Stanovanjski objekt Park Pod Javorniki, Postojna
Novogradnje Projekti Slovenija Notranjska Stanovanjski objekt Park Pod Javorniki

Stanovanjski objekt Park Pod Javorniki

Notranjska - Postojna

Stanovanja Park pod Javorniki v Postojni na voljo kupcem – Kjer življenje cveti.

V neposredni bližini središča Postojne je v večstanovanjskem objektu na naslovu Park Pod Javorniki 4 za vas na voljo 20 osveženih oziroma obnovljenih stanovanj.

V samem objektu je sicer 53 stanovanj, kupci pa lahko izbirajo med nakupom 20 stanovanj v lastništvu DUTB in sicer med 14-imi novimi (še nikoli uporabljenimi) stanovanji in 6-imi rabljenimi, vendar osveženimi stanovanji. Stanovanja se nahajajo v nizkem pritličju, v nadstropjih in v mansardi.

Pritličnim stanovanjem pripada atrij, vsem ostalim, razen enemu, pa lični balkon s pogledom na notranje otroško igrišče ali z odprtim pogledom na okolico. Vsakemu stanovanju pripada vsaj ena shramba in eno notranje parkirno mesto v istem objektu. Stanovanja so že vseljiva, arhitektura stanovanjskega objekta pa nudi  uporabnikom udobno bivanje.

Za objekt je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje leta 2007, zgrajen je bil leta 2008, uporabno dovoljenje pa je bilo pridobljeno leta 2009. Vsako stanovanje ima izdelano energetsko izkaznico, sodijo pa v energetski razred B ali C.

Stanovanja v stanovanjskem naselju Park pod Javorniki v Postojni odlikuje:

 • ugodna cena;
 • mirna in dostopna lokacija;
 • urejeno naselje;
 • zasebno otroško igrišče znotraj soseske;
 • bližina trgovin in priljubljenih restavracij;
 • bližina vse potrebne infrastrukture;
 • bližina uvoza na avtocesto;
 • bližina mestnega jedra Postojne;
 • bližina zdravstvene ustanove;
 • bližina slovenske obale;

Vsi podatki o objektu in stanovanjih so na voljo v Tehničnem opisu objekta.

Šest od skupno 20 stanovanj ( v nadaljevanju »rabljene enote« ) je bilo v preteklosti že v uporabi, zato se bodo prodajala po načelu videno - kupljeno. Preostalih 14 stanovanj ( v nadaljevanju »nove enote« ) še ni bilo v uporabi, tako da se bodo prodajala skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (v nadaljevanju: ZVKSES).

Stanovanja so že primerna za nakup in prevzem. Z ogledi in zbiranjem zavezujočih ponudb za nakup pričnemo v petek 12. 6. 2020. Zavezujoče ponudbe bomo zbirali do vključno 31. 7. 2020. Vabilo / razpis je že objavljen na spletni strani med preostalimi dokumenti zato vas vabimo, da si ga preberete.

Seznam stanovanj

S klikom na posamezno stanovanje se odpre posamezna podstran / oglas stanovanja.

Rabljena stanovanja:

Nova stanovanja:

Pravno obvestilo

Glede oglaševanih (izhodiščnih) cene nepremičnin  v okviru stanovanjskega objekta Park Pod Javorniki v Postojni potencialne ponudnike obvešča, da je cena zgolj informativne narave in se lahko spreminja skladno z gibanjem cen na trgu in povpraševanjem, pri čemer pa DUTB izvaja cenitve vseh nepremičnin vsaj enkrat letno in jih skladno s prejetimi cenitvami tudi ustrezno prilagaja, zato oddane ponudbe v postopku prodaje in zbiranja eventualnih zavezujočih ponudb ne zavezujejo DUTB sprejeti kakršnokoli ponudbo, ne glede na to ali so višje, enake ali nižje od trenutne oglaševane cene, dokler DUTB izrecno, nedvoumno in pisno ne izrazi volje sprejema dane ponudbe.

DUTB si skladno z navedbo v prejšnji alineji pridržuje pravico kadarkoli in brez pojasnila spremeniti načrtovani potek, korake ali druge elemente postopka, prav tako lahko prekine postopek prodaje oz. pogajanj, za kar ne nosi nobene odgovornosti in ponudniki iz tega naslova ne morejo zoper DUTB uveljavljati nikakršnih zahtevkov.

Neuspešni ponudniki imajo pravico vložiti pritožbo. Pritožbo mora biti vložena v roku petih (5) dni od posredovanja izida postopka. Pritožbo je potrebno vložiti neposredno pri DUTB v pisni obliki ali s priporočeno pošiljko. Pritožba mora vsebovati podrobno obrazložitev razlogov za pritožbo. Pritožnik mora navesti ime in naslov vlagatelja pritožbe, ID znak (RE ID) upoštevne nepremičnine, opis domnevno spornih kršitev, dejstva in dokazila o kršitvah. Pritožbo obravnava ustrezen kreditno-naložbeni odbor. O sprejeti odločitvi glede pritožbe se obvesti pritožnika.

Stranke obveščamo, da DUTB v postopku zbiranja ponudb ni zavezana sprejeti nobene ponudbe, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:


Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba RCN d.o.o..Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske 080/73 73, oziroma preko elektronske pošte info@rcn.si.

Objekt spada v energetski razred B ali C.

KONTAKTNI PODATKI:
RCN d.o.o.
Župančičeva ulica 18
1000 Ljubljana
www.parkpodjavorniki.eu
TELEFONSKA ŠTEVILKA: 080/73 73
ELEKTRONSKI NASLOV: info@rcn.si

NAROČNIK:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Galerija - Stanovanjski objekt Park Pod Javorniki

Stanovanjski objekt Park Pod Javorniki

 • Začetek gradnje objekta
 • Ugodna cena;
 • Mirna in dostopna lokacija;
 • Urejeno naselje;
 • Zasebno otroško igrišče znotraj soseske;
 • Bližina vse potrebne infrastrukture;
 • Bližina slovenske obale;