Prodaja, Hiša, 180,00 m2, AJDOVŠČINA
AJDOVŠČINA
Prodaja | Hiša | 180,00 m2 | 245.000,00 EUR
Ruj nepremičnine, Jernej Suša, s.p. 05/730-45-40

AJDOVŠČINA

Prodaja, Hiša - 180,00 m2 Samostojna, novogradnja

šifra: HP-817

posredovanje: Prodaja

velikost: 180,00 m2

parcela: 2.914,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2019

občina: Ajdovščina

EI v izdelavi

cena 245.000,00 EUR

AJDOVŠČINA,

180 m2, samostojna, zgrajena l. 2019, 2.914 m2 zemljišča, Nova, samostojna, enonadstropna z mansardo na prekrasni lokaciji na veliki parceli z odprtim razgledom, prodamo. Cena: 245.000,00 EUR

Dodaten opis

Sama stanovanjska stavba ima 3 etaže, spodnje pritličje, zgornje pritličje ter mansardo. Hiša je skoraj dokončana, na zunanjem delu manjka izolacijska fasada, v v določenih prostorih v notranjosti hiše pa manjkajo zaključne talne obloge, ki pa so že kupljene, manjka le montaža. Hiša je zidana klasično, z opeko, vmesne plošče so z betonskimi polnili, prav tako streha,  je zelo sončna, leži na veliki parceli v mirnem zaselku, kjer v bližini ni glavnih prometnic, tudi parcela s 2914 m2 omogoča bodoči družini veliko možnosti izrabe in občutek neutesnjenosti.  Vhod na parcelo je iz vaške asfaltirane ulice, parcela ima naravne meje jasno vidne saj je obdana z zidovjem okoliških parcel in teras. Neokrnjen razgled ima na S stran, na Vipavsko dolino ter na Z stran. Zunanje stavbno pohištvo je PVC v imitaciji lesa z že vgrajenimi granitnimi okenskimi policami, kupljena so tudi vsa notranja vrata in čakajo na montažo. 

V spodnjem pritličju se nahaja spodnji vhodni del iz katerega vodi stopnišče v zgornje pritličje. Pod hišo je prostor za parkiranje za najmanj 3 avtomobile, poleg je vhod tudi v kotlovnico, kjer je že montirana peč na ELKO ter TČ za sanitarno vodo 300l, ta prostor je dokončan, sosednja prostora, kot večnamenski prostor ter delavnica, pa nista dokončana, sta brez tlakov in ometov. Pod teraso je še en prostor za spravilo koles drv in ostalih hišnih pritlikin.

Zgornje pritličje obsega vhodni del, zunanja terasa na Z strani, velika kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na J teraso ter stopnicami v mansardo, wc, spalnica s prostorom pod stopnicami, stene so ometane, stropovi so izolirani, z mavčno kartonastimi oblogami in dekor lesenimi gredami, v vseh sobah manjkajo radiatorji, ki pa so že kupljeni in čakajo montažo, prav tako manjka položitev laminatov po spalnicah, ki pa se ravno tako nahajajo po prostorih.

Mansarda je sedaj en velik prostor, jo je pa mogoče razdeliti in pridobiti dva prostora-sobi, vse je ometano, brez končnih talnih oblog.

V sami hiši je kupljena tudi že določena oprema.

Prodajalec pogojuje prodajo s tem, da mu kupec povrne del stroškov, ki jih bo imel s prodajo te nepremičnine

Vabimo vas, da nas kontaktirate preko spletnega obrazca, da vam podamo še več informacij, vas seznanimo z vsemi pogoji nakupa in se dogovorimo za ogled nepremičnine.

Referenčna št. oglasa: 6274160

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Ruj nepremičnine, Jernej Suša, s.p.

05/730-45-40 041/648-066 031/648-066

Prodajalec
Ruj nepremičnine, Jernej Suša, s.p.

Naslov
Partizanska cesta 37A, 6210 Sežana

Spletna stran
http://www.ruj-sp.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter