naslov
Brilejeva ulica 6, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.renex.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter