Oddaja, Poslovni prostor, 275,00 m2, LJ. CENTER
LJ. CENTER
Oddaja | Poslovni prostor | 275,00 m2 | 28,00 EUR/mesec
S-Invest d.o.o. 0590/75-780

LJ. CENTER

Oddaja, Poslovni prostor - 275,00 m2 Prostor za storitve, novogradnja

posredovanje: Oddaja

velikost: 275,00 m2

tip: Prostor za storitve, novogradnja

zgrajeno leta: 2023

občina: Ljubljana

cena 28,00 EUR/mesec

LJ. CENTER,

275 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2023, pritličje, Schellenburg je popolnoma nov mešani razvoj stanovanj višjega cenovnega razreda, maloprodaje in pisarn, oddamo. Cena: 28,00 EUR/mes

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 275,00 m2
  • Nadstropje: P

Dodaten opis

SCHELLENBURG je popolnoma nov kompleks mešane rabe, ki vključuje stanovanja višjega cenovnega razreda, maloprodajo in pisarne. Pisarniški element obsega vzhodno krilo kompleksa v obliki črke H s 6.000 m2 pisarniških prostorov razreda A, ki izkoriščajo najsodobnejšo infrastrukturo za varčevanje z energijo, in vse, kar lahko pričakujemo od sodobnih pisarniških prostorov. Skoraj vsi so vnaprej oddani v najem prestižnim lastnikom, vključno z odvetniško pisarno Wolf Theiss in prostorom za skupno delo Regus. Ostalo je le drugo in tretje nadstropje.

Pritlične prodajne prostore smo v pretežni meri oddali DM-u (drogerija Drogerie Mart), ostal pa je le še en prostor v izmeri 363,5 m2, v kleti (povezano z dvigalom) še dodatnih 146,8 m2, vključno z enim parkirnim mestom.

Nepremičnina ima izjemno dobro vidljivost, saj se nahaja na Gosposvetski cesti, glavni cesti, ki vodi iz centra mesta na glavno vpadnico Celovško cesto. Prednost ima tudi dobro pročelje in globina.

Enako primeren je za vse vrste trgovcev na drobno, ki bi jim koristila bližina drogerije DM in z njo povezane pešpoti, ali ponudnike storitev, kot so frizerski saloni, kozmetični saloni, ponudniki mobilnih telefonov itd., ki bi jim koristila bližina prestižnih pisarn, in stanovalci v luksuznih stanovanjih.

V neposredni okolici so Hotel Lev, poslovna stavba Tivoli Center ter stanovanja in pisarne v številnih stilnih stavbah iz začetka 20. stoletja. Gosposvetska cesta je glavna pot od centra mesta do rekreacijskih objektov v parku Tivoli.

Najemi se bodo predvidoma začeli najkasneje 1. aprila 2024. Prostore, dokončane v osnovnem stanju, je mogoče predati prej. Najemodajalec bo zagotovil prispevek za opremljanje in lahko po potrebi uredi opremljanje.

Na voljo so parkirna mesta v podzemni garaži po ceni 200€/mesec. Cenovno ugodnejše parkirišče je na voljo v bližini parka Tivoli.

Najemnina je 28€/m2 za pritličje in 14€/m2 za klet. Storitve bodo znašale 3 €/m2, vključno z individualno porabo vode ter ogrevanja in električne energije.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije.

Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za ogled.

Referenčna št. oglasa: 6598713

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

S-Invest d.o.o.

0590/75-780

Ponudnik
S-Invest d.o.o.

Naslov
Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://s-invest.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter