Prodaja, Hiša, 175,00 m2, ŠMARJE - SAP, NA KLJUČ, ŠE ZADNJA ENOTA
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Hiša Okolica Ljubljane ŠMARJE - SAP, NA KLJUČ, ŠE ZADNJA ENOTA
ŠMARJE - SAP, NA KLJUČ, ŠE ZADNJA ENOTA
Prodaja | Hiša | 175,00 m2 | 420.000,00 EUR
MP real d.o.o. 051 624 753, Polona

ŠMARJE - SAP, NA KLJUČ, ŠE ZADNJA ENOTA

Prodaja, Hiša - 175,00 m2 Dvojček, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 175,00 m2

parcela: 285,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

zgrajeno leta: 2024

občina: Grosuplje

EI: Izračun ni mogoč

cena 420.000,00 EUR

ŠMARJE - SAP, NA KLJUČ, ŠE ZADNJA ENOTA,

175 m2, dvojček, zgrajen l. 2024, 285 m2 zemljišča, K+P+M, Samo še ena enota - dvojček - na voljo, zgrajeno na ključ in z že vgrajenimi mizarsko izdelanimi omaricami v kopalnici in vgrajenima dvema kvalitetnima klimatskima napravama, l. 2024,285 m2 zemljišča, K+P+M, 175 m2, kvaliteten nizko energijski dvojček v neposredni bližini Škofljice in Šmarje Sap, tlorisi v pdf prilogi, prodamo, prodamo. Cena: cca 420.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 175,00 m2
  • Nadstropje: K+P+M
  • Št. spalnic: 3
  • Št. kopalnic: 2
  • Shramba
  • Ločen WC
  • Zemljišče: 285,00 m2
  • Terasa
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka
  • Klimatska naprava
  •  EI: Izračun ni mogoč
  • Možnost polnilne postaje
  • Optični internet

Dodaten opis

Dodaten opis

V novem "mini naselju" dveh dvojčkov in ene večstanovanjske hiše prodamo še zadnjo enoto dvojčka, na dostopni lokaciji in v bližini Ljubljane, v Tlakah, manj kot 1 km do AC priključka (Med Šmarje Sap in Škofljico). Hiše bodo dokončane na ključ - hiša je skoraj dokončana, dokončujejo se samo še zadnje malenkosti.

Gradnja: armiranobetonski skelet, stene so opečnate, debeline 30cm. Okna in vrata so PVC priznanega slovenskega proizvajalca stavbnega pohištva, zasteklitev je 3 slojna. Fasada ima 20 cm toplotne izolacije, kritina je Bramac. Na strehi je 30 cm izolacije. Notranja stena med dvojčkoma je dvojna (vsaka enota ima svojo steno), med stenama je dodatno še izolacija. Nadstandardna višina stropov v pritličju - 3 metre.

Stavbno pohištvo: vse zunanje steklene površine imajo električno krmiljene zunanje žaluzije, protivlomna vhodna vrata, talno ogrevanje po celotni hiši s toplotno črpalko, vgrajeni dve klimatski napravi (hlajenje in gretje).

Hiše so narejene na ključ, z vgrajeno toplotno črpalko, v vsakem nadstropju je vgrajena kvalitetna klimatska naprava (hlajenje in ogrevanje), v pritličju je po tleh keramika višjega cenovnega razreda, v nadstropju je po tleh kvaliteten oljen hkrastov parket. V obeh kopalnicah so vgrajene omarice, narejene po meri. Za hišo in pred hišo je pripeljana voda in elektrika (umivanje avta, zalivanje trave...), možno je polnjenje električnega avtomobila. Okolica hiše bo dokončana in zasajena bo trava. Kupec bo moral poskrbeti samo za pohištvo.V hiši sta dve kopalnici z wc, tretji wc je v pritlični etaži.

V pdf prilogi si oglejte tlorise za vsa tri nadstropja (večji tloris z izmerami in manjši tloris z vrisanim pohištvom - manjši tloris se vam bo morda skril na dno strani, tako da se morate pomakniti po strani navzdol)

Priključki so vsi - vodovod in kanalizacija, optika.

Investitor bo v kratkem pridobil uporabno dovoljenje.

Opis po etažah:

V kletni etaži je garaža z dvižnimi vrati za dva avtomobila in prostorna shramba.

V pritličju je velik osrednji, del kjer je kuhinja  z jedilnico in dnevni prostor, garderobni prostor, wc in prostor s toplotno črpalko in pralnica/utility, izhod na veliko teraso in na vrt/zelenico ob hiši in za hišo.

V nadstropju sta dve kopalnici z wc, spalnica z lastno garderobo in dve otroški sobi.

V Tlakah vozi LPP mestni avtobus, postaja mestnega prometa je oddaljena 300m, za otroke je organiziran avtobusni prevoz  do osnovne šole, ki vozi po ulici mimo hiše, kar staršem olajša skrb za otroke.

Kupec nima stroškov s posredovanjem agencije.

Referenčna št. oglasa: 6756745

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

MP real d.o.o.

051 624 753, Polona

Prodajalec
MP real d.o.o.

Naslov
Ptujska ulica 19, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://mpreal.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter