Stanovanja Glavni trg, Kranj
Novogradnje Projekti Slovenija Gorenjska Stanovanja Glavni trg
O investitirju, kontakt

Ponudnik
AC Asfalti d.o.o.

Naslov
Letališka cesta 33,
1000 Ljubljana

Telefon
041 868 995

E-pošta
[email protected]


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Stanovanja Glavni trg

Gorenjska - Kranj

Lepote starega mestnega jedra zunaj in udobje moderne novogradnje znotraj v edinstveni vogalni stavbi Glavnega trga v Kranju.

Edinstvena vogalna stavba Glavnega trga, starega mestnega jedra Kranja ponuja nova, nadstandardna stanovanja velikosti med 60 m2 in 120 m2.

Celostno prenovljena stavba obsega 11 novih stanovanj v zgornjih treh nadstropjih, garažo in vhodni del v pritličju ter shrambe in tehnična prostora v kletni etaži. Enote so izdelane po vzoru moderne novogradnje, hkrati pa ohranjajo pristnost, kvaliteto in estetiko brezčasne staromeščanske stavbe.

Pohvali se lahko z moderno garažo, novim osebnim dvigalo in najsodobnejšimi inštalacijami ter hkrati s profesionalno restavriranim stopniščem in podesti, stilskim stavbnim pohištvom iz masivnega lesa in premišljenimi detalji.

Unikatna stanovanja med drugim odlikujejo funkcionalne arhitekturne rešitve, skrbno zasnovana razporeditev prostorov, maksimalni izkoroistek naravne svetlobe in gospodarna zasnova inštalacij.

Moderno 4-sobno stanovanje, s kvadraturo 123,9 m2 v prvem nadstropju objekta, si lahko ogledate na tej povezavi.

Staromeščanski stanovanjski objekt stoji na vogalu Glavnega trga in Poštne ulice. Razgled iz stanovanj se razprostira čez Kokrški most, celoten Glavni trg in vzdolž Prešernove ter Poštne ulice.

Stanovanjske enote so razporejene v zgornjih nadstropjih. Skupaj objekt tvori enajst stanovanj in sicer sedem štirisobnih, dve trosobni in dve dvosobni stanovanji. Komunikacijski prostori zaobjemajo vhodno vežo, podeste, hodnike in stopnišče ter dvigalo.

Glavni in garažni vhod v stanovanjsko stavbo sta zasnovana s Poštne ulice na južni strani. Notranja garaža nudi deset parkirnih mest, izdelanih po principu dvojne vertikalne garaže. Dodatna parkirišča v bližini stavbe so  zagortovljena na parkirnih površinah Mestne občine Kranj in dostopna z dovolilnico, ki se jo pridobi ob prijavi bivališča v starem mestnem jedru.

Pritlični prostor z garažnimi parkirnimi mesti zajema tudi vertikalno kolesarnico in prostor za odpadke, s svojim dostopom s Poštne ulice.

Stavba je ohranila originalne fasade in centralno stopnišče s podesti, preostanek zgradbe pa je bil odkrit do konstrukcijskega skeleta in kompletno prenovljen po modernih standardih.

PONUDNIK:
AC Asfalti d.o.o.
Vošnjakova ulica 8
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 41 868 995
Elektronski naslov: [email protected]
Katalog stanovanj: Glavni trg, Kranj by glavnitrg-kranj - Issuu

Galerija - Stanovanja Glavni trg

Stanovanja Glavni trg

  • Izdelano na ključ
  • Novo dvigalo za 6 oseb;
  • Italijanske umetiške cementine z originalnim vzorcem;
  • Novo stavbno pohištvo;
  • Internetna napeljava v stanovanjih;
  • Kovana garažna vrata z avtomatskim zapiranjem;