Oddaja, Poslovni prostor, 2.290,00 m2, JARŠE
JARŠE
Oddaja | Poslovni prostor | 2.290,00 m2 | 42.365,00 EUR/mesec
Stoja trade, d.o.o., Ljubljana 031/573-423, Nenad Dončič

JARŠE

Oddaja, Poslovni prostor - 2.290,00 m2 Pisarna, novogradnja

šifra: OP25883ND

posredovanje: Oddaja

velikost: 2.290,00 m2

tip: Pisarna, novogradnja

zgrajeno leta: 2024

občina: Ljubljana

cena 42.365,00 EUR/mesec

JARŠE,

2.290 m2, pisarna, zgrajena l. 2024, 3/4 nad., impresivna stavba, oddamo. Cena: 42.365,00 EUR/mes

Lastnosti nepremičnine

  • Dvigalo
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Klimatska naprava

Dodaten opis

Eksluzivna, sodobno zasnovana in kvalitetno grajena poslovna stavba DCB Montana se nahaja na odlični lokociji z enostavnim dostopom na obvoznico. Prav tako se nahaja v bližini največjega nakupovalnega središča, na stičišču Leskoškove in Letališke ceste, kjer imajo sedež velika mednarodna podjetja. Stavba zasleduje mednarodno priznani zlati certifikat DGNB, ki je iskaz kvalitetne in trajnostne gradnje. 

Pisarniški prostori ponujajo veduto na urbani del mesta ter Kamniško savinjske Alpe. Pisarne bodo na voljo predvidoma v drugi polovici leta 2024 gre pa za nadstandardno poslovno stavbo in gradnjo s kakovostnimi materiali in ciljem pridobiti zlati DGNB certifikat za trajnostno gradnjo. Pisarniški prostori s svetlo višino 3m, so razporejeni v 3 ter 4. nadstropju in zasedata celotni etaži.

Stavba bo imela v pritličju recepcijo, galerijo, restavracijo, kavarno, trgovino in sejne prostore, v kletnh etažah se bodo nahajale telovadnica, kolesarnica ter parkirišča s polnilnicami za električna vozila. Stavba ima 4 dvigala in enega pri požarnem izhodu. Pisarniške enote imajo možnost svoje kuhinje, sanitarije so skupne. V 2. in 6. nadstropju je večja pokrita zunanja terasa, ki je namenjena vsem zaposlenim v poslovni stavbi. Za varnost je poskrbljeno z videonadzorom, vstopom z vstopnimi karticami in detektorjem za vlome. Najemniki imajo vstop zagotovljen 24/7. Stavba je opremljena s požarnim škropilnikom in rezervnim generatorjem. Ogrevanje in hlajenje je urejeno s kombinacijo prezračevanja, konvektorja in talnega ogrevanja.

Vsaka pisarniška enota bo imela lasten vhod z recepcijo, vogalno pisarno, najemnikom prilagodljive prostore, sejno sobo in govorilnice, kuhinjsko nišo, LED razsvetljavo z nastavitvami, individualno regulacijo ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, nadzor porabe električne energije, toplote in hlajenja z individualnimi merilniki. Višina stropov v prostorih je 3m, steklene površine v njih so od tal do stropa, zato so prostori izjemno svetli in nudijo obilo naravne svetlobe. Finalizacija prostorov je možna glede na želje in potrebe najemnika.

Možen najem kompletne etaže oziroma več etaž skupaj.  Parkirni prostori so predvideni v kletni etaži same stavbe, v garaži bo možno najeti parkirni prostor po ceni 120€/parkirno mestno/mesec + obratovalni stroški + DDV.

Možnost najema različno velikih enot v velikosti od 190,00 m2 do 10.500,00 m2, ki se nahajajo v nadstropjih od 1. do 9. 

 Najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, tj. sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prenosu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in trajanju najema plača enkratni znesek za dodatne storitve 42.365 EUR plus 22 % DDV, skupaj 51.685,30 EUR

 

Prostori: Kuhinja - ločena, Garaža

Referenčna št. oglasa: 6725264

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

Stoja trade, d.o.o., Ljubljana

031/573-423, Nenad Dončič 01/280-08-64

Ponudnik
Stoja trade, d.o.o., Ljubljana

Naslov
Dolenjska cesta 242c, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter