Oddaja, Poslovni prostor, 1.500,00 m2, GROSUPLJE, CELOVITE LOGISTIČNE STORITVE
Novogradnje Oglasi Slovenija Oddaja Poslovni prostor Okolica Ljubljane GROSUPLJE, CELOVITE LOGISTIČNE STORITVE
GROSUPLJE, CELOVITE LOGISTIČNE STORITVE
Oddaja | Poslovni prostor | 1.500,00 m2 | 6,00 EUR/m2
RE/MAX Commercial Slovenija, RMC d.o.o. 041/360-670, mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

GROSUPLJE, CELOVITE LOGISTIČNE STORITVE

Oddaja, Poslovni prostor - 1.500,00 m2 Skladišče, novogradnja

posredovanje: Oddaja

velikost: 1.500,00 m2

tip: Skladišče, novogradnja

zgrajeno leta: 2020

občina: Grosuplje

energetski razred: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
(od 0 do 0)

cena 6,00 EUR/m2

GROSUPLJE, CELOVITE LOGISTIČNE STORITVE,

1.500 m2, skladišče, zgrajeno l. 2020, P/P, Za našo stranko posredujemo pri oddaji skladišč v obliki celovite logistične storitve. Takšno skladiščenje pomeni alternativo najemanju skladišč, vaš prihranek časa, resursov in zmanjšuje tveganja spremenjenih potreb po skladiščnih prostorih. Okvirno je na voljo od 1.000 paletnih mest do skupaj 5.000 paletnih mest, število najema paletnih mest se uskladi z vsako stranko posebej. Skladišče je prirejeno euro paletnemu sistemu, oddamo. Cena: cca 6,00 EUR/m2/mes

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 1.500,00 m2
  • Nadstropje: P/P
  •  EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Dodaten opis

Skladiščenje je na voljo za zelo raznovrstno blago široke potrošnje. Ponudba je zatorej primerna predvsem za trgovska podjetja, lahko tudi proizvodna podjetja, farmacevtska podjetja… V ponudbi ni hladilnic.

Poleg klasičnega skladiščenja blaga nudijo strankam celovite logistične storitve, ki zajemajo različne aktivnosti skladiščnega procesa, to so: razlaganje  pretovarjanje, prevzemanje, sortiranje, komisioniranje, deklariranje blaga, opremljanje blaga z navodili, promocijska pakiranja... Odprti so za dopolnilne in napredne storitve, o katerih se dogovorijo z vsako stranko posebej, glede na specifične potrebe. Izvajajo prevoze oziroma transportne storitve. Pri njih skomisionirano blago in blago po t. i. »cross-docking« storitvah dostavljajo prejemnikom v zelo kratkem času od prejetega naročila. Velja pravilo, da dan po prejemu naročila lahko dostavijo blago po celotni Sloveniji in tudi širše.

Logistični procesi se izvajajo ob upoštevanju standardov, ki veljajo v dejavnosti logistike, prilagajajo pa se lahko tudi zahtevam naročnikovega poslovanja. Nudijo tudi organizacijo mednarodnega cestnega prevoza blaga, ladijskega prevoza blaga in letalskega prevoza blaga. Kot dodatne storitve nudijo tudi carinsko posredništvo za vse vrste izvoznih in uvoznih carinskih postopkov. Gre torej za klasično ponudbo 3PL storitve.  

Celotno poslovanje je informacijsko podprto s prilagojenim WMS sistemom, ki omogoča izvedbo natančnih meritev, optimizacijo poslovanja in odlično dokumentacijsko podporo poslovanju.

Delo izvajajo v novem, sodobnem skladišču blizu Ljubljane, zgrajenem po logističnih priporočilih, kar omogoča optimalne procese dela. Tako lahko posledično nudijo strankam cenovno zelo konkurenčno storitev, ki je odličen nadomestek najemanju skladiščnih površin.

Pomembna opomba glede cene: Objavljena cena je vnesena zaradi zahtev vnosa oglasa in ne odraža dejanske cene ter tudi ni zavezujoča, saj skladišča ni mogoče najeti po m2 pač pa po paletnih mestih in sicer okvirno najmanj 1000 paletnih mest. Cena se določi na podlagi ponudbe po konkretizaciji potreb in povpraševanju vsake stranke.

Za konkretno ponudbo nas prosimo kontaktirajte na: [email protected] ali 041 360 670.

Referenčna št. oglasa: 6392585

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

RE/MAX Commercial Slovenija, RMC...

041/360-670, mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

Ponudnik
RE/MAX Commercial Slovenija, RMC d.o.o.

Naslov
Štihova ulica 16, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.remaxcommercial.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter