Prodaja, Hiša, 233,17 m2, APAČE
APAČE
Prodaja | Hiša | 233,17 m2 | 285.126,00 EUR
Market center Omnis d.o.o. 041 429 400, Marina Škerget

APAČE

Prodaja, Hiša - 233,17 m2 Dvojček, novogradnja

šifra: PH425MŠ

posredovanje: Prodaja

velikost: 233,17 m2

parcela: 80,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2024

občina: Apače

cena 285.126,00 EUR

APAČE,

233,17 m2, dvojček, novogradnja - zgr. l. 2024, 80 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 285.126,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 4
  • Št. kopalnic: 2
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Talno gretje
  • Toplotna črpalka

Dodaten opis

Pozdravljeni, nudimo vam popolnoma energijski dvojček oziroma, hišo          Vas morda, zanima?

Vsaka enota bo imela svojo parcelo. Vsaki enoti bo pripadalo tudi cca 80m2 zelenice      

KJE: hiša dvojček bo locirana v centru Apač v stanovanjski soseski Apače, v neposredni bližini parka, športnih površin, v bližini vrtca, trgovine, lekarne, šole, pošte,  ..... Območje na katerem je predvidena gradnja je v celoti  komunalno opremljeno in   urejeno

Dvojček bo pravokotne oblike, s streho dvokapnico, klasična gradnja z opeko Porot herm             

OBJEKTIVNI PODATKI:

Pritličje zajema: vhod v garderobo 8,92m2, tehnična soba 9,64m2, kopalnica 6,68m2, dnevni prostor 38,65m2, shramba 2,90m2

Nadstropje zajema: stopnišče 6,23m2, hodnik 5,34m2, kopalnica 7,90m2, spalnica 13,99m2, garderoba 7,13m2, utility 5,17m2, otroška soba ena 15,23m2, otroška soba dva 15,31m2 terasa v velikosti 10,08m2, SKUPAJ POVRŠINE: 153,17m2. TRATE OZIROMA ZELENICE JE V VELIKOSTI 80m2.

Nosilna konstrukcija: nosilni elementi objekta bodo delno iz opečnih in delno betonskih elementov, ostrešje leseno z opečno kritino.

Fasada: bo izvedena kot kontaktna fasada s predpisano toplotno izolacija 20cm, za doseganje skoraj nič energijske  gradnje.

Streha: Streha bo dvokapnica z opečno kritino  

Parkirno mesta: hiša dvojček 1 in 4 sta predvideni 2 pokriti  parkirni mesti in tlakovano dvorišče  pred nadstrešnicami. Za hišo dvojček 2 in 4 je predvideno po 1 pokrito parkirno mesto in pred pokritim parkiriščem tlakovano dvorišče.

V zunanjem delu ob parkirnim mestih bo priključek za vodo in elektriko, enako na terasah.         

Tlaki: Tlaki v dnevnih sobah, spalnicah, kuhinjah in kabinetih (odvisno od vrste stanovanja) bodo izvedeni v gotovem hrastovem tros lojnem  parketu z Zaključnimi letvicami. Na tleh v kopalnicah, WC-jih  in predprostorih bo položena keramika.       

Notranje stene: Predelne stene hiše bodo izvedeno delo iz opeke in delno iz mavčno kartonskih plošč  na  kovinski  pod konstrukciji. Med profili bo nameščena izolacija. Stene bodo glajene in finalno barvane. Stene kopalnicah bodo obložene s keramiko (na željo kupca se lahko položi samo delno keramika in delno barvano). Vogalni stiki keramičnih ploščic bodo izvedeni z zaključnimi ALU profili.  

Sanitarna oprema: V kopalnicah bodo vgrajeni: umivalnik, sanitarna školjka brez roba s pokrovom (kot  npr.  Valery  Bosch), tuš steklena stena ali tuš kabina in armatura pri umivalniku ter tušu. Pršna kad se izvede iz talne keramike ali korita s povečanim nagibom proti talnemu odtoku v ravnini tlaka.            

Okna:  Vsa zunanja okna hiše dvojčka in balkonska vrata bodo tros lojna (Uw-0,9) senčenje steklenih površin bo omogočeno z ALU žaluzijami, na električni pogon.           

Notranja vrata: Notranja vrata hiše bodo lesena furnirana. Vsa vrata bodo opremljena s kljuko in ključavnico.

Vhodna vrata v dvojček: Vhodna vrata bodo varnostna in protivlomna z ustrezno toplotno in zvočno izolacijo. Opremljena bodo z varnostno cilindrično ključavnico in vratnim kukalom."          

 Terase:  Tlaki balkonov in teras bodo obloženi z gres ploščico odporno proti ZfTtE  Oli  Oli  leseno oblogo na ustrezni pod konstrukcij, ograje lož in balkonov bodo kovinske konstrukcije s kovinskim polnilom in ustrezni protikorozijsko zaščitene.           

ELEKTROINSTALACIJA: Napajane objekta z električno energijo je predvideno iz transformatorske postaje v bližini objekta.

Za preskrbo hiše dvojčka z električno energijo je v vsakem dvojčku je predviden stanovanjski razdelilnik z ločenim  stikalom, svetilko za indikacijo nižje tarife in instalacijskimi odklopniki za varovanje posameznih tokokrogov."     

Za razsvetljavo je predviden po en ali dva stropna izpusta v vsakem prostoru (odvisno od velikosti prostora).

V vsakem dvojčka je za tele informacijsko omrežje predvidena ena vtičnica v predsobi. Za TV je predvidena po ena antenska vtičnica za sprejem radijskih in TV programov v dnevnem prostoru.

Sistem bo zraven običajnih radijskih in TV programov omogočal tudi dostop na INTERNET, IP telefonijo in ostale  storitve,  ki jih bo nudil operater. V predsobi vsakega dvojčka je predvidena govorna naprava za komunikacijo z  obiskovalci (domofon) pri vhodnih vratih. Pred vhodom v posamezno enoto dvojčka je predvidena tipka za zvonec.  Naprava bo kombinirana z električno ključavnico za odpiranje vhodnih vrat.        

STROJNE INSTALACIJE: Ogrevanje in hlajenje

Vsaka hiša dvojček bo imela ločen sistem za ogrevanje in hlajenje prostorov in sanitarne vode s toplotno črpalko in vgrajenim stenskim konvertorjem. Ogrevanje hiša dvojček bo urejeno s talnim ogrevanjem.

Prezračevanje: V vseh hišah bodo vgrajene cenzurne prezročetzo/ne noproxe , ki jih odlikujejo odlične tehnične  lastnosti:  visoka učinkovitost vračanja toplote, najtišje delovanje, mala poraba energije. Inovativna, moderna oblika   in individualne nastavitve zadovoljijo še tako zahtevno stranko. Prezračevanje v hiši dvojček in vseh zunanje ležečih  prostorov bo Lahko tudi naravno, z odpiranjem oken.

Vodovodna instalacija: Vertikale bodo vodene v instalacijskih jaških do nadstropij, kjer se bodo na njih priključili posamezni sklopi porabnikov. Vodomeri bodo nameščeni pred vsakim dvojčkom. Priprava tople sanitarne vode bo s toplotno črpalko.

Kanalizacija: Odtoki iz kuhinj in kopalnic se bodo izvedli s PP (polipropilenskimi)  kanaIizacijskimi cevmi  in

Pomagamo vam urediti financiranje ali vam nudimo pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Lep pozdrav Marina.

Referenčna št. oglasa: 6770683

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Market center Omnis d.o.o.

041 429 400, Marina Škerget

Prodajalec
Market center Omnis d.o.o.

Naslov
Partizanska cesta 26, 2000 Maribor

Spletna stran
https://www.kwslovenia.com

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter