Oddaja, Stanovanje, 40,50 m2, ZELENA JAMA, ŠMARTINSKA PLOŠČAD
Novogradnje Oglasi Slovenija Oddaja Stanovanje Ljubljana ZELENA JAMA, ŠMARTINSKA PLOŠČAD
ZELENA JAMA, ŠMARTINSKA PLOŠČAD
Oddaja | Stanovanje | 40,50 m2 | 750,00 EUR/mesec
Lares nepremičninska družba d.o.o. 041/361-314, Romana

ZELENA JAMA, ŠMARTINSKA PLOŠČAD

Oddaja, Stanovanje - 40,50 m2 Garsonjera, novogradnja

šifra: SO936

posredovanje: Oddaja

velikost: 40,50 m2

tip: Garsonjera, novogradnja

zgrajeno leta: 2024

občina: Ljubljana

energetski razred: A2
(od 10 do 15kWh/m2a)

cena 750,00 EUR/mesec

ZELENA JAMA, ŠMARTINSKA PLOŠČAD,

40,5 m2, garsonjera, zgrajena l. 2024, visoko pritličje, Novo - še nikoli vseljeno stanovanje se oddaja eni osebi ali paru. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima balkon, shrambo in eno parkirno mesto v garažni hiši pod objektom, oddamo. Cena: 750,00 EUR/mes

Dodaten opis

Novo - še nikoli vseljeno stanovanje se oddaja eni osebi ali paru. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima balkon, shrambo in eno parkirno mesto v garažni hiši pod objektom.

Garsonjera ima predsobo, kjer je vgrajena omara za garderobo, čevlje in druge dodatke. V veliki sobi se nahaja tako kuhinja, jedilna miza s 4 stoli, kavč ter dnevnosobni sestav. V omari je vgrajena postelja, ki se  z enim potegom izvleče in v trenutku namesti za spanje. Enako enostavno je zjutraj posteljo tudi pospraviti. V sobi se sicer nahaja še en trosed, ki ga je prav tako možno izvleči v posteljo. Kuhinja ima vgrajeno steklokeramično ploščo, pečico, hladilnik z zamrzovalnikom. Pod umivalnim koritom je tudi prostor za vgradnjo pomivalnega stroja širine 45 cm. Kopalnica je prostorna, s tušem in potrebnimi omaricami. Pralni stroj trenutno ni nameščen - po potrebi ga bo nabavil tudi lastnik. Iz dnevnega prostora je prehod na večji balkon, kjer je že nameščena miza s 3 stoli. Vsa oprema v stanovanju je pnova. V shrambi v kleti je tudi priključek za elektriko v primeru priključitve zamrzovalne skrinje.... Stanovanju pripada tudi lastniško parkirno mesto v garažni hiši pod objektom.

Stanovanje ima južno, sončno lego. Ima tudi vse priključke. Internet si zagotovi najemnik sam pri izbranem operaterju. Stanovanje je takoj vseljivo. Zaradi dobre izpolacije je pričakovati nizke stroške elektrike in ogrevanja. V stanovanju je talno gretje. Do poletja bo lastnik v stanovanju namestil tudi klima napravo.

Pogoji najema: najemnina je 750 eur mesečno. Stroški niso vključeni in jih najemnik plača dodatno. Najemnik plača tudi del stroškov za dodatne storitve pri najemu v višini 600 eur in ddv. V to je vključen strošek priprave pogodbe, izvedbo primopredaje, obveščanje upravnika, dokumentiranje stanja nepremičnine ob in po predaji in drugi dodatni stroški.  

Referenčna št. oglasa: 6781604

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

Lares nepremičninska družba d.o.o.

041/361-314, Romana 01/231-12-10

Ponudnik
Lares nepremičninska družba d.o.o.

Naslov
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.lares.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter