Prodaja, Hiša, 117,00 m2, CELJE, LAHOVNA
CELJE, LAHOVNA
Prodaja | Hiša | 117,00 m2 | 148.000,00 EUR
Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal,... 01/620-87-00

CELJE, LAHOVNA

Prodaja, Hiša - 117,00 m2 Samostojna, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 117,00 m2

parcela: 440,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2018

občina: Celje

cena 148.000,00 EUR

CELJE, LAHOVNA,

117 m2, samostojna, zgrajena l. 2018, 440 m2 zemljišča, P+M, družinska hiša s pogledom na gozdove ter travnike, a hkrati nekaj minut oddaljena od Celja oz. vse potrebne infrastrukture, VREDNO OGLEDA, prodamo. Cena: 148.000,00 EUR

Dodaten opis

Lahovni, nekaj minut vožnje do Celja, Vam ponujamo novozgrajeno samostojno družinsko hišo, dokončano do III. podaljšane gradbene faze, katera se nahaja v nastajajočem naselju samostojnih družinskih hiš.

Hiša stoji na komunalno opremljenem zemljišču. Parcela obsega 440 m2 in ima neposreden dostop do javne ceste. 

Tloris objekta v skupni izmeri 117m2 obsega dve etaži (P+M), od katerih pritličje zavzema približno 62 m2, mansarda pa 55 m2.

Zasnova hiše je prilagojena sodobnim družinskim potrebam in v pritličju predvideva:

  • velik odprt dnevni prostor s kuhinjo v skupni izmeri 38 m2, usmerjen proti zahodu (s čimer je zagotovljena obilica svetlobe in popoldanskega sonca),
  • sobo, ki jo je mogoče urediti kot spalnico ali kabinet v izmeri 10 m2,
  • manjše sanitarije v izmeri 3,5 m2 in
  • tehnični prostor v izmeri 4,1 m2.

Ostale površine pritličja vključujejo vetrolov in povezovalni hodnik, kjer je preko stopnišča omogočen dostop v zgornjo, mansardno etažo objekta.

V zasnovi objekta se mansarda preko hodnika v velikosti cca 7,4 m2 odpira v tri večje prostore, v izmeri od 9 m2 do cca 16 m2. Te je mogoče funkcionalno urediti kot otroške sobe ali  glavno spalnico. vse od navedenih sob so orientirane proti zahodu, večja soba pa tudi proti jugu in omogoča še posebej prijetno bivanje. Poleg tega je v mansardi predvidena tudi kopalnica v velikosti cca 7,2 m2.

Med prednostmi navedenega objekta bi izpostavili:

  • Nekaj minut oddaljeno od Celja, in hkratimožnost sonaravnega bivanja zaradi bližine gozdov in polj, ter odličnega izhodišča za izlete in sprehode v naravi (bližina Šmartinskega jezera, golf igrišče itd.).
  • terasa s pogledom na drevesa in bližnje travnike
  • Objekt je zasnovan tako, da daje velik poudarek funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se skladajo s konceptom in modernim utripom sodobne družine. 
  • Lesena skeletna izvedba, zaradi svoje tehnologije gradnje v več pogledih bistveno prekaša kvaliteto klasičnih lesenih montažnih ali zidanih objektov. Sistem zagotavlja gradnjo objektov v zelo dobrem nizkoenergijskem standardu, ima odličen fazni zamik, je difuzijsko odprt, nosilna konstrukcija je iz kvalitetnega lepljenega lesa, v stenah pa je vgrajena izolacija iz pretežno naravnih materialov na osnovi lesnih vlaken in celuloze. Vse to pa bo pomenilo nižje stroške in hkrati boljšo kvaliteto bivanja v vaši novi hiši.

Hiša je zgrajena do III. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da bo za navedeno ceno zgrajena temeljna plošča z vsemi komunalnimi priključki pripeljanimi do objekta. Zunanje stene debeline 32cm vsebujejo kar 16cm celulozne izolacije, ki je na zunanji strani zaščitena z lesnovlaknenimi fasadnimi ploščami debeline 6cm obdelanimi s paropropustnim fasadnim slojem. Ta sistem gradnje dosega toplotno prevodnost 0,168 W/m2K, s faznim zamikom 17,9 ur, kar pomeni, da bodo nihanja temperature v notranjosti objekta skozi dan praktično izničena. Streha bo ravna, z izolacijo debeline 30 cm in dodatno zaščito izvedeno z xps-om debeline 5cm in prodcem. Vgrajeno je PVC/ALU stavbno pohištvo s trojno zasteklitvijo in faktorjem prevodnosti stekla 0,9W/m2K skladno z nizkoenergijskimi standardi proizvajalca INTERNORM in INOTHERM.

Dostop do objekta bo urejen na vzhodni strani objekta. Parkirne površine so predvidene na severni strani objekta, zahodno od predvidenega objekta pa se nahaja terasa s pogledom na gozdove in travnike. Soseska je v celoti komunalno opremljena, saj do nje vodi nova javna asfaltna cesta, do objekta pa bo pripeljan tudi vodovod, elektrika, telekomunikacijski priključek ter meteorna kanalizacija. Odvajanje fekalnih vod je predvideno preko MČN.

Naselje Lahovna se nahaja v oddaljenosti 2 km od naselij Hudinja in Nova vas, kjer se nahajajo osnovne šole, vrtci, trgovine... Center Celja je oddaljen 3,5 km, avtocestni priključek Celje-Center pa le 2,5 km.

Predvidena energetska bilanca objekta je razvidna iz projektne dokumentacije.

Stroške nepremičninske družbe krije prodajalec/investitor. V ceni je že vključen 9,5 % ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo

Referenčna št. oglasa: 6252754

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Salomon nepremičnine, Anže...

01/620-87-00 031/392-921, Anže

Prodajalec
Salomon nepremičnine, Anže Nahtigal, s.p.

Naslov
Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

Spletna stran
http://www.salomon-nepremicnine.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter