Stanovanja v naselju Tacenske brzice, Ljubljana, Marinovševa cesta
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Stanovanja v naselju Tacenske brzice
O investitirju, kontakt

Ponudnik
DUTB, d.d.

Naslov
Davčna ulica 1,
1000 Ljubljana

Telefon
01 420 59 14 080 73 15

E-pošta
tacenskebrzice@re-max.si

Spletna stran
http://www.tacenskebrzice.eu

Investitor
DUTB,
d.d.,
Davčna ulica 1,
1000 Ljubljana


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Stanovanja v naselju Tacenske brzice

Ljubljana - Ljubljana, Marinovševa cesta

Obnovljena stanovanja v naselje Tacenske brzice neposredno ob južnem delu Marinovševe ulice tik ob naselju »Tacenska Trojka« v Ljubljani. Na voljo je 7 osveženih oz. obnovljenih stanovanj.

Stanovanja v stanovanjskem naselju Tacenske brzice, Ljubljana

Naselje Tacenske brzice je locirano neposredno ob južnem delu Marinovševe ulice tik ob naselju »Tacenska Trojka« v Ljubljani. Za vas bo na voljo 7 osveženih oziroma obnovljenih stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti in shrambami ter 10 dodatnih parkirnih mest.

V samem naselju sta dva objekta ( lamela A in B ) s 57-imi stanovanji. Kupci lahko izbirajo med nakupom 7 stanovanj v lastništvu DUTB in sicer med 6 novimi ( še nikoli uporabljenimi ) stanovanji in 1 rabljenim, vendar osveženim stanovanjem. V objektu oziroma ob njem, bo za kupce na voljo še 10 dodatnih parkirnih mest.  

Stanovanja se nahajajo v pritličju, v nadstropjih in v mansardi. Pritličnim stanovanjem pripada atrij, vsem ostalim, pa odprti / zaprti balkoni z odprtim pogledom na okolico. Vsakemu stanovanju pripada  ena shramba in vsaj eno notranje parkirno mesto v istem objektu. Arhitektura stanovanjskega objekta nudi  uporabnikom udobno bivanje.

Za objekt je bilo pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje v letu 2009. Vsako stanovanje ima izdelano energetsko izkaznico, sodijo pa v energetski razred C ali D.

Stanovanja v stanovanjskem naselju Tacenske brzice v Ljubljani odlikuje:

 • ugodna cena,
 • mirna in dostopna lokacija,
 • urejeno naselje,
 • zasebno otroško igrišče znotraj soseske,
 • bližina trgovin in priljubljenih restavracij,
 • bližina vse potrebne infrastrukture,
 • bližina uvoza na avtocesto,
 • bližina Šmarne gore.

Vsi podatki o objektu in stanovanjih so na voljo v Tehničnem opisu objekta, ki ga najdete na spletni strani www.tacenskebrzice.eu

Stanovanja so že primerna za nakup in prevzem. Z ogledi in zbiranjem zavezujočih ponudb za nakup pričnemo v četrtek 1.10.2020. Zavezujoče ponudbe bomo zbirali do vključno 31.10.2020. Vabilo / razpis je že objavljen na spletni strani, med preostalimi dokumenti, zato vas vabimo, da si ga preberete.

1 od skupno 7 stanovanj ( v nadaljevanju »rabljena enota« ) je bilo v preteklosti že v uporabi, zato se bo prodajalo po načelu videno - kupljeno. Preostalih 6 stanovanj ( v nadaljevanju »nove enote« ) še niso bile v uporabi, tako da se bodo prodajala skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb ( v nadaljevanju: ZVKSES ). Prav tako je na voljo 10 dodatnih parkirnih mest, od tega 6 v kletni etaži in 4 zunaj ob stavbi.

SPLOŠNI PODATKI:

 • Lokacija: Marinovševa cesta 3 in 3A, 1000 Ljubljana;
 • Energetski razred: B ali C;
 • Leto izgradnje: 2009;
 • Leto pridobitve gradbenega dovoljenja: 2009;
 • Leto pridobitve uporabnega dovoljenja: 2009;

Večstanovanjski objekt v katerem so na voljo za nakup predmetna stanovanja, se nahaja na naslovu Marinovševa cesta 3 in 3A v Ljubljani.

V bližini objekta se nahaja več trgovin in priljubljenih restavracij, znanih po dolgoletni tradiciji in kvaliteti. V soseščini se nahajajo rekreativne površine ( Savske brzice, Šmarna gora,… ).

Ogledi stanovanj

Ogledi stanovanj bodo možni od 01.10.2020 dalje po predhodnem naročilu ob upoštevanju vseh smernic Ministrstva za zdravje, Nacionalnega instituta za javno zdravje ( NIJZ ) ter drugih uradnih institucij RS.

Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Nepremičninska družba d.o.o. / Remax. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske 080 73 15, 01 420 59 14 oziroma preko elektronske pošte tacenskebrzice@re-max.si.

Seznam stanovanj

S klikom na posamezno stanovanje se odpre posamezna podstran / oglas stanovanja.

Rabljeno stanovanje:

Nova stanovanja:

Dodatna parkirna mesta:

Pravno obvestilo

Glede oglaševanih ( izhodiščnih ) cen nepremičnin  v okviru stanovanjskega objekta Tacenske brzice v Ljubljani, potencialne ponudnike obvešča, da je cena zgolj informativne narave in se lahko spreminja skladno z gibanjem cen na trgu in povpraševanjem, pri čemer pa DUTB izvaja cenitve vseh nepremičnin vsaj enkrat letno in jih skladno s prejetimi cenitvami tudi ustrezno prilagaja, zato oddane ponudbe v postopku prodaje in zbiranja eventualnih zavezujočih ponudb ne zavezujejo DUTB sprejeti kakršnokoli ponudbo, ne glede na to ali so višje, enake ali nižje od trenutne oglaševane cene, dokler DUTB izrecno, nedvoumno in pisno ne izrazi volje sprejema dane ponudbe.

DUTB si skladno z navedbo v prejšnji alineji pridržuje pravico kadarkoli in brez pojasnila spremeniti načrtovani potek, korake ali druge elemente postopka, prav tako lahko prekine postopek prodaje oz. pogajanj, za kar ne nosi nobene odgovornosti in ponudniki iz tega naslova ne morejo zoper DUTB uveljavljati nikakršnih zahtevkov.

Neuspešni ponudniki imajo pravico vložiti pritožbo. Pritožbo mora biti vložena v roku petih ( 5 ) dni od posredovanja izida postopka. Pritožbo je potrebno vložiti neposredno pri DUTB v pisni obliki ali s priporočeno pošiljko. Pritožba mora vsebovati podrobno obrazložitev razlogov za pritožbo. Pritožnik mora navesti ime in naslov vlagatelja pritožbe, ID znak ( RE ID ) upoštevne nepremičnine, opis domnevno spornih kršitev, dejstva in dokazila o kršitvah. Pritožbo obravnava ustrezen kreditno - naložbeni odbor. O sprejeti odločitvi glede pritožbe se obvesti pritožnika.

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Nepremičninska družba d.o.o / REMAX. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske 080 73 15 ali 01 420 59 14 oziroma preko elektronske pošte tacenskebrzice@re-max.si.

Objekt spada v energetski razred B ali C.

Ponudnik:
NEPREMIČNINSKA DRUŽBA D.O.O. / REMAX
Štihova ulica 16
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Elektronski naslov: tacenskebrzice@re-max.si
Telefonska številka: 01 420 59 14
Brezplačna številka: ​080 73 15

NAROČNIK:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Galerija - Stanovanja v naselju Tacenske brzice

Stanovanja v naselju Tacenske brzice

 • Izdelano na ključ
 • Ugodna cena;
 • Mirna in dostopna lokacija;
 • Urejeno naselje;
 • Zasebno otroško igrišče znotraj soseske;
 • Bližina vse potrebne infrastrukture;