Vrstne hiše Primius, Maribor
Novogradnje Projekti Slovenija Podravska Vrstne hiše Primius
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Primius gradnje, d.o.o.

Naslov
Pohorska ulica 9,
2000 Maribor

Telefon
041 723 531 031 364 867

E-pošta
https://primius.si/

Spletna stran
primius.si/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Vrstne hiše Primius

Podravska - Maribor

V Mariboru, na Studenški ulici, na odlični lokaciji. V mestu in le streljaj od narave, v urejeni stanovanjski soseski raste 31 vrstnih hiš.31 moderno zasnovanih vrstnih hiš, treh različnih tipov oziroma velikosti, že išče svoje kupce. Njihove cene se gibljejo od 305 tisoč do 410 tisoč evrov. Poleg trajnostnih gradbenih materialov in energetske učinkovitosti ponujajo tudi bližino mesta in prelep pogled na Pohorje.

Sanjate o življenju v hiši, tako rekoč sredi mesta, hkrati pa le streljaj od neokrnjene narave? Bi radi prihranili pri vse dražjem gorivu in se do najbližjega nakupovalnega centra, trgovine, pošte, šole ali vrtca, morebiti celo do službe, sprehodili peš, ali pa zapeljali s kolesom, v prostem času pa - udobno zleknjeni na ležalniku v lastnem vrtu, opazovali "toti breg", Pohorje, na katerega smo Mariborčani še kako ponosni? Če ste si odgovorili pritrdilno, potem vsekakor ne smete spregledati edinstvene ponudbe, ki vam jo ponuja nova stanovanjska soseska Primius na Studencih, ki se nahaja ob nakupovalnem centru Qulandia.

Drugačna gradnja hiš
Po uspešni prodaji vseh stanovanj v dveh stanovanjskih blokih, ki se nahajajo v omenjeni soseski, mariborsko podjetje Primius gradnje, d.o.o. nadaljuje svoj začrtani projekt - izgradnjo 31 vrstnih hiš, ki bodo podobo modernega stanovanjskega naselja samo še dopolnile. Predvsem pa bodo razveselile vse tiste, ki bi radi imeli svoj košček zemlje, v hiši pa dovolj prostora za vsakega družinskega člana. Gradnja hiš, ki se je že začela, je tehnološko drugačna od klasične, poudarjajo v podjetju Primius gradnje. Gre namreč za montažno betonsko gradnjo, kombinirano z opečnimi zidovi, ki je ne samo veliko hitrejša, temveč tudi natančnejša, okolju prijazna in kakovostna. Hkrati pa s premišljeno zasnovano konstrukcijo tudi odlično vpliva na zvočno zatesnitev vseh vrstnih hiš, s čimer je zagotovljeno odlično zvočno bivalno ugodje.

V podjetju se dobro zavedajo trajnostne gradnje, zato tudi vrstne hiše gradijo po njenih načelih. Ker poraba energije v stavbah predstavlja kar 40% celotne porabe energije v EU, namenjajo tudi energetski učinkovitosti posebno pozornost. V hiše se vgrajujejo tudi najbolj kakovostni materiali kot so parket Admonter, vrata Westag AG, sanitarna oprema Zucchetti, Alice, Cerim. Tudi problemov s parkiranjem stanovalci ne bodo imeli, saj je bo ob vsaki hiši stala tudi nadstrešnica za dva avtomobila.

Koliko stane hiša na ključ?
Izbirate lahko med tremi tipi vrstnih hiš na ključ, ki so orientirane na jug in nudijo čudovit pogled na Pohorje. Tip A ponuja hiše v velikosti 137 m2 po ceni 305 tisoč evrov, tip B pa hiše, velike 163 m2, za katere boste odšteli 365 tisočakov, medtem ko boste za hišo tipa C, ki ponuja kar 200 kvadratnih metrov bivalnih površin, plačali 410 tisoč evrov. Vse cene so z DDV.

Primer vrstne hiše in obračunski faktorji:

PRIMIUS GRADNJE: GRADNJA S TRADICIJO
Zapoleni v podjetju Primius gradnje d.o.o. se ukvarjajo s stanovanjsko gradnjo že desetletja. "Zgradili smo že več kot 1500 stanovanj," na primer stolpnice pri Betnavskem gozdu (476 enot), stanovanjsko naselje Radvanje (170 enot) in Koroški veter (150 enot), projekt Kamenškova na Studencih (145 enot), projekt Tabor - Betnavska I, Betnavska II, Betnavska III, Betnavska IV, Jezdarska-Puškinova (skupaj 330 enot), Lent Kare 16 (40 enot), Tezno (45 enot), Lackova ulica (45 enot), Primius A in B (177 enot).

Ponudnik:
Primius gradnje d.o.o.
Pohorska ulica 9
2000 Maribor

Kontaktn podatki:
Telefonska številka: 041 723 531
E-naslov: [email protected]

Galerija - Vrstne hiše Primius

Vrstne hiše Primius

  • energetski razred: B1
    (od 15 do 25kWh/m2a)
  • v mestu in le streljaj od narave;
  • urejena stanovanjska soseska;
  • moderno zasnovane vrstne hiše;
  • trajnostni gradbeni materiali;
  • v bližini vsa potrebna infrastruktura;
  • energetsko učinkoviti objekti;
  • nadstrešnica za dva avtomobila;

od 305.000 do 410.000