Prodaja, Hiša, 144,00 m2, KONJSKO, PANORAMSKI POGLED
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Hiša Savinjska KONJSKO, PANORAMSKI POGLED
KONJSKO, PANORAMSKI POGLED
Prodaja | Hiša | 144,00 m2 | 399.000,00 EUR
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o. 041/538-419, Milan Nerad

KONJSKO, PANORAMSKI POGLED

Prodaja, Hiša - 144,00 m2 Samostojna, novogradnja

šifra: 2

posredovanje: Prodaja

velikost: 144,00 m2

parcela: 950,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2024

občina: Vojnik

energetski razred: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
(od 0 do 0)

cena 399.000,00 EUR

KONJSKO, PANORAMSKI POGLED,

144 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2024, 950 m2 zemljišča, P+M, Samostojna stanovanjska hiša - novogradnja na sončni in razgledni lokaciji naprodaj, prodamo. Cena: 399.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Toplotna črpalka

Dodaten opis

Ponosno predstavljamo edinstveno priložnost za nakup nove, samostojne stanovanjske hiše v slikoviti vasici Kojsko pri Vojniku. Ta moderna gradnja združuje udobje sodobnega bivanja s čarom podeželskega okolja, ustvarjajoč popoln prostor za družine in tiste, ki cenijo kakovost življenja. Hiša je že zgrajena do »strehe« in bo izvedena do IV gradbene faze z opcijo na ključ (možna vselitev do konca l.2024) z urejeno okolico(nadstrešek, ki je na renderjih ni predmet prodaje in se tudi v osnovni gradnji ne bo izvedel, je pa nekakšen predlog, kako si ga lahko naredite). Iz prilog k oglasu je razviden tloris hiše v velikosti 11x7 m oz je tlorisna površina 144 m2 in uporabna 121,9 m2. Pred hišo je predvideno parkirišče, za hišo pa terasa, kjer boste uživali v prostih trenutkih. Parcela je velikosti 950 m2, tako da boste poleg hiše imeli še dovolj prostora za zelenico, zelenjavni vrt, otroško igrišče, piknik prostor, ali........ Sama lokacija pa je tekom celega dneva obsijana s soncem in zaradi nekoliko »dvignjene lokacije« vam nudi izjemen pogled proti Vojniku.

Ključne Lastnosti:

  • Samostojna Stanovanjska Hiša: Vaša lastna zasebnost in prostor za uživanje v miru.

  • Novogradnja: Hiša je zasnovana z najnovejšimi arhitekturnimi standardi in visokokakovostnimi materiali. Hiša je kvalitetno grajena (temeljna plošča debeline 25 cm, zgornja plošča bo tudi betonska, urejena hidroizolacija, klasična gradnja - zidano z modularno opeko debeline 25 cm, izolativna fasada debeline 20 cm….),zunanje stavbno pohištvo bo PVC v skladu z evropskimi normami (toplotna prehodnost 0,6W/m2, zahtevana tesnost in zvočna izolativnost.....), ogrevanje bo s toplotno črpalko in talno gretje, za prezračevanje so predvidene lokalne prezračevalne naprave z vračanjem toplote...... skratka plan je, da se izvede kot nizkoenergijska hiša. Pritlični del hiše nima nobene stopnice oz arhitektonske ovire, zato je spodnji del primeren za vse, ki jim stopnice predstavljajo oviro. Hiša bo zgrajena do IV gradbene faze (kpl elektro in strojne instalacije, estrihi, ometi in »knauf« sistem), kar pomeni da si boste »finalne« materiale – keramiko, parket, slikopleskarska dela izbrali po »vašem okusu«.... Iz samega tlorisa je razvidno, da imamo v pritličju bivalne prostore, zgornji del pa spalne prostore. Dostop do hiše je urejen iz ulice, ki je v lasti občine, hiša pa bo imela urejene vse priklope (na javni vodovod, elektriko, kanalizacijo in telefonijo).

  • Prostorna Parcela: Okoliško zemljišče vam omogoča, da ustvarite čudovit vrt ali prostor za družinske aktivnosti.

  • Sodobna Notranjost: Funkcionalno zasnovani prostori z velikimi okni za obilo naravne svetlobe.

  • Energetsko Učinkovita Gradnja: Zmanjšajte stroške in povečajte trajnost z energetsko učinkovitimi rešitvami.

Lokacija: Kojsko pri Vojniku Kojsko pri Vojniku je idilična vas, ki ponuja mirno življenje obkroženo z naravo, hkrati pa je dobro povezana z glavnimi prometnicami za enostaven dostop do Vojnika in drugih mestnih središč. Vaš dom bo tako predstavljal oazo miru, hkrati pa boste imeli vse potrebne storitve in ugodnosti na dosegu roke oz ste ste v vsega nekaj min v Celju oz. na AC Celje Center, v Vojniku pa imate vse kar potrebujete za normalno življenje (šola, vrtec, trgovine, zdr. dom, PTT, banka, cerkev....), okolica pa vam nudi aktivnosti v prostem času (sprehodi, pohodi, kolesarjenje, ribolov, .......).

Dodatne Informacije: Za več informacij o tej nepremičnini ali za ogled vas vabimo, da nas kontaktirate. Ta samostojna stanovanjska hiša v Kojskem pri Vojniku predstavlja odlično priložnost za tiste, ki si želijo kombinacijo kakovostnega bivanja v naravi in sodobnih udobjih. Ne zamudite priložnosti za lastništvo in začetek novega poglavja v čudovitem okolju. V račun lahko vzamemo vašo nepremičnino (npr stanovanje ali stavbno zemljišče), seveda po predhodnem ogledu in dogovoru. Za več informacij oz. informativni sestanek nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na [email protected].

 

 

Referenčna št. oglasa: 6758319

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

041/538-419, Milan Nerad

Prodajalec
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

Naslov
Podvrh 106 g, 3314 Braslovče; Pisarna Celje: Mariborska cesta 88, 3000 Celje

Spletna stran
http://www.agenti-nep.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter