Oddaja, Stanovanje, 255,00 m2, TRNOVO, MIVKA
TRNOVO, MIVKA
Oddaja | Stanovanje | 255,00 m2 | 4.500,00 EUR/mesec
Nepremičninsko posredništvo, Anže... 031 821 819

TRNOVO, MIVKA

Oddaja, Stanovanje - 255,00 m2 4,5-sobno, novogradnja

šifra: oddaja Mivka

posredovanje: Oddaja

velikost: 255,00 m2

tip: 4,5-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2023

občina: Ljubljana

energetski razred: B2
(od 25 do 35kWh/m2a)

cena 4.500,00 EUR/mesec

TRNOVO, MIVKA,

255 m2, 4,5-sobno, zgrajeno l. 2023, P/2 nad., V sodobni novogradnji na lepi mirni lokaciji na obronku Trnovega se nahaja čudovito 4.5-sobno dupleks stanovanje. Stanovanje z izjemnimi razgledi z velike terase je razpeto med mirom na Mivki in živahnim mestnim središčem Ljubljane. Nadstandardno stanovanje se nahaja v dvostanovanjskem objektu in se razprostira v pritličju in 1.nadstropju, oddamo. Cena: 4.500,00 EUR/mes

Lastnosti nepremičnine

  • Št. spalnic: 4
  • Št. kopalnic: 3
  • Shramba
  • Ločen WC
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Talno gretje
  • Ogrevanje na plin

Dodaten opis

REDKA PONUDBA:


DVOSTANOVANJSKI OBJEKT Z DVEMI NADSTANDARDNIMI DUPLEKS STANOVANJI 

Urejena novogradnja dveh dvostanovanjskih objektov (torej štirih dupleks stanovanj) se je postavila ob bok nekaj let pred tem zgrajenemu nizu tipsko podobni gradnji in zato skupaj tvorijo prav lepo mini sosesko.

V sodobni novogradnji na lepi mirni lokaciji na obronku Trnovega se nahaja čudovito 4.5-sobno dupleks stanovanje. Stanovanje z izjemnimi razgledi z velike terase je razpeto med mirom na Mivki in živahnim mestnim središčem Ljubljane. Nadstandardno stanovanje se nahaja v dvostanovanjskem objektu.

NA VOLJO JE TUDI DUPLEKS PENTHOUSE STANOVANJE

V sodobni novogradnji na lepi mirni lokaciji na obronku Trnovega se nahaja čudovito 4.5-sobno dupleks stanovanje. Stanovanje z izjemnimi razgledi z velike terase je razpeto med mirom na Mivki in živahnim  mestnim središčem Ljubljane. 

Dupleks ima lepih in realno v Ljubljani že težko najdenih 148 m² bivalnih prostorov stanovanja in resnično dober razpored za vse, ki potrebujejo več spalnic in cenijo vrhunsko teraso in vrt.

V veselje mi je ponovno predstaviti kvalitetno leseno gradnjo iz križno lepljenih plošč iz masivnega lesa. Tudi v Sloveniji dokazujemo, da sicer z nekaj zamika vendarle sledimo trendom in stremljenju k vrhunski leseni gradnji, ki nudi izjemno prijetno bivanje.

Novogradnja na Mivki sicer združuje sodobno estetiko z načeli trajnostnega oblikovanja. Zgrajena je z visoko stopnjo potresne in požarne varnosti. Uporaba vrhunskih materialov zagotavlja vzdržljivost in brezčasen stil. CLT je sicer  kratica za gradbeni material in sicer križno lepljeno ploščo. Izvedba objektov v tej tehnologiji predstavlja trenutno najvišji standard lesene montažne gradnje.

Energetsko učinkovita konstrukcija ne le zmanjša vpliv na okolje, ampak tudi obljublja prihranke pri mesecnih stroških. Novogradnja se ogreva na plin.

Stanovanju pripadata dve lastniški pokriti parkirni mesti pred objektom. Prav tako stanovanju pripada shramba v pritličju objekta.  V shrambi je tudi tehnični del, vključno s plinsko etažno pečjo.

Izjemna lokacija stanovanja združuje mir zaželjene soseske v bližini zelenih površin z živahnostjo mestnega utripa, ki je še dosegljiv peš, s kolesom pa v nekaj minutah.

Vljudno vabljeni na ogled!

Prostori: Soba - spalnica, Soba - spalnica, Soba - spalnica, Soba - spalnica, Kopalnica, Kopalnica, Kopalnica, Shramba, WC ločen

Referenčna št. oglasa: 6781696

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

Nepremičninsko posredništvo,...

031 821 819

Ponudnik
Nepremičninsko posredništvo, Anže Lenče s.p.

Naslov
Podmolniška cesta 45A, 1261 Ljubljana - Dobrunje

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter